Savanyú a szőlő?
Mégis jobb inkább 200-an lenni és nem balhézni,mint amit ti tettetek!És még ti gyilkosoztok!Még a saját játékosaitok is félnek tőletek így akartok ti bajnokságot nyerni?Egyszerűen nevetségesek vagytok!
Információnk szerint az MTK mérkőzésének lefújása után az Üllői úti eseményekről értesülve Várszegi Gábor felhívta Fülöp Ferencet, aki éppen az öltözőben a csapattagokkal együtt ünnepelt. A kék-fehérek technikai vezetője falfehér arccal tért vissza a hívás után az ünneplő játékosok közé. Nem mondott semmit, de elképzelhető még az is, hogy ezek után kivonul a magyar futballból az FTC és az MTK mecénésa, találgatni még korai, de mondják meg őszintén, ez kit lepne meg a történtek után?
Hát érdemes ezt a harmatgyenge, senkit nem érdeklő, botrányos magyar futballt támogatni?
Igazad van!Elnézést kérek Várszegitől,de azért amit a múlt évben csinált velünk nem volt szép!
De ami késik nem múlik és rá egy évvel ünnepelhetjük a csapatünk elsőségét.
Tököli tényleg el akar menni a fradiból?
Sejtettem,hogy ez lesz,de én ennek csak örülök!
BAJNOK CSAPAT!FORZA MTK!
6000 körül vagyunk. Annyian voltunk kinn a Rosenborg és a Dinamo ellen. De az egy bivalyerös MTK volt. Ez a mai egy szívvel-lélekkel küzdö kis budapest csapat, amelyik csodát tett ez utolsó fordulókban. Juhász Roland pedig Egervári alatt kezd nagyon beérni.
Vagy mondjam azt hogy SANYI BŔCSI? Megérdemli.
A végére még a Petö Zolival való konfliktusa is megoldódott
Inkább csak a játékosok ünnepeltek, mi nem nagyon tudtunk a pályára bemenni...
Képek vannak az nb1.hu-n, az ujpestfc.hu-n... Gondolkoztam a fényképezésen én is, de aztán nem vittem magammal gépet. Így csak a meccsre tudtam koncentrálni. :)
azert aranyos volt ma Bela a Jo Estet Magyarorszagban. Annyra orult szegeny, hogy az UTEs drukkerek gretulalnak neki meg unnepelik, hogy csak na! hiaba no, vannak meg csodak...
mar csak a Ződ palyan kene valami csoda tortenjen.. mondjuk min NB2
Ez a hir egyaltalán nem borzolta a kedélyemet. MA valahogy semmi nem borzolja. Az egyik barátom azt telefonálta, hogy a Megyerin együtt ünnepeltetek az Ujpestiekkel. Akkor ez mégse igaz? fényképek vannak?
črdekes, hogy ti sem alusztok még
varázslatos ez a KČK-FEHČR ČJSZAKA.
Immár mindkét csapat indulhat a nemzetközi kupaporondon.
Az MTK bajnoki ünneplése során a kék-fehér szurkolók örömmel tárgyalták egymás között, hogy elhárultak az adminisztratív akadályok is a két tulajdonban lévő Várszegi-csapat, az MTK és az FTC kupaindulása elől.
Információink szerint a Fotex-vezér pénteken egy háromtagú grémiumnak adta át a klub tulajdonjogát, amelyet Fülöp Ferenc klubigazgató, Bukor Gábor és Ivánkovics Erika alkotnak.
Az ügyről természetesen megkérdeztük a még javában ünneplő Fülöp Ferenc véleményét is.
- Eddig még nem voltak változások, de természetesen vannak terveink erre a helyzetre, amit nyilván meg kell oldanunk. Várszegi urat eddig sokan sok helyről támadták a kettős tulajdonlás miatt. Más kérdés, hogy véleményem szerint kettős tulajdonlás nem áll fenn, mert mások a tulajdonosok, de ezt már többször elmondtam. Várszegi úr mindenesetre elébe megy mindennek, és megoldja ezt a problémát. Információit sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarom, de valószínűnek tartom, hogy az MTK-nál oldja meg a problémát. Ennek a tényét egyébként hamarosan nyilvánosságra is hozzuk
A Megyerin nem tudtunk igazán a csapattal ünnepelni, csak a kerítés mögül néztük őket, ők meg dobálták ki a mezeiket, sportszáraikat stb. Utána átmenünk a Hidegkutiba, ahol hatalmas ünneplésben volt részünk. Pezsgőlocsolás, a csapat éltetése, We are the champions... Volt minden. Egy kis várakozás után a csapat is kijött a pályára. Szétszedtük a kapukon lévő hálót, körbesétáltuk a csapattal a pályát, gratuláció követte a gratulációt...
Ezt igazán nem lehet leírni, át kellett volna élni. :)