Keresés

Részletes keresés

Szigi101 Creative Commons License 2002.08.10 0 0 2838
Nem járok erre pár napig, és 10 oldalon kell átrágnom magamat... nahát!
Viszont írni nem tudok semmit... (ez egy pici kritika volt...)
Előzmény: Martin Vazquez (2837)
Martin Vazquez Creative Commons License 2002.08.10 0 0 2837
még annyit, hogy némileg megújult a chainofflowers nyitóoldala
Martin Vazquez Creative Commons License 2002.08.10 0 0 2836
A Banshees ugyan májusban az USA-ban turnézott, de ettől függetlenül 1995 óta nem léteznek, ezért nem várhatunk új lemezt.
Állítólag ehhez a bestof-hoz lesz valami bónusz cucc is, mellesleg szerintem az, hogy újrakeverik a régieket talán érdekessé teheti a kiadványt.
Előzmény: Törölt nick (2828)
Martin Vazquez Creative Commons License 2002.08.10 0 0 2835
Simon 1984-ben - amikor éppen nem volt a cure tagja - alakított egy Fools dance nevű bandát. Kiadtak egy Prieshole című lemezt, nekem megvan, öt vállalható szám, semmi baj velük.
Előzmény: snakepit (2830)
CatHead Creative Commons License 2002.08.10 0 0 2834
Azért remélem nem te nyerted a Kistehén hasonmás versenyt a Szigeten!! :))

Nézzétek meg ezt, ha még nem ismeritek:
http://cerulia.net/feu/randomness/quiz/

Szerintem eszméletlen jó, kb. 10 percet röhögtem minden válaszon... Esetleg ha tudok valami hasonlót, akkor osszátok meg velem légyszi!

Előzmény: NAGYTEHEN (2833)
NAGYTEHEN Creative Commons License 2002.08.10 0 0 2833
A NAGYTEHEN tulkeppen egy kistehen;)) akinek nagyonteccik a Simon
Előzmény: snakepit (2830)
cure20020731 Creative Commons License 2002.08.10 0 0 2832
A pesti Cure koncert tovabbra is beszerezheto itt.

www.extra.hu/cure20020731/index.htm

snakepit Creative Commons License 2002.08.10 0 0 2831
Hahó!

Ha akarod most már otthon elérheted, nem ment ki a Pireneusi koncertekre.

Snakepit

Előzmény: CatHead (2816)
snakepit Creative Commons License 2002.08.10 0 0 2830
Hahó!

Ja, ja kicsit WMS-ES, meg egy kicsit olyan mintha improvizálna. Viszont tudtok valamit egy állitólagos Simon szólóról? Vagy ez csak a legendákban mesélik, hogy van valahol egy?

G****, nehogy komolyan vedd a kritikámat a zenékről, csak vicc volt. Nagy részét én is szeretem amiket felsoroltál.
Viszont ki ez a nagytehén nevezetű valaki?

Snakepit

Előzmény: CatHead (2829)
CatHead Creative Commons License 2002.08.10 0 0 2829
Nagggyon szomorú... kicsit jobbat,többet vártam volna tőle, legalábbis az a 2-3 szám alapján, amiket én hallottam. Lehet, hogy ezért volt neki olyan nehéz kiadót találnia, és ezért is szidja folyton őket, és inkább mp3-ban nyomná a dolgokat??
Előzmény: Törölt nick (2828)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.10 0 0 2828
zseti: Rendben, majd lesz pontosabb infó e-mailben is + itt is.

Martin Vazquez: Most folynak a munkálatok a helyen, a nyitást szeptemberre tervezzük. Amit még tudni kell, hogy a "táncparkett" teszi ki a hely kisebbik részét, a nagyrésze be lesz asztalozva. Tehát nem diszkó, inkább pub.
A SATB-től meg jobban hangozna, ha egy új albumot adnának ki, vagy a B-oldalak gyűjteményét! Már van 2 kislemezgyűjteményes albumuk, ezt szerintem nem sokan fogák megvenni + a "best of"-okat eleve nem szeretem.

