OKs, felreteszek nehanyat Nektek is! Jo munkat szisell es fel a buksival! En is egy picit szomi vagyok, mert ferjecskem megint elhuzott egy par napra Graz-ba es onnan meg lehet, hogy Münchenbe is kell majd mennie...:-(( Csüt. elött szerintem nem er vissza a draga
Hát, nálunk az ikrek gyogyi nélkül is esélyesek: apukám, nagymamám is iker, meg apukám testvérének is ikrei vannak.... :-))))) Nem bánnám én sem. Bár a családban nem egypetéjűek a "babák", de az sem baj, csak jönnének már!!
Köszi Zsit, most tényleg nagyon rákattantam a témára, most olvastam én is Gumicuki beszámolóját.
Na jó, nem nyivákolok tovább, inkább elhúzok dolgozni. És ne mongyátok, hogy neeee, mert sajnos muszájjjj.
Legyetek jók, ÉS ÉN IS KÉREK SOOOOOOOK LEÉRTÉKELT BÉKÁT!!! :-)))))))
Seashell, ne szomizz, jönni fog nálatok is, meg nálunk is, meg Krampiéknál is, meg Pedruséknál is, meg Ecsv-éknél is, meg Andorkáéknál is, meg Anyóéknál is, meg.... (bocsi, ha valakit most kihagytam) ... és majd meglátod, hogy azért mert egy kicsit váratott magára, annál aranyosabb lesz, és sok-sok örömöd leled majd benne/bennük (mert ugyebár mind Andorka írta ikrekre is számíthatsz :)))))))))))
Andorka, minden részvétem a Tiéd. De gondolj arra, hogy milyen jó lesz, amikor végre elindultok szabira. :))))
Krampi írta, hogy Pedrus szabin van. Én is elfelejtettem, de remélem, hogy legalább jót pihizik. De majd délután jön, és akkor megkérdezzük tőle :))))))))
Még mielőtt megyek kajolni (fasírt+krumpli). Verónak:XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Seashell, sok sikert a Clostyhoz!XXXXXXXX Aszongyák attól gyakoriak az ikerbabák...:))) Mit szólnál hozzá?
Zsit, 11 oldalas tesztet kell kitöltenem!:(((( ha ez nem szivattyú, akkor megeszem a fejem.
Angyal párom már kiírta szabiját, mégis behívták, itt gürizik szabi alatt.:( Hát most ilyen világot élünk.
hun van Pedrus? nem is láttam.
Na, mire megírtam, Krampi már friss infokat is írt! Pedrus szabin és mégis fórumozik! Ez mán' a függőség :)))))
Ecsv-nek pedig így látatlanban is XXXXXXXXXXXXXXXXX :)))))))
Szia Seashell, teljes mértékben együttérzek veled, az én kolláganőm is majd csak csütörtökön jön vissza szabiról. Már nagyon várom (na nem a kolléganőt!!) hanem azt, hogy végre nem kell majd két ember helyett dolgozni.
Closty ügyben teljesen járatlan vagyok, Ecsv pedig nem jelentkezett. Lehet, hogy Pedrusnak írt sms-t, de eddig még Pedrus sem jelentkezett. Szóval a mi oldalunkat is itt furkálja a kíváncsiság :(((
Na végre sikerült visszaszuszakolnom magam a szenya indexbe.- Pedrus szabin, de jön fél 2 körül!!!!!!!!!!!!!!!! ecstípusu Verusnak már 4 napos a késése :-))))))))))))))))
Sziasztooook! Itt vagyok. De csak kicsit.. :-(( Akkor beszámolok: pénteken, a 43. napon végre méltóztatott megjönni megint. :-((((( De legalább tudom kezdeni a Clostyt (csak még ki kell váltanom). Mennyibe kerül egyébként? 3 havi adag van felírva. Remélem csak egyre lesz szükség! :-))
Jaaaj, lányok, úgy el vagyok havazva! Annyira szeretném már, ha végre úgy lenne munkám, hogy azért mindig be tudnám fejezni nap végére.... Nem lógni akarok, de azért rossz, hogy soha nem fér bele egy napba a tennivalóm...
Na jóvannn, nem fárasztalak titeket, de meséljetek, mi újság? V1?? Ugye NEM jött meg?
Én itt vagyok, csak időnként, úgy hébe-hóba dolgozom egy kicsit, nehogy úgy járjak, mint Andorrka, hogy a végén kiértékelik a munkámat és -10 pontot kapok :))))))))
Na ismét itt...:) Az előbb kidobott ez a francos nyet, de azért csak visszakúsztam-másztam! Sose adom fel.:)
Kolléganőm egész héten szabin van, ez rossz, de vhogy majdcsak kibírom. Délután meg teljesítményértékelős megbeszélésre megyek a főnökhöz. Remélem, nem az uccsó 1 hónap teljesítményét kívánja értékelni, mert akkor 1 pontom se lesz...:(
nem tudtam róla, hogy Pedruska szabin van, de Veró tutkó lesz holnap. Addig is XXXXXXXXXXXXXX neki!
Én nme kaptam a hétre szabit, ami egyrészt jó, mert közben láthatlak Benneteket, másrészről viszont meló után végzem el az olyanokat, mint készülés a nyaralásra, mosás, vasalás, pakolás, bevásárlás... Csütörtök éjfélkor indulunk és én még csütörtökre sem kaptam szabit...:(