Sziliért négy MTK játékos ment a Vasasba, Penksáért Balaskó a Dferrbe Akkor miért a fradiban kötött ki ez a két játékos, ha mi adtunk érte cserébe összesen 5 játékost a küldő csapathoz?
Csak a te kedvedért, mert kissé nehéz a felfogásod még 1X:
Szilit a Vasasból hoztuk, Penksát a dunapenteléből. Tőletek a kutya nem jött ide, tőlünk viszont három ember ment az mtk-ba, akik ott meghatározó emberek. A többi csak mese.
Pisze vagyok.
A legkevésbé sem vagyok a barátod.
Sziliért négy MTK játékos ment a Vasasba, Penksáért Balaskó a Dferrbe.
Az üdvözletedet add át személyesen, pl. bemehetnél Attilához a kórházba, legalább tennél vmi emberit.
Nekem csak most esett le, hogy Smilja kisárgázta magát erről a meccsről. Nahát.
A Vidi honlapja szerint Attila súlyos sérülése miatt Végh visszatér az MTK-ba.
Igen. Természetesen a bronzérem rajtatok is múlik. Hiszen ha győz a loki nekünk nem lehet meg a bronz semmiképpen.
Tokodyról?
Szerintem játszani fog.
Bár az lehet, hogy nem kezdőként.
Amúgy már hetek óta sérüléssel bajlódik (MTK ellen le kellett cserélni, emléxel?). Ez sem jött be.
Tomic, Sketiani, Éger, Sándor, Balog, Máté, Belényesi, Sumudica, Bajzát, Kolbe és a két eltiltott, Böőr és Ilie. Röviden, egy csapatravaló hiányzója lesz a Lokinak, ám Szentes Lázár ennek ellenére bízik a harmadik hely megszerzésében.
Melyik Bajzát játszik? Tokody az Újpest-Fradi óta sérült, csak eddig használt neki az injekció. Most kiújult, és jobban fáj, mint eddig.
Már tereled a témát. Sérülésekről volt szó.
Hogy nálunk mindenki lesérült.
Én pedig bebizonyítottam, hogy nem.
Molnár Zoli minden évben viszsa akar(?) igazolni de valahogy sosem sikerül neki.
Kokó most hívott 2 órája. Elmondta mi lesz. Kell nekik a bronzérem.
Mi tavaly is kisegítettünk titeket. Ki a bagoly és ki a veréb?
Mindketten ellenetek sérültek meg. Éger az egyetlen aki a héten tette ezt.
Molnár Zoli pedig egyenesen nálatok járt, nem? Esetleg leendő edzőtök is tárgyalt a jövőjéről. Kovács Zoli meg úton-útfélen azt hangoxtatjka, hogy ő bizony ki fog kapni.
Nem ma... a héten.
Sumudica, Bajzát (mivel Ilie el van tiltva szinte csatár nélkül maradt a loki), Éger...
Ellenünk mind játszottak. Sándor T. valószínűleg a nézőtéren sérülhetett meg:)1
Vajon ÉGer és Tököli között volt telefonálás?:)
Igazad van, elég borongós a hangulatom, mikor kineveljük a tehetségeket és rendre amikor már kezdenének húzó emberek lenni, eligazolnak (mint pl. Kabát, Németh N,. most Torghelle). De alapjában igazad van, ez nem az mtk (vagy fradi/győr stb.) bűne, ez a mi vezetőink sara....
Nézd, Torghelle sokkal jobb játékos lehetne, ha végre egy olyan edző keze alatt dolgozna, aki képes lenne őt úgy felkészíteni mentálisan, hogy csak a focival törődjön. Nem állítanák ki minden harmadik meccsén stb.
"A végén még azt is elhiszed, hogy az mtk fedezte fel..."
Ezt ki állította?
Elhiszem, hogy rossz a hangulatod mert kiesett a csapatod és eligazol onnan 1-2 játékos, de ne itt vezesd le a feszültséget, arra ott van a saját topikotok!
Szerintem Várszegi nem engedi meg,hogy nyerjünk,de azért szorítok a csapatért!
Az lenne a legégőbb,ha vezetnénk az Újpest ellen 2:0-ra és Várszegi az utolsó percekben rászólna a fiúkra,hogy kapjanak ki.
Remélem a fradi kikap,de akkor szerintem sajnos mi is.