busásan megjutalmaználak ám, ha a Zillo- és Woodstage-fesztivál koncertjeinél szólnál, hogy megvannak, ezek nekem is kellenének.
Nem elfeljteni ideírni
I thought we were gonna start recording in October, but we got an offer today, this afternoon, to do something in October, which is a really interesting, um, THING! Something unlike we've ever done before. We've just talked about it and I'm very tempted to put recording back a month to do it. Because it's an event that we'd film and that probably would comprise a DVD and we only got one DVD out there.
es azota mar ez is van:
- He mentioned the 3 shows in Nov. again, but wouldn't say more because it would ruin the surprise. It's what they are doing at the shows that will make them special.
- He also said that sometime after Christmas, they would like do a show with every member of The Cure, sort of a complete history of the band. I think he mentioned recording it for a dvd release as well, but I may have heard that wrong, since they are recording the Nov. shows for dvd. Maybe they'll do both?
COF site..
na, ebből nemtom mi jön ki meg össze, de majd megtudjuk, ha ottleszünk, ha.
ha valaki esetleg nem jött volna rá.. :)
... gallup körmendi, es a lenti hirrel azt akartam megtudni, vajon a vadnyul-akra nem veszélyes-e :)
más: vettem Zillo magazint is, szintén 2cd, egyik video, azon cure es interju, amelyben robert sokat beszél az olasz esős bulirol, aztán aszonja, 40 szambol 10 lesz az uj lemezen, oktoberben felveszik, es akkor lesznek a rejtélyes események is, ami azt jelenti, hogy DVD-t vesznek fel. Ennél bővebb nem volt, és az angol-német tudásom se segitett a dolgon. Azt nem mondta konkrétan, hogy koncertek keretében, de gondolom, nem otthon a rötyin vesznek fel DVDt.. szoval mehetünk szerepelni.
most nincs netem, feltölteni nem tok, néha irni se, lehet örülni, üdv :)
értem, mit csinálsz, tényleg jó dolog, hogy azt írod le, ami eszedbe jut rögtön, így igazán őszinte lesz. De azért még lehet rajta később finomítgatni, pár nappal később is még ugyanaz lesz a vers, csak éppen formailag-stilisztikailag kiforrottabb.
Ráadásul szerintem a topic közönsége is már alig tudja követni a sok verset, nekünk is idő kell, amíg megemésztjük-megértjük őket.
Én pl. még a legutóbbi versedet sem tudtam rendesen kivesézni, és máris itt a következő.
ON
valaki legyen már ONTOPIC!
megpróbálom
láttam egy szép Cure-naptárt a Solaris kirakatában.
Nézd, én azt szoktam leírni, ami ott, és akkor jön. Részben ezért szeretek írni. Néha azért finomítok rajta. De köszi a tanácsot!
Amúgy nem tetszik? :)
szerintem kicsit több időt fordíts egy-egy versre!
Ha nem mindennap írnál, hanem mondjuk csak 3-4 naponta, és közben még finomítgatnál rajta, sokkal tökéletesebbek lennének!
Miért érzem úgy, hogy a könnyeim kínoznak
Hogy vércseppek gördülnek le arcomon és így hullnak
A földre, beszennyezik a padlót, és mint örök folt maradnak ott
Soha nem tűnnek el, s kiből hulltak, az az élő kárhozott
Kárhozott, mert immár senkit sem szeret, ézéseim halottak
Az állandó fájdalom és kínzás tűresei rám így hatottak
Soha többé nem leszek képes bármi jót is érezni
Hogy miért nem? Nem tőlem kellene ezt kérdezni
Kiöltötték szívemből a lángot, a szerelmét, ami éltetett
Gyilkos módon, hidegvérrel! Szívem szeretetre éhezett
De ez nem adták meg, sőt, el is vették egyszer, jogtalanul
Én nem tettem semmit... Csak a gyűlölt keserv szava hullt
Cserben hagytak, hagyott ő egyszerre, hirtelen
Életemben soha nem fájt semmi még így nekem
Egyszer csak azt mondta: "Elmegyek innen
Ne kérdezd miért, nekem is nehéz volt hinnem"
Így lettem hát kárhozott, aki nem képes érezni már
Azt sem érzem többé, hogy a magány mennyire fáj
Érzések nélkül folytassam tovább? Abból kösz, nem kérek
Inkább elhagyom ezt a keserű világot, minthogy Nélküle éljek
Remélem ez is tetszik.
