nem aze a husz fillerert, de a Rammstein koncert volt 8900 huf, az Arenaban, oriasi szinpadi showal, profi rendezessel, hamisithatalan vonalkodos jegyekkel. Ehhez kepest pecsa szabadter azxe eleg szar...raadasul ismerve az ottani szervezest,...ehhe.
Felraktam egy 1988-as koncertet (Halifax). Töltsétek egészséggel, de csak egy szálon egyszerre. (Szerzői jogvédők kedvéért: ezeknek a videóknak az ilyetén "kereskedelme" teljesen legális, mivel hivatalosan meg nem jelentetett anyagról van szó.)
Steven elég keményen ozzys állapotban van alapból is (elég megnézni a Behind The Music műsorban), ha még erre rá is sörözik, el tudom képzelni, milyen lehet. :)))
Én nem egészen ezt hallottam egy sráctól, aki próbált interjút készíteni vele, de sajnos Steven artikulációja a nullával vált egyenlővé a magába adagolt sörmennyiségtől. Magához képest persze még az is lehet, hogy ez tényleg a józan állapotának számít.
Black Sabbath-tól a Black Sabbath-ot kezdték nyomni.
Szerintem Steven teljesen tiszta volt, a múltkor is annak tűnt. Mondjuk, sajnálom szerencsétlent, hogy birja ki így egy buszon Jizzy-vel..:))
Én kérek elnézést, hogy eddig nem szóltam hozzá, de csak most jutott eszembe, hogy miért is ne lenne ilyen topic :)))
Hétfőn mesélt egyik ismerősöm a vasárnapi Adler koncertről: Appetite + Ciwil War, Knockin', pedig szegényt a múltkori VH1 műsor után felkészítettem, hogy Steven szétdrogozta az agyát, legalábbis féloldalilag :)))
Sz'al a lényeg, hogy örülök, hogy találtam ilyen topikot, ami él és virul!!!
Tetszett nagyon is. Söt, a tavalyinál is jobban tetszett. Soha nem hittem volna, hogy hallom még Steven Adlerrel a Civil Wart. De nagyon tetszett a Patience is, Mama Kin, az Its so Easy és a My Michelle. Halál jó volt a rövidke, másik Aerosmith és Black Sabbath feldolgozás is, és az EP-jükröl játszott 3 számból 2 bejött. Söt, most az AC/DC féle Sin City is ütös volt, hála Robbie Crane-nak. A tavalyi koncert Adlerröl szólt, itt meg a RNR EGYÜTTEST láthattuk. Pl. Keri Kelli hatalmas, pozitív meglepetés volt. Nekem a szimpatikus Jizzy Pearl-e csak az volt a gondom, hogy halk volt a mikrofonja, nekem az nem okott meglepetést, hogy másképp énekli a számokat, mint Mr. Rose. (De ez a szombati Megasztár után már nem meglepö, hogy a könnyünek tünö énektémákat néha nehéz elsajátitani. Mindenesetre én még nem hallottam jó, 100 %-os GNR feldolgozást. Állítólag egyszer a System Of A Down játszotta koncerten a Civil Wart, na azt meghallgatnám.). Szóval nagyon jó buli volt, bármikor megnézném újra, habár én is éreztem, hogy egy picit fáradt a banda az utazástól, de ennek ellenére kitették a lelküket. Sok magyar zenésznek kötelezö lett volna megnézni öket, de nem csak nekem tünt fel, hogy sehol nem voltak.
Ui: Ma este belenéztem bele egy LA Guns koncert DVD-be (ahol egykoron Jizzy is énekelt), és meglepödve láttam, hogy a szólógitáros itt is Keri Kelli volt. A ritmusgitáros pedig Bret Muscat volt. Kicsi a világ.
Nekem amúgy nem tűntek annyira kiütöttnek. Jó, hát csupa party animal, de hát ez van. :))) Steven meg alapjáraton ilyen lehet, 15 éves heroinista múlttal nem is csoda. :)))