Keresés

Részletes keresés

deliriousnomad Creative Commons License 2004.11.06 0 0 269
Nem mentegetni akartam, meg hát ugye én sem ismerem. ;)
Előzmény: Alexander the Great (268)
Alexander the Great Creative Commons License 2004.11.06 0 0 268
Akkor fogalmazzunk úgy hogy ráadásul még szánalmas is.Amúgy haragudni én se tudok rá mivel nem ismerem:)Csak a véleményen van meg róla.
Előzmény: deliriousnomad (267)
deliriousnomad Creative Commons License 2004.11.06 0 0 267
Én valahogy nem bírok rá haragudni. Igazából nekem mindig is inkább tragikus figurának tűnt a tizenakárhány heroinelvonójával meg a milliónyi egymásnak ellentmondó, hülye nyilatkozatával, mint patkánynak.
Előzmény: Alexander the Great (266)
Alexander the Great Creative Commons License 2004.11.06 0 0 266
Az ilyen ember hívják patkánynak.Mármint Mustaine-t.Szerencse hogy ez nem befolyásol zenehallgatás közben:)
Előzmény: Törölt nick (263)
GodAss Creative Commons License 2004.11.06 0 0 265

So to all Droogies throughout the world, MEGADETH IS BACK AND BETTER THAN EVER!

uhhh...

deliriousnomad Creative Commons License 2004.11.06 0 0 264
A hivatalos közlemény szerint Nick azért került ki most a csapatból, mert nem volt elég jó formában. De bármibe lefogadom, hogy lesz ő még Megadeth dobos.
Előzmény: Törölt nick (263)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.06 0 0 263
Mellesleg Dave amúgy is össze-vissza beszél. Én már egy szavát sem hiszem el. Eleffsonnal kapcsolatban még a RIP idején azt mondta, hogy ha David esetleg meghalna, akkor ő sem zenélne tovább, mert annyira jó barátja. Most pedig simán letagadja azzal, hogy köztük csak üzleti kapcsolat volt, és sosem tekintette barátjának, legkevésbé a legjobbnak. Nick-kel kapcsolatban a Risk idején azt nyilatkozta, hogy fogalma sincs mi van vele, és egyáltalán nem is érdekli. Most meg azt mondja, hogy mindvégig tartották a kapcsolatot, mert Nick egy nagyon jó srác...stb. Szerintem komolyan agyára mentek a drogok. Egyedül Lars-ot utálja következetesen (bár ebben egyetértek vele). Úgyhogy felőlem nyilatkozhat bölcsen amit akar, pár hónap múlva úgyis teljesen az ellenkezőjét fogja állítani.
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.06 0 0 262
A Cryptic vitathatatlanul jó album, de a Youthanasiát valahogy a mai napig nem tudtam megemészteni. Valahogy befejezetlennek tűnik néhány szám, és a dallamokkal sem tudtam megbarátkozni (Killing Road, Youthanasia, Victory-refrén). Nekem ez az album okozta idáig a leges-legnagyobb dilemmát.
deliriousnomad Creative Commons License 2004.11.05 0 0 261
Azt viszont én nem értem, hogy a Youthanasiáért meg a Cryptic Writingsért minek mentegetőzik... Szerintem mai füllel is tök jó lemezek.
Előzmény: Törölt nick (260)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.05 0 0 260
OK! Elhiszem. Találtam egy-két interjút Dave-el. Érdekes, hogy a régi kollégákat - és menedzsereket - hibáztatja a Youthanasiáért és a Riskért. Azért reménykedem benne, hogy ha jól sikerül a turné és a jelenlegi tagok mindenre szó nélkül bólogatnak amit Dave kitalál, akkor csak lesz még Megadeth album.
deliriousnomad Creative Commons License 2004.11.05 0 0 259
De mondom, hogy több kör lesz. Jövőre például fesztiválozni akarnak majd a Maidennel Európában.
Előzmény: Törölt nick (258)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.05 0 0 258
A honlapjukon dec 1-et látom az uccsó fellépésnek
deliriousnomad Creative Commons License 2004.11.05 0 0 257
Mustaine szerint nagyon hosszú turné lesz, több körrel Amerikában is meg Európában is. :)))
MacDonough meg nyilván nagyságrendekkel több pénzt kap a Megadethben, mint amennyit az Iced Earthben kapott.
Előzmény: Törölt nick (256)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.05 0 0 256
"Fasza!" Bár akkor nem értem, hogy az új tagok miért lelkesednek annyira. Az új bőgős - úgy tudom - még a csapatát is otthagyta a Megadeth miatt. Márpedig egy 2-3 hónapos turnéért kilépni a megszokott csapatból az elég fura lenne... Valahogy nincs ez egyensúlyban.
deliriousnomad Creative Commons License 2004.11.05 0 0 255
Nyilván nem komoly, de ő ezt nyilatkozza most mindenfelé. ;)
Előzmény: Törölt nick (254)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.05 0 0 254
"Dave szerint ugye elvileg nincs is jövő, mivel ez az utolsó lemez és utolsó turné" ...ez most komoly?
deliriousnomad Creative Commons License 2004.11.05 0 0 253
Szerintem ez már így marad... Már az is megfordult a fejemben, hogy Lars meg ő igazából nem zenésztársak, hanem szeretők voltak, és azért megy ez az örök fújolás még így, két évtized távlatából is. :D
Előzmény: Tyler (252)
Tyler Creative Commons License 2004.11.05 0 0 252

