Láttam a lapodat és szeretnék kérni tőled citrusokról hajtásokat, ha esetleg van felesleges, a télikertemben csak a mediterrán növényeket és kaktuszokat tudom tartani, mert sokszor 0 fokig süllyed a hőmérséklet.
Szia!Lehet ám...Nekem is fáj rá a fogam,és ha jól tudom Orchidea ő is,csak talán nehezen porozható,mert az ültetvényeken is kézzel végzik egyesével(ha jól emlékszem)
Egy kis nyálcsorgató. "Csak a http://kunlibrary.com honlapról tölthető le a kb. 260 egzotikus gyümölcsöt tartalmazó 33 nyelv+ album, több mint 3500 képpel illusztrálva. Terjedelme: min. 140 MB." Jó szórakozást!
Hát ez nagy hiba volt.Soha nem szabad olyan edénybe rakni növényt aminek alul nincs módja a feles vizet kiengedni.Sem gyökereztetésnél sem már gyökeres növénynél.Ha azt kérdezed én mit csinálnék azt mondanám,hogy inkább átraknám egy rendes alul vizet kieresztőbe.mert ha igy hagyod akkor jön a penészgomba.Valami kiméletes módon kellene,hogy valami esély legyen a nem tul megbolygatásra.
Szia józsef szerinted nem fognak berohadni abba a befőttes övegbe a növények mert allúl nem folyik ki víz sem.
Tudod én ugy dugványoztam el a növényeket hogy nem cserépbe ültettem és rá a befőttesüveg hanem magába az üvegbe raktam őket és foliát az üveg szájára.
Igen,mert nem felfelé akarsz növeszteni hanem hanem gyökeret akarsz fejleszteni.Ma jd ha ez lesz neki majd ő intézi a többit.Kár ha a benne lévő életerő felesleges célra pazarolódna el.
A viznél a klorra gondoltam.Az illata az egy olyan mély menta illat.De majd ha lesz pár leveles beáldozol egy levelet és kiprobálhatod,összemorzsolod a kezedben.