Nem tudom lehet-e ilyen 'saját' topicot nyitni itt az indexen, majd kiderül.
Azt a pár topikot amit valamennyire követek a személyes profilom "bejárt topikok" menüjén keresztül, sokszor veszélyeztetem offtopikolással, és ennek szeretnék végetvetni e topikkal. (Ahhoz persze nagyon kevés vagyok, hogy saját blogot nyissak.)
Antalffy Tibornak van egy szerintem nagyon jó (laikus) könyve, amit én is olvastam (hasonlóan a szerzőhöz: érintettként) és alapvető fontosságúnak tartom. - http://www.antalffy-tibor.hu/konyveim/ -> "Szeretném, ha sokáig dobognál" - http://www.antalffy-tibor.hu/category/szeretnem-sokaig-dobog/ -> (kiegészítő anyagok)
Ő azokat a kérdéseket teszi fel roppant velősen/célirányosan, amit az orvosok elhallgatnak és a betegek információ híján fel sem tesznek.
Úgy döntöttem, ma megyek Mucha kiállítását megnézni. Sajnos Elizát sem értem el azóta, úgyhogy végülis teljesen egyedül leszek... :( Viszont érdekel, és a jövőhét az utolsó lehetőség, amikoris bármi közbejöhet, és végül lemaradnék.
Érdekes ez a vérnyomás-dolog... Rákerestem a neten, de mindenhol csak a magas értékekkel foglalkoznak, és sehol sem említik, mi számít túl alacsonynak...(?!)
Úgy gondoltam, mégiscsak elmesélem nektek, mi történt velem tegnap - bár egyáltalán nem tartozik ide - , hátha sikerül benneteket megrémisztgetnem ;)))))
Mindenesetre jobb, hogy nem láttatok tegnap, mert eléggé ijesztően nézhettem ki.
Ha Hófehérke mellettem áll volna, azt hihetnétek róla, hogy négernő :))), olyan sáppadt voltam.
Tegnap különben is egésznap sápadt voltam, de délután orvoshoz kellett mennem, és kaptam egy (kettő) szurit a sarkamba.
Úgy leesett a vérnyomásom, hogy szerencsétlen doktornő, már azon csodálkozott, hogy még élek (pedig ez nálam annyira nem is csoda). A felső érték 98 volt; miszerint ő hüledezett, hogy 100 alá ment - biztosan ez nagyon alacsony lehet már, én nem értek az ilyesmihez - a többi értéket már el sem merte mondani (szerintem 60 körül lehetett az alsó, ilyenkor olyasmi szokott lenni)... :))))
"Magyar Badar" címmel Várady Szabolcs készített egy limerick-gyűjteményt, ahol saját magán kívül többek között Lator László, Nádasdy Ádám, Lackfi János, Tandori Dezső, és Varró Dániel is készített néhány jópofa, humoros, akár obszcén versikét.
A "subscriber" előfizető: értesítést kap, ha felteszel egy új videót. A "friend" olyasmi, mint a közösségi oldalakon. A friendet jóvá kell hagynod, a subscribert nem (de törölheted).
>És képes voltál a múltkor a Chelseanek szurkolni...?! ;) Abban mi a poén, ha én is a Barcának szurkolnék? ;) Múltkor sem "szurkoltam" a Chelseanek. Az egész téma merőben hidegen hagy, ahogy a múltkor is írtam.
Finn testvéreink nem csak a pusztításban jeleskednek, de a képzelet erejében is bíznak. Aki kicsit tovább szeretne menni a zuhany alatt éneklésnél és a boráztatta karaoke estéknél, az nevezzen be a léggitár világbajnokságra. Az Augusztus 19-21 között a finnországi Ouluban megrendezett kreatív versenyen minden induló egy véletlenszerű zenét kap, amit a színpadon úgy kell eljátszania a kezével, mintha valóban gitározna. A fesztivál életérzését jól jelzi a mottója: A háborúk véget érnének és az összes rossz dolog eltűnne, ha mindenki csak léggitározna.>>>>
És képes voltál a múltkor a Chelseanek szurkolni...?! ;) Nem kaptál megrovást?
Különben én sem gondoltam, hogy ennyire sima győzelem lesz. Eléggé ijesztgettek a MU-tól, hogy mennyire jók mostanában. Guardiola mennybemenetele.... :)))
[Különben fiamnak is be lett igérve őszre egy meccslátogatás a saját stadionjukban... Arsenallal egyszerűbb a helyzet: minden nyáron Ausztriában edzzenek, ráadásul a határ közelében Bad Waltersdorfban, úgyhogy az edzéseket is meg lehet nézni, és mindig játszanak edzőmeccseket is a helyiekkel a környéken.]
Főnököm nagy Barcás napok óta készült rá, hogy személyesen megnézze a döntőt, már kedden Rómban hangolt és még ma is ott vezet le. :o) Elég jól szokott tippelni, de most nagyon féltette előzetesen a Barcát. Azt mondta, ha Rio Ferdinando tényleg nem játszana az M.U.-ban (ahogy végülis játszott), akkor lenne egy minimális esély. Erre tessék a második gól talán éppen őrajta múlt.