Még nem vagyok RS tulajdonos, de erősen gondolkodom rajta, hogy váltok egy 1.6-os golfról.
Még nem döntöttem, hogy benzin v dízel. Húznék a dízel felé, de úgy látom mindenkinek van valamilyen gondja vele. Érdemes ezen aggódni, vagy a szervíz megoldja?
Éves szinten keveset használnám, kb 8-10e km, így a benzines is bevállalható a fogyasztásával együtt.
170 Le vs 200 Le ?
Örömmel olvasgatnám a tapasztalatokat, érveket, ellenérveket...
Neten láttam németo. 22e euro körül indulnak használt 1 évesek. Szerintetek érdemes ebben gondolkodni?
Én már raktam hátra 20mm-es nyomtávszélesítőt.. ..Előre szerintem nem kell..A hátsó nagyon jó lett , DUEN-en vettem hozzá 20mm-el hosszab (gyári) csavarokat (560ft/db)....Szuper lett, esetleg küldök képet ha érdekel...
Jól tudod Szili76, 1 közvetlen ismerős rendőr is ilyet hajt Győr- Hegyeshalom között. Egyetlen hibaforrásuk van mégpedig a turbó, de annak is megvan az oka, mégpedig az, hogy megkergetnek valakit full gázon, megfogják, Rs leállít, ajtó bezár! A szabályzatukban ugyanis szerepel, hogy csak lezárva hagyhatják el a kocsit. Na ezt egyetlen turbó nem viseli el!
Látatlanban miért ítélkezel rajtam? Ha van valami a világon amin nem TUDOK és nem is AKAROK spórolni az a kocsim!Ebben élem le a fél életem!Az én kocsim nincs tuningolva gyári 200 ló,és eddig eszembe se jutott, hogy havonta olajat cseréljek benne.
Ezt birom emberekben megvesznek egy autot 5-7 millioért és egy 20eft-os oil cserén meg sporolnak :)))))))) Na ezek az autok nem fognak több százezer km-et menni...
És mivel chipeléskor át van írva jó pár dolog a vezérlő szoftverben, nem minden paraméter igaz onnantól, amit ő "lát". Ezért elővigyázatosságból csere.
Hm...ma telefonáltak hogy ne menjek holnap,mert nem kapták meg azt a relét amit ki kell cserélni.Valami bibi van, mert nem is tudják megmondani mikor lesz..A gyártó nem adja az alkatrészt vagy valami hasonló.Szerintem törik a skodások a fejüket a megoldáson és addig nem akarnak belegányolni egyik dízel rsbe sem.
Ha igaz, amit egy tapasztalt, jól értesült, de pillanatnyilag ex-Skodás tagtásrsunk, stevie wonder állít, akkor a Skoda gyárilag nem Shell olajat használ, a zárhídon lévő matrica csak reklám.
Nem esküszöm meg rá, de talán valóban Castrol a gyári töltés.
A második töltés már tetszőleges, én nem hallottam arról, hogy muszáj lenne a gyárival azonosat tölteni és egyik említett márkáról sem hallottam egyértelműen negativ véleményt.
Szóval hibát nem követtetek el azzal, hogy Shellt tettetek bele.
Ha befogadtok magatok közé talán én is tudok néhány kérdésre válaszolni ill. tanácsot adni. Közel 30 ezer km.-t hajszoltunk bele- én is és kollégám is - a 6 hónapos 2.0 TFSI Rs-ekbe!
Külön is üdv Ckerti és Szili 76 néven szereplő uraknak, velük így-úgy már ismerjük egymást!
Hat en is remelem h valoztatnak majd es bele teszik! a golfban pedig van nekem megnaon jol jonne mert basszott nagy dugok vannak es a vadlim kikeszul mire haza erek... Boldog ujevet az rs eseknek csak igy tovabb...
Én örültem volna neki, ha lehet azzal kapni,de sajnos nem volt rá lehetőség.Nem tudom a jövőben szeretnének-e ezen változtatni..Igaz, ha nagyon akarták volna most is lehetne bele kérni , hiszen az alap octaviánál szerepel az extralistán, az RSnél nem...
van bent a kocsiban nyomas merod? Mennyi volt a tuning elott es utana? Mennyi km utan csinaltattad a tuningot?
Ha az RS4 roadshow auto akkor lehet, hogy egy kicsit le volt fojtva, nehogy meghaljon vele vki. Ha jol emlekszem V8, 420 LE, 430 Nm, 0-100: 4,8 s. Igencsak el kellett volna lepnie.
En azt imadom mikor egy egy menet utan neha mellem allnak es hitetlenkednek mikor mondom, hogy 1,8-as motor van benne :)
Az ATC-nel, hogy csinaltak? Eloszor mertek, majd utana is? Allitgattak tobbszor is vagy jott egy "kesz" program es annyi? Ott mennyi volt a tuning? Szep kis sor gratulalok! Mit jelent a kigyorsitas? Meddig mentetek fel? Nem keszultek errol videok? Nagyon kivancsi lennek. Hat az RS4 kicsit hihetetlennek tunik, de azert megneztem volna a srac arcat :)
Kombit vagy 5 ajtósat akarsz? :) Szerintem, ha lehet hagyd ki az extrákból az esőérzékelős ablaktörlőt. Nálam sajna nem lehetett. Viszont az aut elsötétedő tükörrel volt egy csomagban, ami nagyon jó. Mind a külső mind a belső tükör sötétzölddé válik ha éjszaka megérkezik mögéd egy autó, és az se zavar ha reflektorral jön. Még annyi jótanács hogy ne rendelj 18as kerekeket a kocsira, tudom hogy csak 70ezer, de a gumi darabja legalább 10ezerrel többre kerül, és túlságosan kemény a magyar utakra.Ezzel a 17essel pont jó! Ha visszalapozol raktam fel képet az autómról téli ill. nyári alufelnivel is :) Amit szerintem rendelj: Ülésfütés elöl, minimum hátsó parkradar. A sound systemet én nem rendeltem bele, mivel már az alap lejátszó is mp3as,és 8 hangszórós és igen jól szól :)
A héten megvolt az első büntim. Azt hittem felrobbanok.......
Tudtam hogy szar hepehupás az út, ezért sétagaloppra vettem a figurát. Egyszer csak rendőr megállít, azt mondja: Uram 60-as tábla volt. Én erre: Nem gond, nem jöttem gyorsan.
Mire a közeg, fülig érő mosollyal: Dehogynem, hisz mi 74km/h-t mértünk.
Majdnem mondtam neki, hogy ezért a "tempóért" inkább dícséretet érdemelnék ;)
No utánna levezetésképpen leverettem a hegyeken át egy ...km/h-s átlagot :)
Jaaa! Egy kereskedőnél már sikerült lealkudnom az alapmodellt 6.7 ről 6.1 re. Erre rakjuk majd rá az extrákat. A másik meg úgy indított, hogy csak néztem a kocsit, kihozta az árlistát , és már akkor adott 450 e Ft kedvezményt. Meg lesz 6 ért+ extrák, szerintem :))