köszi. Tegnap voltam a Megalarmnál, 100 rugó a szotvercserés tuning, számlával, nem is olyan veszélyes. Meg szimpatikusak is voltak, helyben vannak, stb. Hallottam olyat, hogy 400 ojoróért Ausztriában, németül kell tudni az illetõhöz. Eddig azt hittem, az a legjobb ajánlat. Akkor már ez sokkal jobb, és bármikor újra rátöltik, ha valami gáz van. +45LE/Nm-t igérnek. Viszont addig is: az egyik kollégám vett az ebayen egy ötdolláros potméterszerü cuccot, amit a bejövö levegö hömérséklet-szenzorra kell kötni, és kb 15 LE növekedést igér. Errõl tudsz bövebbet? Müködik-e, mennyit dob? Nem veszélyes-e? Ja, persze meg kéne találni hozzá a szenzort/vezetékeket. Az hol van? Kösz,
Két hete vagyok boldog tulajdonosa egy fekete, benzines kombinak. Sajnos sok rosszat tudtam meg a 2,0 tdi-ről, ezért beszéltek le róla. Remélem jól döntöttem. Eddig 2500 km-nél járok, két külföldi kiruccanáson vagyok túl, gond még nem volt az autóval. :)
Sziasztok, szili, fékpadi mérést hol csinálnak és mennyiért? A chiptuningot hogy csinálják? Chipet cserélnek, vagy csak ráteszik a laptopot, és úgy állítgatják?
Bocs még annyit, tervezve van 1 német módszer, hogy a pályamatricát figyelő kamerákat fogják felhasználni úgy, hogy Móvárnál lát 1 kamera utána Győr előtt a másik és az átlagsebességedet szeretnék kiszámolni. Úgy tudom jelenleg még vitatkoznak rajta mivel az Autopályás cég nem hatóság ezért nem adhatják ki a rendőrségnek a kamera képeit.Magyarul semmi közük hozzá!
Ha kicsit pontosabban leírnád hol és mit láttál doboznak könnyebb lenne.
A Lébényi autopálya rendőrségnek van 1db Fáma III. lézere ,csak km futásuk nincs hozzá, úgyhogy leggyakrabban a lébényi felüljáró lábánál vannak! 142-es kavics!
Nem tehet semmit, de tudom , hogy kicsit kajánabbul vigyorog ha mégis meg tud csípni! Egyébként kössön bele 1 új autóba! Max. megvárakoztat 20 percet az út szélén míg "leellenőrzi" a központból az adataid!Tetszik nem tetszik ez van!
Én rendőrnek még soha nem dugtam el. 1: mint előbb írtam nem tehet semmit, 2: Ő sem teljesen hülye, a tappancsok nyomát ha akarja úgyis észreveszi, 3: volt olyan rendőr aki tőlem érdeklődött, hogy a felesége kocsijába milyet tegyen!
Viszont ha vásárolni megyek valamelyik multi cég parkolójában soha nem szabad kinthagyni szem előtt, mert könnyen beverik érte a szélvédőt!
A blokkoló már nem ennyire egyértelmű, még a jogászok is vitatkoznak rajta, hogy legális-e. Én úgy oldottam meg, hogy szinte észrevehetetlen, illetve ha mégis akkor azt mondom/papírom is van hozzá/, hogy infra garázskapunyitó!
Legális
A traffipax-jelző radar-detektorok használata hazánkban 2003 év vége óta legális!. A 175/2003-as kormányrendelet mondja ki, hogy többé nem veszélyesek ezek az eszközök a közlekedés biztonságára (pontosabban a rendelet módosítva lett, s így a traffipax-jelzők nem kerültek a tiltott eszközök körébe).
Egy konkrét kérdés: ha megállít a magyar rendőr, és látja bent a cuccot, akkor nem is szólhat? Esetleg csak azért is beleköt mindenbe? Ti le szoktátok kapni (ha nem beépített), mikor esélyes, hogy a kivesznek a sorból? Előre is köszi!