CatHead: Baromi rosszak Roger szólóművei. Pár év alatt még egyszer sem sikerült végighallgatnom. Valami kicsit jazz-es instrumentális unalom.

Vilja: A 17 életéved sem változtat a helyzeten, viszont a "veszekedést" azért ne vedd túl komolyan! Pár lövés csupán és máris szent a béke. :-)

G****

KingInk Creative Commons License 2002.08.09 0 0 2827
remek képek csak kissé közönségesek.. ááámmegfelelő nagyítással+kis fényerővel még talán ki lehet hozni belőlük vmit. látok egy elmosódott kameraállványt az egyik háttérben például.

pincében v vízalatt próbáltad már? (a fényképezést, úgyértem..)

Előzmény: yloz (2826)
yloz Creative Commons License 2002.08.09 0 0 2826
!
felraktam néhány (17) fényképet.
örvény

enny

patuha Creative Commons License 2002.08.09 0 0 2825
Nekemmmegvan,minidsc-el felvettem,de még ki kell javítgatnom,amihez egy csomó minden kéne.Új hangkártya,némi tapasztalat stb.Jelezni fogk,ha megvan,ha addigra sikerül beszerezni,akkor szori.
Előzmény: Motyo (2817)
e_dora Creative Commons License 2002.08.09 0 0 2824
ez a 2-ikai spanyol koncert, ugye?
Előzmény: req999 (2822)
love cat Creative Commons License 2002.08.09 0 0 2823
KingInk: Puszi Neked :)

Szövet: Cd-t megkaptad?

Jövő hétre megpróbálom elkészíteni a képek szkennelését,netre rakását.Bocs,ha mégse sikerülne,az ok nagyon egyszerű: Topicunk kiskorú gyermeke,szval Kristóf a fiam bárányhimlős lett.

Csók

req999 Creative Commons License 2002.08.09 0 0 2822
Előzmény: Motyo (2814)
KingInk Creative Commons License 2002.08.09 0 0 2821
lovekatt:
dori assam amióta camus-t befejezte nazóta tombol-rombol. ön mint topikösszetartóerő (a gondos tyúkanya erre amásik, általam INKább eccersmindenkorra mellőzött kifejezés/képzavar) szal ön biztosra venném h nem..nemisíromtovább mer ojjanbiztos vagyok benne.

éljen a barátság mer nekemisvanám barátom kettő az egyiket talán láttátokis jatesátornál.

most sör.

zseti Creative Commons License 2002.08.09 0 0 2820
No most el egy időre. Jók legyetek, csak semmi gyilkolászás:))

Pussz

Előzmény: Kerr T. Bootor (2818)
Vilmos Borisz Creative Commons License 2002.08.09 0 0 2819
Jó a nikked öcsém teccik! De a kopirájtja az enyim!
Előzmény: Kerr T. Bootor (2818)
Kerr T. Bootor Creative Commons License 2002.08.09 0 0 2818
szerintem gallup rendes fazon, vannak furcsa dolgai, dehát (pl. amikor... na nem is sorolom, hehe). amig nem a 'háború és békét' másolja be kötetenként a topikba, addig felőlem írjon, amennyit akar. de lehetőleg cure-témában. mert a csajozós dumáknak tényleg kéne nyitni egy 'gallup és a nők' c. topikot! (ami sok az sok. ne akard, kjúrmi, hogy leforgassuk a 'laci és a láncfűrész' c rövidfilmet!!!)
Motyo Creative Commons License 2002.08.09 0 0 2817
A szkinek azért szkinek, mert - ahogy mondod - "sulyosan primitivek..."

neten nem tudunk a koncertől szerintem, különben már nekünk is meglenne, és dejóislenne - pedig bennetek bíztam! Ne de reméljük, hogy elöbb-utóbb valami elökerül.

