Számítottam egy ilyesféle válaszra, a tőled mekszokott (nagyképű, hetyke - jelen esetben pofátlan & arrogáns) stílusban. Amit írtál, az nemhogy a lényegen nem változtat, de tökéletesen irreleváns.
Megint úgy teszel, mintha te gyakorolnál kegyet azzal, hogy a megbeszélt és megígért módon viszonzol valamit. Annak a 2 CD-nek normális esetben semmi köze ahhoz, hogy mennyire vagyok neked fontos/szimpatikus! Inkább a szavahihetőséghez, korrektséghez és szinonimáihoz.
A fél év alatt egyszer kerestél, de gyakorlatilag az is csak egy újabb kamuígéret volt. Én vagy 15 sms-t küldtem és hívtalak is párszor.
Részemről a bazheg.
(Ha valaki nem biztos abban, hogy belophatja magát kisgé szíve legbelsőbb bugyrába, szóba se álljon vele, nem éri meg. Hogy egyébként megéri-e, döntse el más. :)
(topikalapító) G > Lovecattel ellentétben természetesen nem rád gondoltam. A 'G' szignót (így, nagybetűvel!) kINGiNK is gyakran használja.
first of all: nem fogom pont neked megmagyarázni h épp miért nem értem rá cédékkel rohangászni utánad, amikor. ezek a lemezek kb két hónapja elkészültek, de bármily hihetetlen téleg elég sok dolgom-gondom volt az utóbbi időben amiért ezek a cd-k még mindig a számítógépasztal jobb sarkán 2 db tandori künyv tetején pihennek.
skettő: igazad van valóban vannak fontosabb emberek az életemben mit te vagy pl a postás ill. buszvezető bácsi (pedig velük elég gyakran találkozom).
három: fogalmam sincs még a pénteki nap programösszetételéről sem, azbiztos h dolgozom, utána akár találkozhatunk is.
csomo helyen lattam mar embereknel a CURE 31-i sziget koncertjeként feltüntetni azt a 90 MEGAS .ASF stream-et... Az NEM A SZIGET!!!
tessenek nézni a szinpadképesket, tök más..
Bosszanto.
A fedőneve Neki is Gábor.Vajon honnét lehet ismerős Neked ez a név ? :)Töröm a fejem,de nem tudom :)
Ez csak azért írtam,hogy lásd én is gondolok Rád !Sőt!!!!! Álmatlan éjszakáim vannak a Sziget óta :)
KingInk >Nem tudom, mennyire kéne meglepődnöm azon, hogy több mint fél év alatt nem volt 2 x 15 perced CD-írásra. (Mindig erre hivatkoztál, emlékszel?)
Hagyjuk (hehe... inkább hagyom) a faszba az egészet.
Volt egy olyan gyanúm, hogy szelektíve viszonzod a neked tett szívességeket, és mint "kevésbé jelentős/szimpatikus egyén" eddig folyton a lista aljára csúsztam. Ma már nem hiszem, hogy így volt. Csak úgy, minden megfontolás nélkül basztál az egészre.
Meg sem ismertem!:o) Egyébként ez nem ritka nálam. Láttam már egy csomó hírességet elég közelről, de ha nem tudtam volna előzőleg, hogy éppen kit látok, akkor fel sem ismertem volna.
Példának okáért, egy ismerősömék voltak Mission turnén valamikor (ha jól emlékszem) 1996-ban, és mikor hazajött a srác, letett elém egy képet, hogy akkor most azonnal mondjam meg, hogy kit látok. Na, én csak pislogtam, mint hal a szatyorban, meg néztem bután, de fingom sem volt, hogy ki az a kihidrogénezett hajú idióta a képen.:o)
:o))))
Bocs, tényleg a negyedik kép!:o) Ugyanarra gondoltam, de azt innen nem látni, hogy nadrág. És nekem vörösnek tűnik a hajad, bár simán lehet, hogy a kép rossz. Ujjatlan fekete póló van rajtad és szemben tényleg Cure pólóban ül egy fickó.
Szimpi is vagy jól.:o) Látod ki is szúrtalak mindjárt, mert pont ilyennek képzeltelek.:o)
Illetve leginkább lövésem sincs, mert egyiken sem lehettem ott a faszom tengerpart miatt!:o)
Most viszont megnézem a képedet, mert rád speciel már elég régen kíváncsi vagyok!:o) Vajon eltalálom, hogy melyik vagy, ha mondjuk többen vagytok a képen?:o)