Nekem azt mondta, hogy nem kö varni, bar nalunk meg nagyon picike volt a baba es volt mar pe-m is....:-))) Olyan pafranyos volt a mikroszkopom, hogy csak vigyorogtam! :-))
Nekem volt egy kolléganőm, akinek az első babája szintén elment (magától), talán neki is volt műszeres befejezés és ők tutira nem vártak fél évet. Szerintem amint lehetett (gondolom, 6 hét) rögtön akcióztak és szerintem össze is jött nekik hamar. Még GYES-en van, úgyhogy nem tudom megkérdezni sajna a részleteket pontosan. :-(
Júli 30-án szerintem már mi is otthon leszünk, Molnarka, akkor meg megbeszéljük a többiekkel, és kellene csinálni egy talit, lehetőleg hétvégén, és akkor a nem bp-iek is el tudnának jönni. De jó lenne!!!!! :))))))))))))
a kismanók majd megalapítják a "Babát szeretnék mamák bébijei " fórumot és így fogják pötyögni, hogy: " az én mamám két évig várta a gólyákat " ..."bibibi, a semmi az én mamim még békákat is vett, csak hogy oda csalogassa velem a gólyát.."
Hú, anyó, ha gólya lennék, bizti ugranék erre a nagy brenyuszra!:))))
Én is láttam ám hétvégén gólyát, és daloltam is, mint egy mata csalogány, hogy hozzá' má' nekem kisbabát, de lehet, hogy nem hallotta meg...:(
Úúúúúúúúúúúgy akarom, de most elhatároztam, hogy októberig nem is próbálkozunk.
Bár a babaneten azt olvastam, hogy az egyik doki egyáltalán nem is javasolja a várakozást, nem hogy féléves szünetet sem, hanem egyenesen aszongya, hogy a vetélés után 6 hetet kivár a kedves beteg és utána lehet eccerre próbálkozni, mer akkor még nagyobb is az esély az újbóli fogantatásra.
most akkor kinek higyjen a szegény mamijelölt?
Igen, igen - mikor lesz tali? En is vagyok aug. 9-ig...!!! En most valami homeopatias löttyöt iszom a mensi helyreallitasara - 45% alkohol...:-)))))))))))))))))))))))))))))) A kedvem jobb lesz töle az bizti!
shakiként már egyszer regisztráltam itt, mert olvastam a lonbikos fórumot ( naná, ott a helyem )és azóta elfelejtettem azt a jelszavam, most meg nem enged újra regizni.
Nagyon szomorú vagyok a nlc miatt. Mi törpént ? A másik oldalt már ismerem, ott megtatáltam az új oldalt. De kiváncsi vagyok nagyon, kérlek meséljetek, mert sajog a szívem .... elmegyek két hét szabira és máris ilyen dolgok fogadnak, pedig amúgy is nagy a bánatom, mert szombaton az intézetbe eltoltak egy hónappal, aug. helyett szept. be indul az új protokolunk, amitől teljesen a padlóra kerültem. És még csak nem is a dokim, hanem a fődoki vizsgált, bár a dokim cseszte el , mert velem minden oké, csak a 3. napi vérvétere elfelejtettek behívni. Amugy lehet, hogy jó is így, mert nyaraláskor többször kostulgattuk a híres Trentinói borokat, meg amugy se szedtem vitamint, meg aloe vera lötyit se, tehát semmit nem készültem, bár többek szerint ez még jobb is, mert nem görcsöltem. De most majdnem idegroham kerülget, mert mi áprilisi kispajtásokat szerettünk volna, persze mindegy mikor születnek, csa minnél hamarabb és egészségesek legyenek. Bocs ha sokat hisztizek. Még annyi, hogy majd hozok esküvői képeket is, meg a nyaralásról canyoningos képeket, mert azt is csináltuk. De a következő talira már tuti megyek, bármikor is legyen, mert én még senkivel se taliztam sose és én olyan régi motoros vagyok.
Csajok, jol kiszurtatok velem, elobb elolvastam Kisnyul eskuvojet, eredmeny nehany konycsepp, most meg Gumicukor szuleset is, es mar pityergek... Hogy fogok en igy dolgozni? :))))
Óóóó, Shaki írj nagyon sokat, mert iszonyatosan kíváncsi vagyok rád, de tényleg MUSZÁJ mennem! :-((((( Áhhhháhá, mingyá sírok! :-(( De azért ne aggódjatok, holnapra talán kialszom ezt a rosszkedvet... :-)
Seashell, amit muszájból csinál az ember, az sosem szokott jó lenni - tehát inkább maradj itt!!! :)))))))
Nekem régebben japán táncoló-egereim voltak de ez már elég régen volt, lehet, hogy én is áttérek a béka-tartásra? Na, azért a párom arcát megnézném, amikor egy befőttesüvegben hazavinnék egy.két békát. Biztos arra gondolna először, hogy Aigner Sziszi példáját követve, időjárást akarok jósolni :))))