hetvegen voltam megint egy kicsit csapatni :-) a ford nagyon birja. a dagonyakba bo gazzal beleugratva ma' lenduletbol atmegy nagyon kemeny. be semmi nem hallatszik az egyik utas ( hozzaerto ) el is csonalkozott hogy ezt igy hogy :-) semmi nyikorgas nyiszogas. es sehol nem koppant fel az alja ,pedig...
kivancsi vagyok menden milyen nehezsegek varjak az autokat.
Rég nem voltam erre,Mendén csináltunk egy jó kis kiülőt ,szaletlit,remélem tetszeni fog......látom a hangulat a csúcson van!
Nem akarom kommentálni a kakasviadalt,csak annyi hogy megjött mindíg amit kértem,ha volt pénzem ,ha nem akkor is!Úgy gondolom számít még a megadott szó és innen rendelek ezután is! Szándékosan nem irok nevet most,ha valaki kérdezi akkor ajánlom!
De csatlakozom roninhoz :
Ne itt kostolgassátok egymást,találjatok rá más lehetőséget!
Ez meg az én véleményem........
más
A 10 óra kiválló!
remélem a csili is az lessz!!
az adventureland .hu oldalon találtok koordinátákat,az a pontos cím,de majd teszek fel térképet
Srácok! Az egyik pesti bontóban van egy első-hátsó ablakra való használt légterelő szett. Telefonon felhívtam a bontót , azt mondták hogy eredeti USA , és összesen 25000.- adnák oda. Szerintetek megéri?? /Az új első pár légterelő kb 13000.-, németországból./
aztan sima negykerekkel aztan csak ugy 2WD vel ugy ment fel hogy nem mennt 2500 fole a fodrulatszammero :-) az ulesem hattamlaja meg mar majdnem vizszintes volt ...
Köszönjük hogy tanui lehetünk az egymás pocskondiázásának,de nem hiszem hogy sokmindenki kiváncsi lenne rá!!!
Tehát ha lehet kérnem ez ilyen beirásokat mellőze mindenki.
Azt hogy ki mennyire megbizható ugyis mindenki a saját tapasztalatábol fogja elbönteni.Srácok ha már ennyire nem birjátok egymást inkább ne reagáljatok egymás beirásaira.
Ez az én véleményem,nem fontos mindenkinek egyetérteni vele,aki viszont mindenáron kiváncsi pocskondiázásra az csináljon egy erre a célra megfelő topikot!!!
tegnap bemondta a rádió88, hogy Baktóban a hosszú utcán lézeres mérés. Mentem is gyorsan arra a múltkor itt lekiabált, de egyébként hibátlanul működő, és egy bel RX65 tudásával (és érzékelési spektrumával rendelkező) detektorommal próbát tegyek, persze 30-as övezet, kb 700m az első mérésnél a táv, a kicsike gond nélkül fütyült, hogy baj van, pedig a szélvédőm is fémgőzölt hővédő üveg. megnyugodtam..hogy a vélemények sokszor nem egyeznek a tényekkel.
700 méternél kis túlzással ha a csomagtartóba teszed, akkor is jó lesz. De a legtöbb mérés nem onnét történik.
femgozoles csak radarnal problema, a feny atjut rajta mivel ugye te is kilatsz :)
Nem tudom, miért gondolod 5 mondat után, hogy a képességeimet kell minősítened, de meghagylak abban a hitedben, hogy így jól teszed. Nézd, ismét azt mondom, gondolj amit szeretnél erről, ha autópályán vagyok, az egy dolog de gondolom azért Te is tisztában vagy vele, hogy 700 méterről egy kamera sem fog rendszámot mutató bizonyító erejű felvételt közölni. onnantól meg, hogy lekanyarodok, leparkolok, vagy bármi mást teszek, ami miatt a rendszámom nem lesz olvasható a felvételen, nem sok mindent tudnak tenni. Vagy a véleményed szerint ez másképp működik?
Azt kell mondanom hogy szinte minden szinten sánít az elméleted.Elhanyagolható az a szituáció amikor le tudsz kanyarodni stb. főleg autópályán.A rend őrei is tisztába vannak ezeknek az eszközöknek a korlátaival.Nem véletlen hogy nálunk legális a detektor.Szinte csak lézerrel mérnek,radaros autó már kevés van a rammeteket meg csak a Bell és V1 jelzi időben.A vizet nem kell felkapni mert akik itt vannak rajtam kívül azok azért nem kis tudással bírnak ezekről a dolgokról és csak azt éred el hogy nemfognak
ez úgy működik, hogy 10 mérésből max 1 történik ilyen távolságról. Ettől te még bízd magad a jószerencsédre, de mást ne olts a hülyeséggel...
Fotelzseni :-)
Ezt nem értem, de nem hiszem, hogy dicséret.
Ha már nélkülözzük a szakmaiságot, akkor biggyeszd már ide légyszi, hogy melyik detektornak van az rx65-tel egyező tudása (és ki szerint), amit ennyire titkolni kell?
Nem tudom...., nemtudom miről beszélsz...Amnéziás vagy?
Ők már ismernek?
De nem is érdekel, ha te így érzed jól magad akkor egészségedre.