Csatlakozom Zsithez - én is, de már nagyon gyorsan, mert nem tudom, mit csinálok. Majd jól írok Pedrusnak, hátha talitak a hé tévén. ecsv típusú Verussal. Na nem minhta a másik járt volna erre ma :-( DE majd csak előkerülnek.
Anyó, köszi a képeket, megkaptam a mailt :))))))))
De jó is esküvő. Mondtam is a páromnak, hogy egy-néhányszor még hozzámennék feleségül, annyira jól éreztük magunkat mi is az esküvőnkön :))))
Nyulika, Ecsv nyaral valahol Füreden. Talán holnap lesz, ha jól emlékszem :))))
Tényleg nagyon ügyes volt! Én is így szeretnék majd szülni.
De Kedvesem megállapította - alapos vizsgálat után - hogy a baba nem fog kiférni ott, ahol ki kellene neki férni... Ezt szokták vajon ellenőrizni?
Na, visszatértem a pityergésből...:)
Mennyire ügyes volt Gumicuki!
Ilyenkor ötvenezerszeres erővel tör rám, hogy babát szeretnék! Édes kicsi tündért, akiről gondoskodhatom, meg szeretgethetem, meg babusgathatom...:)
Nem lepődtem ám meg különösebben, a ralli miatt, tudtam, hogy az ex nagyon primitív, asziszi, hogy csak velünk tol ki. Pedig aztán velünk nem is annyira.
Halihó!
Picikét beugrok Hozzátok, de közben el is megyegetek majd, mert meszelem a fürdőt meg a wc-t, és amikor már elfáradok, mindig benézegetek ide!
Röfike! :((( De hosszú még a nyár! Én minden most akciózónak nyári babáért szorítok!!!!
Zsit! Mindent bele!!!!!
Andorrka!! Még mindig benne vagy a doki által normálisnak mondott időben!!!!
De azért ha nagyon izgulsz, inkább irány a doki.
Egyébként az én görbém is iszonyú. 9. napon az egekbe szállt, most meg lezuhant megint (11.nap), úgyhogy fogalmam sincs, mi van. Remélem, akkora káosz nincs odabent, amire a görbéből lehetne következtetni.
Ádi aszonta, inkább mégsincs neki kedve...:(
Az apja meg nem könyörgött nekik, ha nem engedik, hát nem. Előbb-utóbb kénytelenek beletörődni, mondjuk arra nem jönnek rá, hogy csak a gyereknek tesznek rosszat?
Andorrka ez édes :-))) Zsitnek nem is kell, mert Vele kb. CTk vagyunk, Anyónak sem, mert Ő múlt héten volt félidős! ------- Na a hőmérőzésről annyit, hogy irtó odakoncentrálok a témára és arra lettem figyelmes, hogy borzatsztóan nehéz megmérni a valódi értéket! Ugyebár, azt már meséltem, hogy nem annyir a alszom jól mostanság és egy csomószor felébredek éjszaka, meg hajnali 5-kor és akkor már a mér éték nem igazi. Ma pl. 5-kor 36,3 volt 8-kor 36,6. És pedig elvileg aludtam közben csak nyilván éberebben. Azért néz úgy ki a görbém, mint az ekg. Azért remélem mutatja majd a jó tendenciát, de hogy nem tudtam belőle kihámozni eddig a pét az tuti.