Meddig égeti még magát Dave ezzel a témával?

Előzmény: deliriousnomad (249)
deliriousnomad Creative Commons License 2004.11.05 0 0 251
Nos... Dave szerint ugye elvileg nincs is jövő, mivel ez az utolsó lemez és utolsó turné. Ez szerintem nem így lesz, mint ahogyan az állítólagos feloszláskor is nyilvánvaló volt, hogy lesz még Megadeth. A felállás persze kérdéses, de továbbra is azt mondom: csupán idő kérdése, hogy mikor áll össze újra a Rust In Peace-es társaság.

Az új lemezt hol fogadták rosszul? Én szinte csak jókat olvastam róla, itthoni és külföldi kritikusoktól egyaránt. Még az olyan kemény helyeken is jókat írtak róla, mint például a Metal-Sludge.

A Risk miatt meg nem köplek le :))), de nekem az a lemez életem egyik leghatalmasabb zenei csalódása volt. Nem azért, mert stílusilag eltér a korábbiaktól, hanem mert a dalok többsége egyszerűen gyenge és nem méltó ehhez a zenekarhoz. Mustaine nagyon ki akart bújni a bőréből, de a dologból sajnos csupán görcsös erőlködésre futotta.
Előzmény: Törölt nick (250)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.04 0 0 250
Szóval végigolvastam a teljes Megadeth-fórumot, úgyhogy most elsősorban az itt olvasottakkal kapcsolatban írogatok: 1. Remastered albumok: Bár csak mp3 formában vannak meg a remastered albumok, de nekem kivétel nélkül nagyon bejöttek - hangzásilag (főleg a RIP). A bonus track-ektől én sem vágtam hanyat magam, azoktól valahogy többet vártam, tekintettel a net-ről letöltött single számokra. (pl. One Thing, New World Order (nem a demo!) Duke Nukem, Strange Ways..stb.) Először naívan azt képzeltem, hogy az akkor be nem fejezett, vagy valami más okból fel nem pakolt számok lesznek a cd-ken - esetleg rendesen kidolgozva (tisztelet a kivételnek). Ismerve Dave kreativitását biztosan van ezekből egy rahedli... na mindegy. 2. Új album: Feltűnt, hogy sok fórumbeli elégedett volt vele, ellentétben a (főleg magyar) kritikusok véleményével. Lehet, hogy bennem van a hiba, de engem valahogy nem fogott meg. Ha nem lennék az "Anarchy in the UK" óta Megadeth-fan, valószínűleg nem is hallgattam volna meg többször. Köpjetek le nyugodtan, de nekem a Risk a mai napig az egyik kedvenc albumom tőlük a Rust in Peace után. 3. Valahol olvastam, hogy az előző felállásnak (Eleffson, Pitrelli, DeGrasso) azért lett vége, mert Dave-et összeférhetetlenséggel vádolták meg. Ismerve kedvencünket ezt nem is tartom olyan alaptalannak. Kár, hogy ez a pénzéhség Nick állásába került... Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de valahogy elég pesszimistán látom kedvenc csapatunk jövőjét. Kérem, hogy valaki győzzön meg arról, hogy tévedek!!! Köszi!
deliriousnomad Creative Commons License 2004.11.04 0 0 249

