A diákok csillógó arca kismiska atiédhez kéoest, úgy vigyorogsz mintha a két lány (...) vinne... (tudod, ahova sose fognak vinni, még a bankett után se...)!
:-)
Egyébként nem szakmunkás, hanem szakközépiskolai osztályom volt/van!!!
Most jut eszembe: sajnos nekem nem lesz jó május 21, mert főiskolás találkozom lesz Tatabánya mellett délután(ami szerintem hajnalba nyúlik majd). Bocs, hogy eddig nem szóltam róla, de eddig csak 30%ra:) volt biztos.
Elmondanám a tegnapi(szombat) munkanapomat(kirándulásomat): 6.30kor keltem Veszprémben-Ajka-Tapolca (Megyei Diákolimpia 2 hely/7csapatból/)- Budapest (90perc alatt/L.B. safőr/)-Kecskemét( kicsit eltévedtek a pesti srácok)- Szolnok(17.15-19.30ig meccs: szidták az összes felmenőnket de vki mindig ült a padon:)-Budapest-Veszprém-Ajka.
Na Tuji ilyen egy átlagos testnevelői "kirándulás" :)))
Már régen nem szóltam hozzá , úgy látom mindenki egy picit visszafogottabb a hóvégénél , csak páran tehetjük meg , hogy használjuk ezt a jó hozzászólási lehetőséget ilyenkor is . Szegény Radó Laci nem lett igazgatóhelyettes a buzi,k ommunista, behízelgő tanári karnak köszönhetően! Egy olyan embert választottak ,aki még a Lacinál is tehetségtelenebb, és ez nem a Benito ,hanem a kétszeresen Vörös Robi ,aki 5 év után mert osztályt vállalni ,de hát az apuka jó helyen van ! Nem baj Radi ,nem lehet mindenki 27 évesen vezető pozicíóban ,mint például én !Kitartás!Holnap sajnos nem tudok focizni menni , mert megint jelentős borversenyre hívtak bírálni!Hétvégi buli nagyon jó volt főleg úgy ,hogy a képeket is kaptam róla ,így legalább valamire vissza tudok emlékezni! Hajrá Fradi ,mocskos lilák!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek a Magyar Női Válogatott nevében! Mint bizonyára többetek előtt ismert az ez évi világbajnokság Szingapúrban kerül megrendezésre. A tegnapi Közgyűlésen információkat kaptunk a szövetségi kassza helyzetéről, mely sajnos nem túl rózsás. Mivel a szponzorálás Magyarországon elég nehézkes, ezért megpróbálunk mi, játékosok is a lehető legtöbbet megtenni, hogy a Szövetségnek ezen keresztül a válogatottnak is támogatókat találjunk. Ahhoz viszont, hogy egy céghez, vállalathoz, vállalkozóhoz bekopogtathassunk az a minimum, hogy megismertessük velük a floorballt, mint sportágat.
Ennek érdekében kérném segítségeteket egy elektronikus-alpú reklámanyag összeállításában. Tartalma :Floorball története, röviden a szabályok, elért eredmények mindezek illusztrációkkal, képekkel.
Kérem, aki tud segíteni ennek az elkészítésében, feltétlenül keressen meg!
Bálint nálad van egy kártyaolvasó szerkezet nálam egy cd.(bent hagytad a lejátszóban).Nekem csütörtök biztos nem jó mert délután atlétika DO-ra megyek(kirándulni persze). Szombaton honnan és mikor indul a busz???
Tényleg a sportszáramat VÉLETLENÜL nem rakta el vki???
Na ki van itt? Már három oldalt kellett elolvasnom mire utolértem magam. Jó sokat dolgozom! :-) Egyébként eddig a körmöm alatt összegyűlt alucsöpödék (szeretnétek tudni mi az mi :-) ) miatt nem tudtam írni, de pénteken a délutános műszakban mindig belemártanak egy lúgos kádba ami kioldja. Meg kell mondanom - most hogy egy szuszra olvastam végig három oldalt - a munkásemberek még mindig sokkal szellemesebb hozzászólásokkal színesítik a fórumot, mint a tanárok. Hiába úgy látszik nem csak a "diákanyag" romlik az iskolákban.