Akkor azért arról is emlékezzünk már meg, hogy Te állsz a legelőkelőbb helyen. Bajnok sajnos már nem lehetsz, de szerencsés esetben még akár a harmadik helyet is megszerezheted.
Ma sikeres volt a délelőttöm. A küzdőtéren 10 játékos hívtam ki, ebből csak két meccset vesztettem, nyolcat nyertem. Terra Novát - akit nem szeretünk - megint sikerült lebirkózni.
Viszont késő este - már előre látom - sorban ott lesznek a "Legyőztek a Küzdőtéren" megjegyzések. :) Egyet is értek vele. Nehogy már elszálljunk magunktól! Persze, aki ilyen esetekben is nyer, az már tényleg topon van! :)
Egyre jobban felküzdöd magad az 1.csoportban is. Ha jól láttam két 10*-ost, két 9*-ost, és egy 8*-ost is magad mögé utasítottál. . Akárhogy végződik, ez már kiváló eredmény!
Időgép is hozza a formáját a 3. csopo9rtban.
Jázminella, azaz Anikó is jó helyen áll a 4.csoportban.
Sziasztok! 8 szintre léptem ugyan...de sajnos bajnoki széket nem sikerült szereznem...Kozmikus Kacsa vagy valami hasonló nevűt nem sikerült legyőzni, így hagyom a francba megyek a következő labirintba. :)
Jelenleg azt veszem észre, hogy az 1-2 *-osok sokszor a legnehezebb ellenfeleim. Nem vitatom, szélesebb körű tudással rendelkeznek mint én, viszont az újrakezdők békát le kell nyelnünk. Ettől a játék még nagyon jó. :)