vadnyúl > Nyugi-nyugi. Mindenki szeret mindenkit, hát nem látod? :-) (A stílusod mellesleg emlékeztet valakire, akit szerettem. Ehhez mit szólsz? :-)
waters Úgy érted, kéne nyitni egy politikailag korrekt Cure-topikot? Szerintem a többség egész jól elszórakozik. (Legalább nem vérszegény a topik!) Vagy izgalmasabbak lennének az olyan hozzászólások, mint pl.: "levél/cédé ment", "sziasztok, most jövök bélpusztagecről, tök jót nyaraltam", "de jó az XY (nemegyenlőkjúr) zenekar" stb.?
Jó!
És azt majd én off-olom szét:-)))
Aztán a moderátorok egyesítik a kettőt...
Én meg azon gondolkodom pár hete, hogy nyitok egy szórakozó helyet, ahova majd valamilyen fasisztoid elven engedek, vagy nem engedek be emberkéket...:-)))
Egyébként tök jó a topik augusztus óta..., de télleg:-))) (Má majnem olyan jól szórakozok, mint a Britni fórumon a diáxigetpontkomon...)
1.: itt nincs semmiféle békepárti hiszti.te nagyon el vagy tévedve.
2.:közös(ülős)-bocs ezt nem hagyhattam ki-problémádat egy másik illetővel akkor nem értem miért nem privátban intézitek.
ja tudom.itt a fórumban nagyobbat durran és mindenki látja hogy ki milyen szemét.(jaj istenem ez is annyira érdekel gondolom mindenkit)
a pedagógiád elég furi.
na mindegy.
téma lezárva,legalábbis részemről ha túl velős lenne a válasz akkor inkább emilben küldd.
Örülök, hogy szeretitek KingInket, ez szép és megható. (Inky Boy, én is téged!!!) Persze arra talán csak ő emlészik, hogy ugyanitt sürgősen elküldött az enyészetbe ("flare rohaggyon meg" stb.), amikor hiába várt rám, merthogy nem volt bekapcsolva a mobilja és nem tudtam lemondani a találkozót (januárban).
Másrészt. Ez az idétlen "békepárti" hiszti teljesen felesleges, az ügy tkp. kizárólag kettőnkre tartozik. Két okból írtam ide: (1) pedagógiai (HATALMAS SIKER!); 2. lásd első bekezdés (VENDETTA!!!).
Ink > Azért írtam, hogy teljesen lényegtelen a múltkori válaszod, mert nem akarlak elszámoltatni az utóbbi – pontosítok – 7 hónapodról, csak azér basztatlak, amit NEM csináltál. És nem kértem rajtad számon személyes érzelmeket, csak 2 CD-t...
(Aki nem hiszi, járjon utána a nemtomhányadik hozzászólásban.)
Egyébként most már nem köllenek, sózd el őket valahogy. Tényleg nincs harag stb.
Bazheg, népszerűbb vagy, mint valaha! :-))) EZT még behajtom rajtad!) (A slájmit csak ezeknek a korlátoltaknak a kedvéért nyomattam be.)
(Gallupot most oldom savfürdőben. Aki kér még belőle 1 cafatot, sürgősen jelezze!)
ööööööö
én nem is kötöttem bele senkibe.:-)
tudjátok "akinek nem inge...."
én is szuperül állok anyagilag, már ahogy egy közgyűjteményi és közművelődési(gallupnak ez tetszeni fog!!) dolgozó állhat.
ez most a cure fórum?
vagy a "kössünk bele mindig valakibe" nevezetű?
miért kell mindig valakit utálni?
akinek nem tetszik tényleg ne irogasson ide.
na most asszem kapok a pofámra.
pont ezt akartam en is kerdezni..
gallup nincs, akkor mas? mindenki sorra kerülhet! :)
egyebkent meg szerintem mindenki csak legyen mindenre kivancs, bazeg, semmibe nem kerül forumot olvasni, nem muszaj, nem kötelező, és aki honapokig semmi értelmes gondolattal nem ajandekoz meg minket, aztan meg beugat, hogy neki mar ne irjunk ezt meg azt mert oneki mas kell, az kapja be. na, akkor most rám ugorjatok
valóal természetesen semmiképpen sem értelmes magyar lexéma vagy bármi. helyesen "szánni valóak egyesek" mielőtt bárki belekötne. amit nemértek h miért éli ki magát mindenki a köpködében (kivéve waters, bat, lovecat+ a távoli gallup) amikor minek.
uggye.. énis ezt javasoltma mer vmennyire mégiscsak személyes h az ember kit utál v hova megy.
legközelebb piliscsabára megyek mer uv-készültség van. hogymirőlírok azmeg titok. vagy közröhejj!!
waters: a szimpátia kölcsönös hehhe.. de sztem a fading colours jó konczert volt vagy sok sör. minn1. martin vazquez pajtásunknak meg igaza van és kész. nemis írok ide mer nem festem magam vagy mi a francz is van?
najó.
ps. mindenki aki utál küldjön ímélt mindenki aki szeret megtalál a neubauten topikban. így jó?
istenem de szánni valóal egyesek s nem mint télisport..
mi lenne, ha ezt a dögunalmat email-en irogatnád, má csak azé, mer szerintem ember nem kiváncsi arra a THE CURE topicban, hogy te valójában milyen is vagy meg hova mész. közröhej.
legközelebb miről írsz?
hm azért azt fektessük le itten írásban h mindent összevetve eléggé elszomorító a topikban az utóbbi időben kialakult helyzet, h mindenki karmolássza a másik arcát (kivételnek meg tisztelet) szal sztem be lehetne fejezni mindenféle sértődéseket, morgolódásokat, egyéb getymóságokat legalábbis egy időre.
mosolyt csaltál (nem hazudtál nem) az arcom szélére. amit írtam a lényegen változtatna ha te nem irogatnál bele a topikba a rád olyannyira jellemző "nagyképű, hetyke - jelen esetben pofátlan & arrogáns" stílusban tökszemélyes(kedő) húrokat pengetve.
tudd meg h mától lóhúgynak tekintelek és megvetlek. na. (nemírtad oda h bunkó is vagyok meg sötétlelkű kozmopoilta polip)
figy itta igazi arcom: elismerem h nem bántam veled túl szépen de vessünk fátylat a fájó múltra és szépen kérlek méltóztasd pénteken átvenni azta két gedves cédét általvenni nagylekűséged és igazivalódi könyörületed jeléül.
bazza megint arrogánshetyke voltam.
fizu: ne haragudj téleg, pénteken három után oda viszem a cd-ket ahova akarod.
ps: nem utállak, igaz a bugyortól mégoly távol esel sajna..
Vnyúl: Naháát... A kérdésedre a válasz: igen, de azóta volt még néhány buli, amit ki kellett hevernem. :) Üdvözlöm a nővéred. Majd lehet, hogy írok privátban.
a Gallup a jövő héten gyün ha minden igaz.
szia Pác T. remélem kiheverted már lélekben a 42-es éjszakai járat viszontagságait és visszarázódtál a rendes kerékvágásba.
yloznak üzenem hogy pindurpandur kéri hogy irj neki.:-)
A gallup majd jön, mindenki nyugodjon meg. Azt akarom kérdezni különben pedig, hogy a Szigetes koncertet meg lehet rendelni valakitől CD-n? Szuvenír gyanánt...