Derűs jó reggelt mindenkinek!*******
Na, soroljátok a jó híretek, oksi?:))))
Nálunk semmi különös, mensi még sehol, ezért tegnap egy kicsit ideggyogyó voltam.:( És ráadásul a hőm is tök hülye, Csütörtök-pénteken magas volt, szombatra leesett és én röpködtem, mint a sasmadár, hogy vasárnap bizti megjön. Hát nem jött meg és vasárnap is csak 36,4 volt a hő és ma se jött meg, ma meg megint 36,8. Mongya már meg valaki, hogy ez mitől lehet! Amúgy meg a 33. napon vagyok.Párom szerint jobb lesz, ha gyorsan veszek egy Clearblue-t.Ez most nem olyan vicces.:(
Beeldi, nekem eccerre leesett ám, hogy Te vagy ám a kis Beemami!:)))***Üdv közöttünk!
Beköltöztünk az új helyre, tök szép, csak az a baj, hogy a legszarabb helyen ülök, mindenki az én monitoromra lát rá először, na és sokkal közelebb vagyunk a tűzhöz, akármikor betévedhet az ügyvezető is. Úgyhogy netelés csak ritkán, sajna.:((((( De azért jövök, ha tudok.
Veró, Röfike, mizújs? Teszteltetek?
Nem lehet mindig könnyű "duplaannyi gyerekkel", de hát ilyen az élet. Szép család lehettek! De a vasárnapi ebéd után nem vállalnám Nálatok a mosogatást! :)
Nem csalás, nem ámítás, én vagyok az ismét. Mire kikapcsoltam a gépemet, felvettem a táskámat, megyek kifele, hát nem csöng a telefon, és férjemuram, hogy fél óra múlva itt van! - Ilyenek ezek a pasik!!! :)))))))
Egymással igen, a párom fiai (20 és 17 évesek)viselkednek furán velem, de ez nevelési probléma náluk + az anyukájuk hatása. Az én gyerekeim közül Dorka egyenesen imádják a páromat. Igazi apára talált benne, sajnos a sajátjától ezt a mai napig nem kapja meg.
Na, én lassan elkocogok, már egy órája várom a páromat, mert azt ígérte, hogy értem jön, és előtte telefonál - de úgy látszik elfelejtett - pedig vásárolni indultunk volna. :((((
De én nem tudok magyar adást nézni, és kíváncsi voltam, hogy hogyan látják az emberek odahaza a történéseket. Pedig mindig megfogadom, hogy nem olvasok bele ilyenekbe, mert csak felbosszantom magam :((
Nekem a politikából elég a reggeli beszélgetős műsor, meg a parlamenti közvetítés. No attól tuti hányingerem van, mert nem tudom, hol felejtik ezek az emberek a kulturált viselkedést? (kulturált v. kultúrált?)
Novemberben 15 éves lesz már, a "kisfiam" pedig februárban múlt 17. Egy új kapcsolatban élek, ebből adódóan már 4 gyerekünk van és szeretnénk egy közöset :)
Bambuszrügy??? :)))))) A múltkor ettem életemben először egy kínai étteremben (természetesen macska nélkül - legalábbis remélem :) - és nagyon finom volt :)))))))