Egy kis érdekesség: Most már egyre valószinűbb hogy Michael Vick vissza tér és sokak szerint a Falcons majd a 49ers-el cseréli majd el hiszen ott nincs most igazán klasszis irányító és az öreg Samuráj majd megneveli a vezetőség szerint.
Viszont Ray Lewis nem akkar anyira elmenni a csaptól és a csapat sem szeretné annyira elengedni.Lehet hogy sokba fog fájni de szerintem marad......Terrell Suggs tagelése szerintem nagyon jó döntés volt kibaszot jó játékos
Terrell Suggs-t franchise tagelte a Ravens...pedig már fél lábbal Arizonában láttam:(
Ray Lewis és Bart Scott Free agency lehet...ez érdekes lenne mert a Dallas nagyon vinni bármi áron Ray Lewist hogy rendet rakjon a csapatban ha ez megtörténik akkor valószinűleg Terrell Owens-t kirúgják a fizetési sapka miatt
A Szolnoki Területi Vérellátó Központ véradó napot szervez a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. közreműködésével és a Szolnok Soldiers csapat kezdeményezésére 2009. március 03.-ára a városi sportcsarnok konferencia termébe a sportolók, valamint a sportot szerető 18 és 65 év közötti felnőttek számára.
Egészséges vagy? Adj vért! Életet menthetsz.
A véradás sokak életét mentheti meg, gondoljunk azokra, akiknek a mi segítségünkre van szükségük a gyógyuláshoz.
Hi All! Jelentkezeem!!Mikor kell Vert adni??es hol kell jelentkezni! Holnap menek edzesre!Levagtam a gipszem de meg nem az igazi igy de probalkozom!Csumikaa