Szerintem több pé is összejöhet egy hónapban.
:)
Amikor megfogantam, két hétnél is tovább volt pozitív nyáktünetem, úgyhogy mondtam is a barátnémnak, hogy vagy potyognak belőlem a peték, vagy semmi. Én az utóbbira tippeltem, de valószínűleg az előbbi volt igaz.
Pedruska, írtam neked mailt reggel, de aztán rájöttem, hogy mi van... :-)))) Remélem jól telik majd a pihitek! Velem semmi különös, délután kiváltom a Clostyt, beszedem az első adagot, és várom a gólyákat. :-)
Lányok, tényleg lelépek, mert mindig frissítek, és nemtom megállni, hogy ne szóljak, pedig már fővesztés fenyeget.... :-(((
Holnap jövök újra! (Pedrus, ne harizz, légyszi, hogy elmegyek! De tényleg nincs velem semmi...)
Ja, most hogy elgondolkodtam mar igen - emlekszem.:-)))) Lehet, hogy nekem is varnom kellett volna a tesztel vasarnapig - akkor nem kellett volna tesztet csinalnom mar.....:-(((( Na mostmar tenyleg mennem kell......:-((
Jól van, lányok, úgy látom, senki se mesél nekem. Ennyire nem történik semmi??
Shaki, ez egy hosszú mese, ha kibírod addig, jövő héten megírom neked mailben. Itt nem akarom, mert megígértük, hogy nem témázunk rajta többet, mert csak felhúzzuk magunkat és vitatkozás lesz. Nem baj? Neked persze elmondjuk, mert fontos, hogy tudd.
Képzeljétek, tegnap taliztunk Ecsv-vel, és a férjével, nagyon aranyosak voltak. Hatalmas fagyikelyheket nyomtunk az arcunkba, tök szuper volt :-))) És még mindig nem jött ám meg neki!!! :-) XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
De en az a Molnarka vagyok, csak lyukas az agyam ugy latszik....:-))) Csak kapkodom itt a fejem a 2 forum között mar.... De mostmar irni fogom...:-))) De azert meg egyszer: szupi, nagyon örülök Nektek!!
Andorka! Én köszi jól vagyok. Csak már unom a meleget! Stabilizálódhatna úgy 25-28 fok tájékán! :-)
Hőd: nem tudom, mitől lehet... De ha úgyis mész a dokidhoz, mondd el neki, hátha ő okosabb. A barátnőmnek tuti nincs pé-je, de neki úgy 36 és 36,4 között mozog folyamatosan.
Hát gratula a páfrányaidhoz, Molnárka!:))))
nekem a doki is 2-3 hónapot mondott,pedig ő elég laza, de azért holnap rákérdezek. Mer megyek ugye holnap ellenőrizni a kenetemet, meg kikunyerálok egy hormonvizsgálatot is.
Mert nekem nemhogy pém, de még mensim sincs...:((((
MJindig úgy járok, hogy reggel berobbanok a fórumra, amikor még nincs semmi, gyorsan ledarálok mindent és akkor még elég kevesen vagyunk...Úgyhogy megkérdezem mégeccer, szerintetek az mér van, hogy ma vagyok a 33. napon, pénteken 36,8 volt a hőm, szombaton leesett 36,4-re, örültem, mert a mensi előtt szokott leesni, de vasárnap se jött meg, és 36,4 volt megint, és hétfőn se jött meg, a változatosság kedvéért, de ma megint 36,8-ra emelkedett.Akkor most mi van szerintetek?
Szijjjja Pedruska, megjöttél végre?**
Roxika, hogysmint vagytok ebben a melegben?:)))*
Bizony-bizony titkos ügynök lettem :))
Szia Pedrera, legalább Te mesélj arról, hogy hogy itt vagytok, mi volt ez a szakadás vagy mi a túró, csak néztem, mikor reggel elsőként (munka előtt) olvastam volna.... légyszkie mesélj !!!!!!!!
Döntöttem, lehet, hogy velem van a probléma!!! Hazamegyek és átrendezem a lakást. Legelőször is ugye gyorsan teszek egy buddha-szobrocskát a polcra, aztán teleültetem a teraszt páfrányokkal, amik között néha-néha egy-egy béka fog kuksolni, ja és természetesen a tapétánk pedig gólya-mintás lesz és a biztonság kedvéért pedig felteszek egy gólyafészket a kéményre! NA!!
Halihó!!! :)
Képzeljétek, rákentem az első sort a falra, és szép lett. Meszelek ugyanis, vagyis diszperzitezek. Nem bírom a fehér falakat, és még kettő volt a lakásban, úgyhogy kenem rá a színt.
Ez a béka-dolog zseniális!!! Azt hiszem, ki is rakok egyet valahová a lakásban.
Ez nagyon borzasztó!!! Én olyan sokszor belegondoltam már ilyesmibe és ahogy magamat ismerem, tuti, hogy egy ilyen (vagy kevésbé durva eset után) már nem lenne kedvem egy újabb babához. Legalább is ilyen hamar nem. :-( Csodálom az ilyen nőket!!