A Banshees ugyan májusban az USA-ban turnézott, de ettől függetlenül 1995 óta nem léteznek, ezért nem várhatunk új lemezt.
Állítólag ehhez a bestof-hoz lesz valami bónusz cucc is, mellesleg szerintem az, hogy újrakeverik a régieket talán érdekessé teheti a kiadványt.
Simon 1984-ben - amikor éppen nem volt a cure tagja - alakított egy Fools dance nevű bandát. Kiadtak egy Prieshole című lemezt, nekem megvan, öt vállalható szám, semmi baj velük.
Ja, ja kicsit WMS-ES, meg egy kicsit olyan mintha improvizálna. Viszont tudtok valamit egy állitólagos Simon szólóról? Vagy ez csak a legendákban mesélik, hogy van valahol egy?
G****, nehogy komolyan vedd a kritikámat a zenékről, csak vicc volt. Nagy részét én is szeretem amiket felsoroltál.
Viszont ki ez a nagytehén nevezetű valaki?
Nagggyon szomorú... kicsit jobbat,többet vártam volna tőle, legalábbis az a 2-3 szám alapján, amiket én hallottam. Lehet, hogy ezért volt neki olyan nehéz kiadót találnia, és ezért is szidja folyton őket, és inkább mp3-ban nyomná a dolgokat??
zseti: Rendben, majd lesz pontosabb infó e-mailben is + itt is.
Martin Vazquez: Most folynak a munkálatok a helyen, a nyitást szeptemberre tervezzük. Amit még tudni kell, hogy a "táncparkett" teszi ki a hely kisebbik részét, a nagyrésze be lesz asztalozva. Tehát nem diszkó, inkább pub.
A SATB-től meg jobban hangozna, ha egy új albumot adnának ki, vagy a B-oldalak gyűjteményét! Már van 2 kislemezgyűjteményes albumuk, ezt szerintem nem sokan fogák megvenni + a "best of"-okat eleve nem szeretem.
CatHead: Baromi rosszak Roger szólóművei. Pár év alatt még egyszer sem sikerült végighallgatnom. Valami kicsit jazz-es instrumentális unalom.
Vilja: A 17 életéved sem változtat a helyzeten, viszont a "veszekedést" azért ne vedd túl komolyan! Pár lövés csupán és máris szent a béke. :-)
remek képek csak kissé közönségesek.. ááámmegfelelő nagyítással+kis fényerővel még talán ki lehet hozni belőlük vmit. látok egy elmosódott kameraállványt az egyik háttérben például.
pincében v vízalatt próbáltad már? (a fényképezést, úgyértem..)
Nekemmmegvan,minidsc-el felvettem,de még ki kell javítgatnom,amihez egy csomó minden kéne.Új hangkártya,némi tapasztalat stb.Jelezni fogk,ha megvan,ha addigra sikerül beszerezni,akkor szori.
Jövő hétre megpróbálom elkészíteni a képek szkennelését,netre rakását.Bocs,ha mégse sikerülne,az ok nagyon egyszerű: Topicunk kiskorú gyermeke,szval Kristóf a fiam bárányhimlős lett.
lovekatt:
dori assam amióta camus-t befejezte nazóta tombol-rombol. ön mint topikösszetartóerő (a gondos tyúkanya erre amásik, általam INKább eccersmindenkorra mellőzött kifejezés/képzavar) szal ön biztosra venném h nem..nemisíromtovább mer ojjanbiztos vagyok benne.
éljen a barátság mer nekemisvanám barátom kettő az egyiket talán láttátokis jatesátornál.
szerintem gallup rendes fazon, vannak furcsa dolgai, dehát (pl. amikor... na nem is sorolom, hehe). amig nem a 'háború és békét' másolja be kötetenként a topikba, addig felőlem írjon, amennyit akar. de lehetőleg cure-témában. mert a csajozós dumáknak tényleg kéne nyitni egy 'gallup és a nők' c. topikot! (ami sok az sok. ne akard, kjúrmi, hogy leforgassuk a 'laci és a láncfűrész' c rövidfilmet!!!)
A szkinek azért szkinek, mert - ahogy mondod - "sulyosan primitivek..."
neten nem tudunk a koncertől szerintem, különben már nekünk is meglenne, és dejóislenne - pedig bennetek bíztam! Ne de reméljük, hogy elöbb-utóbb valami elökerül.
Még mindíg mérgelödök, az Index-es "kritikán", nem lehet igaz, hogy ennyire színvonaltalan legyen az Index-es újságírótársadalom. A Muse-t is lehordták, és ami a Muse-kritikust zavarta, az föleg a gótikus beütés. A gótokon/gruftikon röhögni már vagy 10 éve nem menö, söt akkor sem volt az. :-(((
sulyosan primitivek lehetnek azok a skinek, ha a killing an arabot hianyoltak.. minthogy a dalnak nulla köze van a fajüldözéshez, és egy kicsivel több az általános müveltséghez, ami ugy látszik, a hajjal együtt leborotváltatott :)
A neten nem tudunk a koncertől szerintem, különben már nekünk is meglenne, és dejóislenne..
A budapesti Cure koncert a neten fenn van valahol (hang / film)? Nekem tökéletes volt a koncert, és imádom Robertet, mert a Lovesong-ot is játszotta!!! Csak a Killing An Arab -ot hiányolta egy pár szkin isemrösöm... :-)))))))
Simon Gallup-nak nem áll jól a rövid haj, vagy csak én láttam rosszul, hogy rövid volt a haja? Robertnek pedig régebben jobb gitárjai voltak. Az a Fender Jaguar, vagy Jazzmaster? Meg az a 6 húros Félbasszusgitár a 89-es koncerten... Ez a 12 húros akusztikus... hmmm, nekem nem tetszik.
zseti, nem rád céloztam, de ha magadra vetted, akkor gyere te is (hehe, gallup lehet itt az egyetlen nem-paranoias, mert o simán csak tudja, hogy üldözik, és ugy is van :))
Dóri: Csak egy véleményt írtam le (bocs,hogy van nekem is ilyenem) Gondoltam ez is bele fér a topic közügyeiben,de látom tévedtem. Egyébként miért rajtam csattan a haragod,ha már hónapok óta ez a téma?
Köszönöm,hogy ilyen nyíltan támadsz és utálsz.
És nem kell a smilee
De a Gallup topic ötlete sajnos halott ötlet részemről.De kb. 2 hónappal ezelőtt már jó páran felvettették.
Gallup meg úgysem veszi komolyan amit írtam,elvégre Ő is vmi hasonlót írt mailben,hogy ne vegyük komolyan egy szavát se.
Részemről a téma lezárva.Ha folytatni akarod,akkor kérlek mailben tedd,mert ez már úgy tűnik csak kettőnkre tartozik.
Galluptól meg ünnepélyesen bocs,mert mertem a nevét leütni,esetleg rossz színben feltüntetni.
Tudod ez topic ahol mindenkinek lehet véleménye,de ezért még nincs közutálat írányába.
CatHead: igen ,mi Snakepittel talákoztunk vele 2000.04.11-én Bécsben.Sajnos csak pár percig.Hogy milyen ember:Ott és akkor közvetlen volt.
De erről Kelemen Peti többet tudna mesélni.