Pfuj, hétfőn suli. Megint jön a sokmillió kit gyászolsz és társaik kérdés... Nembaj, elviseljük. viszont holnaptól szeptember. Ez azt jelenti, hogy lassan itt a nagybetűs ŐSZ! Hurrááá!!!!
éljen a cure meg a közelgő ősz.
hell
Sziasztok!
Kunyerálmi szeretnék... Nem tudná valaki CD-(k)re másolni nekem a szigetes koncertet? Sajnos nem tudom letölteni, mert a gépem nagyon ergya. Természetesen fizetnék érte. Előre is köszi!
nemrégiben valaki javasolta, hogy kéne nyitni egye the cure topicot, aztán meg még azt is mondták, hogy mindenki legyen mindenre kiváncsi, szóval vannak itten nagy dolgok, így a Juve új csatára meg a nyúlbetegség simán befér ide, nemde?
augusztus 31. 14.30
(MTI)
Marco di Vaio a Parmától a Juventushoz szerződik. A megállapodás értelmében a 26 éves csatárért kölcsönbe a tehetséges Matteo Brighi szerződik Parmába. A római születésű Di Vaio a legutóbbi szezonban 20 gólt szerzett. Pályafutását a Lazióban kezdte, majd a Veronában, a Bariban és a Salernitanában is szerepelt. A világbajnokságra nem jutott ki, azonban a másfél héttel ezelőtti olasz-szlovén barátságos meccsen már lehetőséget kapott Giovanni Trapattoni szövetségi kapitánytól.
Most biztos egy csomóan fognak utálni,de akkor is megkérdezem:
Ez az igen érdekes és lebilincselő hír hogyan kapcsolódik a Cure topichoz? Lemaradtam vmiről?
Ui: Nem kötekedés,vkibe kötés,stb,csak érdeklődés.
Ha vkit már most megsértettem bocsánat és gumicukrot küldök neki kiengesztelésre.
Állategészségügyi karantént rendeltek el Körmenden és a város tíz kilométeres körzetében, mert vérzéses nyúlbetegségben szenvedő állatokat találtak - tájékoztatta Lakner János körmendi kerületi főállatorvos az MTI-t pénteken. Elmondása szerint az emberre veszélytelen, ám a nyulakra végzetes hatású vírus jelenlétét az állategészségügyi intézetben végzett vizsgálatok megerősítették. A kór egy körmendi állattartó nyúltenyészetében bukkant fel, a további fertőzések megakadályozása érdekében a gazdánál talált valamennyi nyulat megsemmisítették. Az állategészségügyi zárlat szabályainak értelmében Körmenden és a város tíz kilométeres körzetében tilos nyulakat eladni, vásárolni, szállítani, levágni és megnyúzni. A főállatorvos elmondta: hétfőn az érintett területen megkezdik a nyulak vérzéses betegség elleni oltását. A zárlatot akkor oldhatják fel, ha az utolsó oltás utáni tizenötödik napon sem találnak újabb megbetegedett állatot.
kérdésedre válaszolva tegnapi vacsora kimaradt, bár amikor hazaértem hajnalban ettem kis pulykát amit a hűtőben találtam. ppke pedig már nagyon a végefelé (negyedév) csak már zavart h folyamatosan elsősökkel járok egy szemináriumra smost belecsapunk a lecsóba.
lecsóba mi? személyeskedek itten egyfolytában. harcinyúl: ylozt IMádom téged nemismerlek eléggé. ha kiiivánsz ezen változtatni iirj mélt. :)) bár nemvagyte öreg hozzám?!
lehet hogy félreérthető voltam (ami meg szokott esni velem)de akkor most igyekszem kijavitani magamat.
a tutit idézőjelbe is tehettem volna.
azért én is láttam a kilppet.