Ezt a Simon nevű srácot én mindig góllövőnek olvasom a tarcsiban. Úgyhogy: jöhet!
Szombaton minden buzdításra szükség van. Nagy illúzióim nincsenek a Győr meccset illetően, de a fiúk az utóbbi időben küzdöttek rendesen, so annyit megérdemelnek, hogy biztassuk őket.
Kéééééééékek!
Itt is 1 keret:
Hajdú (Szántai)-Molnár (Horváth L.), Smiljanic (Komlósi), Halmai (reméljük, Győri Jani), Pető (Rodenbücher)-Zava (Cica), Jezdi (Andronic), Illés (ő persze pótolhatatlan, Kanta J.), Füzi (Rednic)-Sylva (Ferenczi), Simon A.(Juhász)
Persze jó lenne megtartani Madart és elférne még Kanta Szabi is.
Egy hozzám hasonlóan elmebeteg barátommal már a jövő, kupainduló MTK-ján agyaltunk. Ha a lejárt szerződésűekkel megegyezünk, akkor könnyebben lehetne arra készülni, hogy két jó játékos legyen egy poszton.
Hajdú (Szántai)-Molnár (Horváth L.), Smiljanic (Komlósi), Halmai (reméljük, Győri Jani), Pető (passz)-Zava (Cica), Jezdi (Andronic), Illés (ő persze pótolhatatlan, Kanta J.), Füzi (Rednic)-Sylva (passz), passz (passz)
Én ugyan nem nagyon gondoltam végig a dolgokat, mert nem látom értelmét, de páran, más topicokban úgy okoskodnak, hogy az ÚTE-nak meg az a jó, ha mi nyerjük a bajnokságot (ők indulnának kupában), ergo a Debrecen mondjuk leadja a Fradinak a három pontot, a lilák meg nekünk.
Így a most hétvégi forduló dönthet, ahol a Győrnek tényleg nincs nagyon sansza.
Azért hajrá MTK.
Másfél hete nem volt időm, hogy írjak, ehhez képest elég szép változás, hogy akkor még a leadott bajnokságról beszéltünk, most meg a megnyerhetőről beszélünk. Nem gondoltam volna. Engem egy dolog nyugtalanít: ha ugyanannyi pontot szerez a két csapat most szombaton, akkor minden a debreceniek becsületességén múlik. Ha leadják az utolsó meccset, az számukra mindent megold és mehetnek nemzetközi kupába. Én bízom bennük mindenesetre. Viszont amivel itt nem nagyon számol senki: ha most kikapunk a Siófoktól és nyer a Fradi, akkor minden számolgatás felesleges és ők a bajnokok. A Fradi ráadásul jó eséllyel megveri ezt a bűnrossz Győrt, utolsó kőrben meg Debrecen, ráadásul asszem otthon, szóval az esélyeink igen alacsonyak. Én mindenesetre bízom a 6 pont megszerzésében, és akkor minden tőlünk telhetőt megtettünk, legfeljebb pontazonossággal leszünk másodikak. Csak ne jutna ilyenkor mindig eszembe Illés Fradi ellen kihagyott 11-ese, amiután kikaptunk 2-1-re. Meg persze a Dunaújvárosban meg Békéscsabán elhagyott 4 pont. Bár biztos a Fradi is vesztett pontot utolsó percben. És végre van miért izgulnunk.
Ha egy magyar csapatot itthon játszó hazaiakkal megerősítünk, akkor az égvilágon kívül semmire sem fog menni vele. Egy Szabics kaliberű gyerekkel még talán, de nem Füzivel vagy Zavával. Ez édeskevés. És különben is, ki mondta, hogy a Fradi nyeri a bajnokságot? :) :(
Jezdi nagyon hiányozni fog, de remélem pótolni tudják a többiek. Fülöpöt és a kis Csordást nagyon meg kell fogni. Sajnos ilyenkor ütközik ki, ami máskor előny, hogy viszonylag magas, darabos védőink vannak, akiket egy ilyen csatárpáros könnyen fel tud fűzni. Tehát a szélső védőinken (Füzin, Monyón) a világ szeme, ők felvehetik velük a versenyt. :)
Ha visszanéztél volna akkor ezt is olvashattad volna:
www.mlsz.hu
Versenyszabályzat:
"
68.§
Mérkőzés eredményeinek nyilvántartása,
a bajnoki sorrend megállapítása
...(3) A bajnoki év végén a szövetségek megállapítják az egyes osztályokban, csoportokban részt vevő csapatok helyezésének végső sorrendjét. A helyezéseket a pontok összege határozza meg. Azonos pontszám esetén a sorrendet az alábbiak szerint kell megállapítani:
- az egymás ellen játszott bajnoki mérkőzések pontkülönbsége;
- a bajnokságban elért több győzelem;
- az egymás ellen játszott bajnoki mérkőzések gólkülönbsége;
- az egymás ellen játszott bajnoki mérkőzéseken az idegenben lőtt több gól;
- a bajnoki mérkőzések gólkülönbsége;
- a bajnoki mérkőzéseken rúgott több gól;
- a bajnokság fair play versenyében elért jobb helyezés;
- sorsolás."