BadeJuve!
mi van akkor, ha mi nyerünk és Ti kikaptok most szombaton?
akkor lehet, hogy a Győr ellen már bajnokok lehetünk tutira az utolsó fordulótól függetlenül?
Ezt olvastam az egyik topicban:
"Ha az UTE-t megverjük még nem elég, mert a bajnokság végén a GYŐZELMEK SZÁMA dönt pontegyenlőségnél, és abban az UTE jobb ! Sajna a legtutibb megoldás az UEFÁ-hoz, ha lefexünk a Fradinak..."
Én megmondtam,hogy ez lesz.
Már csak a csodában bízhatunk!
2. Ha viszont úgy lesz, ahogy Te mondod, akkor is pontelőnyünk lesz és az Újpest sem verhetetlen (bár meg kell hagyni, az utóbbi fordulókban jól játszik).
Az nem jutott eszedbe,ha a FRADI X-el a Gyorrel es valszeg ti lesztek a bajnokok,akkor az utolso meccsen a FRADI adja le a Lokinak a pontokat,hogy
a dozsa meg veletlenul se menjen az UEFA kupaba??
Arra sem,hogy a kovetkezo fordulo utan esetleg helyet cserel a dozsa meg a Loki?
56' Jezdimirovics buktatta Herczeget és Erdős játékvezető büntetőt ítélt. Az ítéletvégrehajtó Alekszandr Bajevszki volt, aki az elvetődő Hajdu fölött a kapu közepébe bombázott. 3-1
12' Illés két ember között remek ütemben indította Juhász Rolandot, aki átvette a labdát, s kissé jobb oldalról jobb lábbal kapura lőtt. A labda a jobb kapufáról pattant a hálóba. 1-0
Illés Béla kapta meg a labdát a félpályánál. Először kicselezte Jovanovicsot, majd megindult előre. A tizenhatos előtt újabb védőket is faképnél hagyott, majd a büntetőterületen belülre érve a jobb oldalról lágyan átemelte a labdát Sebők kapus fölött, amely így a jobb felső sarokban kötött ki. 2-0
45' Füzi a saját térfekéről indította Illést, aki aztán Silvához játszott. A brazil játékos meglódult a jobb oldalons 17 méterről lőtt, de a jobb oldali kapufát találta el. A kipattanóra azonban Illés Béla érkezett, aki ballal hat méterről a kapu közepébe a léc alá bombázott. 3-0
Ha a következő két meccsen beleértve a mait nyerünk és a fradi X-el a Győr ellen idegenben,akkor megvan a bajnokság!
A fradit a Debrecen úgyis engedni fogja az utolsó fordulóban,mert ha véletlenül az MTK lesz a bajnok,akkor a Loki nem indúlhat az Uefa kupában!De minket is engedni fog az Újpest,mert ha mi leszünk a bajnokok,akkor meg az Újpest indul a Debrecen helyett a kupában!
Sajna,ha a fradi nyer vagy mi is és a fradi is X-el a következő fordulóban,akkor a fradi nyeri a bajnokságot,ugyanis ha az utolsó fordulóban enged mindkettőnket az ellenfél(mert ez lesz),akkor is jobb gólkülönbséggel vagy egymás elleni eredménnyel a fradi jobb.
Egy kicsit bonyolultan írtam,de remélem érthető:))
Eddig a dozsasok csak vallasrol beszeltek,nem a legszebben,ha az MTK-rol volt szo.
Most,hogy kupaindulasuk nagyban toluk fugg,baratkoznak.Drukkolnak.
Bizonyos berencek viszont szerintuk mi vagyunk....
Elnezest MTK-sok,nekem semmi bajom veletek,az "egvilagon"..
De amit irtam,az nagyon igaz.
Sebaj, elfér itt is ...
Na, egyébként ezért is szar a közös tulajdonlás, mert most mennek a nagy megoldóképletek. Ki, kinek, hogyan, stb. Közben senki nem tud semmit konkrétan, lehet, hogy nincs semmi lezsírozva, de lehet, hogy VG-é a bajnokság. Ez még rosszabb, mint a labdarúgásunk.
Ja, és még a Vidi-Kispest is "beszállt", úgyhogy már megint csak a fociról nincs szó:(
De ha már ide sikeredett akkor mindegy. Ez a dalszöveg mutatja ugynis, hogy tök mindegy, hogy mennyien vannak ellenünk és szimpatizálnak mással (pl. most veletek a lilák), mi töretlenül hiszünk a csapatban.