Én csak néhány dalnál érzem ezt a hasonlóságot, de egyfajta lelki rokonságot mégis érzek Mylene és RoBERT között. Ebben a dalban például van valami mylene-es az énekében, még ha a hangja nem is hasonlít annyira.
Egyik oka lehet talán a hangszínükben felfedezhető hasonlóság.Könnyen össze lehet keverni őket, itt főleg RoBERT korai időszakára gondolok. Általában mindenki azt hiszi akinek mutattam hogy Mylene-t hallja.Azért stílusban RoBERT első ill.Mylene utolso lemeze nincs olyan távol szerintem.
Van egy francia énekesnő, aki Robert művésznéven fut. Tudja valaki, hogy miért emlegetik vele kapcsolatban Mylene Farmert? Mert szerintem a stílusuk nem igazán hasonlít. Talán a dalaik témái között van hasonlóság, illetve azt is el kell ismerni, hogy Robert kisasszonynak is nagyon jó videoklipjei vannak.
Én is szeretem a Within Temptation-t, és én is mostanában cseréltem le a hátteret a monitoromon. A régi Mylene Farmer posztert már untam, ezért felraktam helyette egy új Mylene posztert. Mert a változatosság gyönyörködtet.:)