Meg sem ismertem!:o) Egyébként ez nem ritka nálam. Láttam már egy csomó hírességet elég közelről, de ha nem tudtam volna előzőleg, hogy éppen kit látok, akkor fel sem ismertem volna.
Példának okáért, egy ismerősömék voltak Mission turnén valamikor (ha jól emlékszem) 1996-ban, és mikor hazajött a srác, letett elém egy képet, hogy akkor most azonnal mondjam meg, hogy kit látok. Na, én csak pislogtam, mint hal a szatyorban, meg néztem bután, de fingom sem volt, hogy ki az a kihidrogénezett hajú idióta a képen.:o)
:o))))
Bocs, tényleg a negyedik kép!:o) Ugyanarra gondoltam, de azt innen nem látni, hogy nadrág. És nekem vörösnek tűnik a hajad, bár simán lehet, hogy a kép rossz. Ujjatlan fekete póló van rajtad és szemben tényleg Cure pólóban ül egy fickó.
Szimpi is vagy jól.:o) Látod ki is szúrtalak mindjárt, mert pont ilyennek képzeltelek.:o)
Illetve leginkább lövésem sincs, mert egyiken sem lehettem ott a faszom tengerpart miatt!:o)
Most viszont megnézem a képedet, mert rád speciel már elég régen kíváncsi vagyok!:o) Vajon eltalálom, hogy melyik vagy, ha mondjuk többen vagytok a képen?:o)
Out of this World, Watching Me Fall, Want, Plainsong, Open, Trust, The Kiss, Shake Dog Shake, From the Edge
of the Deep Green Sea, End, Siamese Twins, 100 Years, 39, Bloodflowers
1st encore: Three Imaginary boys, M , Play For Today, A Forest
2nd encore: Lovesong, In Between Days, Just Like Heaven, Boys Don't Cry
show was 2 hours and 10 minutes
--
fenn vannak itt a képeink is, aminek annyira nem orulok
Asse tudom, hogy melyik nap volt a koncert, na!:o) Nem voltam itthon, és idén egyáltalán nem követtem a Sziget programját, lévén, hogy sejtettem, hogy abban az időben épp távol leszek.
Egyébként meg kerestem én, de annyit írtatok azóta, hogy nem jutottam el semmiféle set-listig.:o)
Logikus, hogy megint megjelennek a rádióban ezek a zenék, mert úgy tünik - ahogy a koncert is mutatta - van kereslet a Cure + hasonló dolgokra. Biznisz. De az is lehet, hogy az Est FM szerkesztök most nosztalgiáznak. :-))
Az Est FM elég rendesen játsza a Cut Here-t! Itt van pl. 2002.08.02., amikor is 3x hangzott el a playlist-jük szerint, és aznap volt egy Close To Me is, amit Close To You-nak írtak!
+ People Are People és It's No Good a Mode-tól.
Meglepő!