Mi is örülünk! :-)) En olyan ehes vagyok - Turorudi hianyom van !! De a jövö hetvegen mar tudok enni otthon! :-)) Nem lesz tali mostanaban lanyok? Tudnek jönni, mert 3 hetig otthon leszünk, na megyek enni!! Jo etvagyat Nektek is!
:-)) Egyebkent azt hiszem Andorka kerdezte - lehet ujra probalkoznunk... Bar nem tudom, hogy ez mindenkinel igy van-e, nem kell varnunk az akciozassal - multkor megijedtem mikor irtatok, hogy nem kellett volna akciozni.., meg egyszer nem akarom hogy elmenjen a baba...:-((
Bocsi hogy csak most válaszolok, de eddig dolgoztam. Szóval amit a jós mondott az be is teljesült (mármint hogy egy nem fog megszületni), a második kör meg azt jelenti, hogy nekünk 8 hónapot kellett várni, hogy újra próbálkozhassunk. Én szájban mérem a hőt és a kedves nagyon megértő. Ma elöbb kelt mint én, puszival ébresztett, bekapcsolta a hőmérőt és a számba dugta. Olyan édes volt tőle.
Én a hónóm alá, mert amikor a hüvelyemben mértem, sosem emelkedett, aztánkipróbáltam, hogy megmértem a hüvimben, aztán a hónomban és a hónomban emelkedett, míg a hüv.-ben nem. Pedig az előző orvosom azt mondta, hogy hüvelyben kell. Így most én is bizonytalan vagyok.
Jo reggelit (napot) Minden kedves babasnak! :-)) Velem minden OK - a doki csinalt mindenfele vizsgalatot es mindent a legnagyobb rendben talalt - atjarhato, cisztamentes, nem hatrahajlo meh, van pe stb....:-))))))) Mar csak varni kell - ugy tünik, türelmetlenke vagyok, dehat nem csoda... Mindenkivel minden rendben lanyok? En annyira varom a hetveget - nagyon sok a melom...:-( (mint mindig), de most egy picit megnyugodtam...:-) Es meg a napocska is süt!
Nem tudom, nem hiszem, hiszen ebből él és imádja a gyerekeket. Megmutogatta a sajátjait is. Szerintem egy vérvételre tuti, hogy elküld, és mindenképpen csinál bakterológiát és összeférhetőségi vizsgálatot is, hiszen ezek gátolhatják a megterm. függetlenül attól, hogy milyenek a hormonok. Ja, és megnézi, hogy nincs-e hátra hajló méhed, mint pl. nekem, mert akkor jöhet a hasra fekvés és a gyertya állás esemény után.
Az enyém a születési időt kérte, minél pontosabban, meg még egy fontos dátumot, pl. esküvő, műtét, gyerek születés, ilyesmi. És a kettő alapján rakta össze a dolgokat. Nagyon érdekes és 90%-ban igaz, amiket kiolvasott a csillagokból.
Szerintem van egy csomó olyan vizsgálat, amit nem nagy erőfeszítés elvégezni, akkor meg miért szorongjon valaki tovább? Ha nagyon aggódsz, szerintem menj le nyugodtan!
Nekem is beígérte az asztrológus barátnőm idénre a babát, bár ő csak azt látta, hogy iden fogan majd, azt nem, hogy születni is most fog. És mivel barát, nem fogadott el pénzt. Én azt hiszem amúgy is elmentem volna hozzá. Úgy értem, ha fizetnem kellett volna.
:((((((((
Nagyon-nagyon sajnálom!!!!
Szörnyű a reménykedés és csalódás hónapról hónapra! Ém a legrosszabb álmomban sem gondolam volna, hogy valaha ilyen gondom lesz, azt hittem, ha nincs gyógyszer, hipp-hopp jön majd a baba. A családban is mindenkinek így volt. Most már tudom, hogy milyen nagy ajándék, kincs egy kisbaba!
És előbb-utóbb lesz is, ez biztos!!! És nagyon drukkolok, hogy a Tiéd még a nyáron beköltözzön!!!