Még mindíg mérgelödök, az Index-es "kritikán", nem lehet igaz, hogy ennyire színvonaltalan legyen az Index-es újságírótársadalom. A Muse-t is lehordták, és ami a Muse-kritikust zavarta, az föleg a gótikus beütés. A gótokon/gruftikon röhögni már vagy 10 éve nem menö, söt akkor sem volt az. :-(((

Előzmény: e_dora (2815)
CatHead Creative Commons License 2002.08.09 0 0 2816
Köszi love cat, nekem is ez volt a tapasztalatom, csak úgy bővebben gondoltam... Petit pedig valamilyen oknál fogva nem lehet elérni mostanában.
Előzmény: love cat (2809)
e_dora Creative Commons License 2002.08.09 0 0 2815
sulyosan primitivek lehetnek azok a skinek, ha a killing an arabot hianyoltak.. minthogy a dalnak nulla köze van a fajüldözéshez, és egy kicsivel több az általános müveltséghez, ami ugy látszik, a hajjal együtt leborotváltatott :)

A neten nem tudunk a koncertől szerintem, különben már nekünk is meglenne, és dejóislenne..

Előzmény: Motyo (2814)
Motyo Creative Commons License 2002.08.09 0 0 2814
A budapesti Cure koncert a neten fenn van valahol (hang / film)? Nekem tökéletes volt a koncert, és imádom Robertet, mert a Lovesong-ot is játszotta!!! Csak a Killing An Arab -ot hiányolta egy pár szkin isemrösöm... :-)))))))

Simon Gallup-nak nem áll jól a rövid haj, vagy csak én láttam rosszul, hogy rövid volt a haja? Robertnek pedig régebben jobb gitárjai voltak. Az a Fender Jaguar, vagy Jazzmaster? Meg az a 6 húros Félbasszusgitár a 89-es koncerten... Ez a 12 húros akusztikus... hmmm, nekem nem tetszik.

Motyó

zseti Creative Commons License 2002.08.09 0 0 2813
Csak me nekem válaszoltá, azé gondoltam:))

De hát ilyen szíves invitálásnak nemtok' ellenálni, üsse kavics, belépek abba a klubba:))

Előzmény: e_dora (2812)
e_dora Creative Commons License 2002.08.09 0 0 2812
zseti, nem rád céloztam, de ha magadra vetted, akkor gyere te is (hehe, gallup lehet itt az egyetlen nem-paranoias, mert o simán csak tudja, hogy üldözik, és ugy is van :))
Előzmény: zseti (2811)
zseti Creative Commons License 2002.08.09 0 0 2811
Lovecat szívem,

most épp rám célzott a dóra, ne vedd magadra, kérlek!
És nesze neked smile: :)))))

Ez van, tudomásul kell vennünk, hogy a curosok érzékeny lélekkel megáldott emberek. Ellenvélemény?

e_dora Creative Commons License 2002.08.09 0 0 2810
szerintem csatlakozz te is a paranoiasok csapatába mellém :) komolyan, erre mást nem is tudok mondani..
love cat Creative Commons License 2002.08.09 0 0 2809
Dóri: Csak egy véleményt írtam le (bocs,hogy van nekem is ilyenem) Gondoltam ez is bele fér a topic közügyeiben,de látom tévedtem. Egyébként miért rajtam csattan a haragod,ha már hónapok óta ez a téma?
Köszönöm,hogy ilyen nyíltan támadsz és utálsz.
És nem kell a smilee
De a Gallup topic ötlete sajnos halott ötlet részemről.De kb. 2 hónappal ezelőtt már jó páran felvettették.
Gallup meg úgysem veszi komolyan amit írtam,elvégre Ő is vmi hasonlót írt mailben,hogy ne vegyük komolyan egy szavát se.
Részemről a téma lezárva.Ha folytatni akarod,akkor kérlek mailben tedd,mert ez már úgy tűnik csak kettőnkre tartozik.
Galluptól meg ünnepélyesen bocs,mert mertem a nevét leütni,esetleg rossz színben feltüntetni.
Tudod ez topic ahol mindenkinek lehet véleménye,de ezért még nincs közutálat írányába.

CatHead: igen ,mi Snakepittel talákoztunk vele 2000.04.11-én Bécsben.Sajnos csak pár percig.Hogy milyen ember:Ott és akkor közvetlen volt.
De erről Kelemen Peti többet tudna mesélni.

Csók

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!