Ahá!Szóval emigyen megy ez mostanában.A TISZTELT VEZETŐSSÉGNEK hozzunk néhány korsó sört (természetesen a túloldalról) és mehetünk is???????? És vezetővé hoggyan lesz az ember?
Kedves (him)tag! Mindennek megvan a modja. A taborvezetöseg nem zarkozik el bizonyos nem egeszen törvenyes juttatasok, kedvessegek atveteletöl, magyarul, ha kompromisszumra valo hajlamunkat növelni szandekozol, kedves tag, ezennel emlekeztetlek ra, hogy idei taborhelyünk nem egeszen fel ora kocogassal elerhetö közelsegben fekszik majd az elsö szlovakiai települestöl, ahol bizonnyal némi rafineriaval nem lesz lehetetlen megtalalni az elsö alkoholarusito helyiseget, ahol kizarolag a taborvezetöseg szamara igen finomnak mondhato tót sört csapolnak, példanak okaert arany facan, es nomarmost, ha ebböl naponta (per taborvezetö-kopf) öt korsoval (minimum) athozol nekünk a hatar innensö oldalara ugy, hogy a hab meg friss legyen am, olyan, amit harapni lehet, akkor targyalhatunk a tovabbi feladatok esetleges csökkenteseröl. Tisztelettel: J.P.
Nos hát engem elzavarni nem lehet. Hajthatatlan vagyok. Ámde szeretnék egy posztot (melynek hierarchiai elhelyezkedése a lehető legmélyebb a tábor alá-fölé rendeződési szerveződésében) melynek megnevezése: tag. Ellenben koromnál és egyszeri nem kevés emléket gyártó esztelneki szereplésemnél fogva, várok azért valamilyen megkülönböztetett elbánást.
Ígyhát mindezen fentiekben felsoroltak figyelembevételével, kérem a tisztelt Táborvezetőséget felém kedvezőbb elbánást gyakoroljanak, vagy mutassák a kompromisszumképesség számomra is elfogadható formáját a táborbéli - nekemszánt - feladatok mértékletes csökkentésében, módosításában.
Andraske, nadon szüksegünk lehet rad, ha Feco kitart nyakassaga mellett, akkor lehet, hogy ö csak a tabor masodik feleben lesz ott, azaz a tamponhalaszat tevekenysegenek ellatasa mellett notafakent is bevetesre kerülhetsz, amely munka kemeny voltat nem lehet elegge lebecsülni: tavaly Fecot a taborlakok többször lincselessel fenyegettek, ha nem a szajukize szerint jatszott:))) Es egyebkent se szivderitö minden ejjel véresre pengetni az ujjaidat este 8-tol hajnal hatig, mig mi reszegen fetrengünk a lanyokkal a tüz körül a pokrocokon, addig neked csak mindehhez a zenei alafestes szolgaltatasanak nemes feladata jut. Meg a lada sörök labhoz szallitasa a vezetöseg szamara. A bojtarok altalanos sanyaru sorsarol meg kerdezd a Fehert, korbaccsal kergettük ket hetig, szaraz kenyer, szalmapriccs. No, remelem, meghoztam a kedved a taborozashoz, örülünk, hogy jössz. Jónás
Feltételek:
1. reggel 6kor kelsz, este 10kor fekszel;
2. nem iszol;
3. nem nőzöl;
4. a tábor kezdetéig megtanulsz egy komplett 90 perces David Bowie műsort;
5. adsz nekem pénzt, de sokat!
Én tudtam hogy van egykis hátszelem a vezetőségben. Köszönöm. Ez nekem elég. Ha Nándibácsi nem lök le a buszról akkor én is megyek. És ha csak ez kell, hát megyek a leánywc-be...
Andráske! Összeírom a számok listáját amit a táborig meg kell tanulnod,(nem,nem,nem..) aztán egész tábor alatt gyakorolhatjuk. A csao maréna tábori induló az első!
Remek! Én pont munkanélküli leszek egész nyáron, tehát nekem bármikor jó.
Jelentem leadtam a szakdogám, ami ráadásul szerintem nem is lett olyan pocsék. Persze ez csak az én véleményem. Hatalmas megkönnyebbülés. Bármikor nyugodt szívvel mehetek bulizni bárhová. És akár még fórumozni is ráérek mostmáraztán! Apropó! Fecó koncert ismét a Kolibriben 11-én elfelejtettem, hogy hánytól. Részemről én pont a végzős bálomon fogok ropni! Naonjólesz! Ha tehetitek, menjetek!!
