Woww, kösz, Gallup! :-)
Akkor már én is kérdezek: szinte fejből nyomom az albumkritikáidat a darksite.ini.hu-ról, nem akarsz még nyomni párat? (pl. WMS-ről... :-) )
Love Cat: köszi, mondom én ált. Cure-témában szólok hozzá a topichoz (még a DM topichoz is DM témában, pedig ott mindenki búráját ismerem már, itt meg senkijét, leszámítva természetesen Starway-t, aki most írt alattam ide). Nem sértettség mondatta velem az előző hozzászólást, csak érdekességként írtam be.
Amúgy a Cure-ral még mindig inkább csak ismerkedő stádiumban vagyok, pl. nem láttam még egy koncertvideót sem, néhány B oldalast nem ismerek, és a Faith még továbbra sem tetszik... :-) úgyhogy még messze járok tőletek...
Akit erdekelne a Bp-i Diakszigetes Cure koncert az dobjon meg egy mail-el.Tokeletes minosegben persze.VAgyis nem kozonseg kozul minidisc-el lett felveve.
Hahó, fiatalság!
Hát nem iskolába kell járnom?
Már nagyon elegem van belőle, várom a nyarat. :) Egyéb iránt, gallup: nagyon nagyon köszönöm a leveleket, Isten tartsa meg a jó szokásodat, hogy küldessz nekem ilyeneket :)
Szabad perceitekben néha érezzetek velem együtt, hogy én épp akkor a suliban poshadok!!!
irtam a linket, ennel melyebbet nem lehet beszurni,mert minden oldal a fooldalra tesz ki, magadtol kell odatalalnod 2-3 klikkelessel..
amugy milyen kepekrol beszelsz? mert ez sok es szep kep, es nemtudom, miertelme van a mennyisegre hajtani,hogy legyen robertrol 300 db tokegyforma homalyos keped szembol az mire jo?
oldjad meg valahogy mar otthon valakivel valahol a letoltest, mert igy mindenbol kimaradsz, es a posta meg multszazadi marhasag, nekem is egyre kevesbbe fexik.. Kreativitast. :)
(Honnan lesz meg a video vagy csak almodod?:)
ez a hála, az ember a lelkit kiteszi hogy ne unatkozzanak, meg minden azt jol lebasznak a végin. nos iszen.
nemtom most valami ajándékkal tudsz csak kiengesztelni.
oké gallpup, most én basstam el, mert csak a sajtotajekoztatos robert fotokat lattam, es le is töröltem vagy a cucc felét.. ugyhogy majd ird meg, mit küldtél még, nekem olyan 4-5 egyéb, pl jegy, polo, vizpart stb. jött meg.
gallup aranyom, maskor kerdezz meg mielott -pont mikor modemen vagyok- csomo megas kepet kuldesz, ami nekem mar eppen ezer eve megvan kb 300 mega kep a pesti bulirol, igazan..
a pesti video az egyetlen, amit kerdezes nelkul raeresztehetsz a mailboxomra, de azt hajra, ha...
meg majd ha ujra broadband leszek, akkor barmit. (pokoli ez a modem dolog, együttérzek mindenkivel.. csak telnek a percek, és nemmegy semmi. uuh)
patuha hun van, kölle a paleo, és kész-e az audio a minidiscbol vagy van-e ujdonsag?
es ha mar a megvalaszolatlan ontopikok miatt kell sirni, akkor tessék nekem ki-scherlockholmesozni, hogy mi lesz ősszel. :)
sziasztok. tegnap volt a vh1-en unplugged műsorban cure 10-től, látta valaki? persze eddigi jó szokásuktól eltérően nem adtak utána cure klippet, de jó volt és nagyon vicces. simon haja, hát az kész.:)) caterpillar-ban meg a hegedű... na, nekem új volt, de állati.:))
én mindig válaszolni akarok Sziginek, de épp akkor szoktam eljutni a napi 30as limitemhez. de most beszólok: éljen a WMS lemez, és a klub amerika, meg szájmon 96-os divatrepesztő melegitő alsója.