Out of this World, Watching Me Fall, Want, Plainsong, Open, Trust, The Kiss, Shake Dog Shake, From the Edge
of the Deep Green Sea, End, Siamese Twins, 100 Years, 39, Bloodflowers
1st encore: Three Imaginary boys, M , Play For Today, A Forest
2nd encore: Lovesong, In Between Days, Just Like Heaven, Boys Don't Cry
show was 2 hours and 10 minutes
--
fenn vannak itt a képeink is, aminek annyira nem orulok
Asse tudom, hogy melyik nap volt a koncert, na!:o) Nem voltam itthon, és idén egyáltalán nem követtem a Sziget programját, lévén, hogy sejtettem, hogy abban az időben épp távol leszek.
Egyébként meg kerestem én, de annyit írtatok azóta, hogy nem jutottam el semmiféle set-listig.:o)
Logikus, hogy megint megjelennek a rádióban ezek a zenék, mert úgy tünik - ahogy a koncert is mutatta - van kereslet a Cure + hasonló dolgokra. Biznisz. De az is lehet, hogy az Est FM szerkesztök most nosztalgiáznak. :-))
Az Est FM elég rendesen játsza a Cut Here-t! Itt van pl. 2002.08.02., amikor is 3x hangzott el a playlist-jük szerint, és aznap volt egy Close To Me is, amit Close To You-nak írtak!
+ People Are People és It's No Good a Mode-tól.
Meglepő!
A '84-es tokiói koncertvideó nem promó, Live in Japan címmel adták ki (csak Japánban), asszem 85-ben. Ma már gondolom nem lehet megkapni, traderektől szerezhetsz másolatot.
A hanganyag viszont megvan jó néhány embernek itt a topikban is (pl. nekem).
Szőrös:
Fools Dance: Én is csak azt 5 számost ismerem, de olvastam, hogy van egy "Empty Hours" nevezetű maxijuk is, a számlistája megvan. + Simon nélkül is folytatták szerintem, merthogy van egy 1986-os cikkem a zenekarról.
Peel Sessions: Hivatalosan csak egy EP jelent meg a Cure-tól.