Szoval az en felvetelim es a tobbieke is ugy alltalaban julius 15-26 kozott van.Nem tudom hogy nektek mennyire oldhato meg a problema de ugyis jo lenne ha mondjuk kesessel erkeznenk (vagy nem tudom ez mennyire megoldhato)de ahoz semmikepp nem lenne jo ha elkezdenetek a tabort 14-en.Na es ez meg attol is fugg hogy hogyan megy majd az erettsegi.Lehet hogy a "szeretett"roman nyelvembol e;lvagnak es akkor nyugodtan tanulhatok a poterettsegire.:)Es akkor majd egyebet sem fogok hallani hogy fellazadtam a tabor idopontja ellen es el sem mentem.Ugy hogy nem tudom mit mondjkak..talan csak annyit hogy nagyon ott szeretnek lenni.Vicus!
Mindent megteszünk a helyes időpont megállapításáért, de figyelembe kell venni a ráróspusztai (ízlelgessétek a nevét)objektum (széles látókörűeknek: ojjektum) időbeosztását is. De várjuk a javaslatokat, minél korábban annál jobb.Egyébként így is a felvételizők és vizsgázók szempontjai miatt tettük július második felére...
Ágnes! Semmi különös nem történt Nyugat-Maon. Csupán Nándival és néhány hatvani arccal leugrottunk egy-két napra Győrbe, kipihenni a munka frontján szerzett fáradalmakat. Csendesen relaxáltunk... Állítólag az újjáépítést már elkezték..
Zolikám!
Ez tényleg gond...tavaly ígéretet tettünk, hogy csak július végén kezdődik a tábor, mert a régi erdélyi táborlakók javarésze még felvételizik júliusban. 1 héttel legalább el kellene tolni a kezdést, ha még lehet egyáltalán. S ne feledjük: ha a régiek nem jönnek, ezzel az utolsó bástyánk is ledől!
Vica! Ti pedig segítsetek nekünk! Ha már tudjátok a felvételik pontos időpontját, azt léci írjátok meg!
Üdvi.
Én mint nem felvételiző mindegy az időpont,tehát ha megoldható legyen később,hogy friss felsőoktatásban részt vevő táborlakók is jöhessenek.
Akkor megnézzük az ipolytarnóci itatót is ahol őslábnyomok találhatók?
És vagy kifejteni mit tettetek "nyugatmagyarországgal"vagy nem kelteni az emberek kiváncsiságát!
És hogy van a lábad Zoltánka? Kipihented már a táncháztalálkozót, És Te Nándi bácsi a Win. bulit? Bár ahogy hallottam már ott kipihented,mert hogy 10 körül már aludtál..
És végre mozog a fórum,a külhoniakat várjuk keletről és nyugatról is!!(Sírhattok keleten és nyugaton...)
Sziasztok!
Egeszen fel vagyok haborodva...mi az hogy ezen az idoponton lesz a tabor?es a regi frontemberekre nem is gondoltok?szegenyek a felvetelivel fognak kuszkodni mig ti nyugodtan "fegyelmezitek" a tabort!az ugy surgos kivizsgalasat es a tabor idopontja megvaltoztatasat kovetelem!!!!!!!!!!!!!!!Mert ha nem nem megyek felvetelizni es csakis Ti lesztek a hibasok!
Ugy hogy....elore is koszi :))
Vicus!
AKAROK MENNI A TABORBA>>ERTHETO?
Csatlakozva Nándihoz: mint a vidia, olyanok leszünk....
Egyébként meg nem értelek, Nánikám. Szerintem a térség pénzügyi fellendüléséhez jelentősen hozzájárultunk... :-))
Köszönet Pistának és Zolinak az áldozatos munkáért. Biztos vagyok benne, hogy csodálatos lesz az új táborhely! Különben is, Zolival nekünk most jobb elkerülni Nyugat-Magyarországot...:-)))))
A jövendő táborlakóknak pedig előre jelezzük, hogy a táborvezetőség szélsőséges módon be fog durvulni (fegyelmezés)!
Az általunk felkeresett, vagy felhívott nyugat-magyarországi táborok egyszerűen nem feleltek meg az olvasótábor megrendezéséhez szükséges kritériumokkal. A legtöbbje nem tudta volna biztosítani, hogy csak egyedül legyünk ott, még 3-4 csoportot szállásoltak volna el párhuzamosan. Néhány meg irreálisan drága volt...
Na.