As the guys continued to pour through a well-crafted set list that included a few new songs, “Something I'm Not” which Dave proudly dedicated to “this little fucker I used to be in a band with”.

Valahogy éreztem én már a kezdetektől fogva, hogy kikre vonatkozik az a szám... :)))

deliriousnomad Creative Commons License 2004.11.03 0 0 248
Blabbermouth, Bravewords, hivatalos honlap... Vagyis ahonnan a magyar oldalak is szedik a híreiket. :)))
Előzmény: Törölt nick (247)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.02 0 0 247
Nem akarok túlságosan kíváncsi lenni, de honnan szeded össze az infóidat, mert a magyar oldalakon kb 2 évente írnak másfél sort a Megadethről...
deliriousnomad Creative Commons License 2004.11.02 0 0 246

Semmi konkrét okot nem mondtak, csak annyit, hogy nem tudtak megegyezni. Menza azt nyilatkozta, hogy csalódott a döntés miatt, Mustaine meg azt, hogy Shawn Drover a lehető legjobb választás. <:/

Nem kétlem amúgy, hogy tényleg jó választás, de Menzának azért sokkal jobban örültem volna.

Előzmény: Törölt nick (245)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.01 0 0 245
Sziasztok! Nem hallottatok arról valamit, hogy valójában miért lépett ki Nick a turné előtt? (Remélem, hogy csak a turnét hagyja ki...) Pedig már komolyan megörültem, hogy visszakerül a Megadeth-be.
deliriousnomad Creative Commons License 2004.10.31 0 0 244
Azt nem hinném, de ez egy elég egyértelmű kiskapunak tűnik... Ugyanakkor elég logikátlan is, mert ha annyira hej de zseniális ez a turnéfelállás, mint ahogy mondja, akkor miért azon múlik a folytatás, hogy az old guy-ok meggondolják-e magukat? Megint beszél összevissza hülyeségeket, de megszoktuk már szerintem. :)))

A lényeg, hogy a nyakamat teszem rá: nem a The System Has Failed az utolsó Megadeth lemez, nem a mostani az utolsó Megadeth turné és nem a Mustaine-Drover-Drover-MacDonough az utolsó Megadeth felállás. :)
Előzmény: Törölt nick (243)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.30 0 0 243

Közben leesett, mire írtad, hogy nem erre gondoltál :) Valóban, abban az ominózus interjúban kateórikusabb volt Dave a folytatást illetően. Én ennyi "köpönyegforgatáson" már egyáltalán nem lepődök meg a részéről... Arra gondolsz, hogy már tudhat is valamit?

Előzmény: deliriousnomad (241)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.30 0 0 242

Én is. Ha nem jönnek a meteorok, akkor jönnek a Mustaine lemezek.

Félig off: megvettem az egyik old guy Introduction című lemezét jó pénzért, Kedves le is nyúlta. Nagyon hangulatos.

Előzmény: deliriousnomad (241)
deliriousnomad Creative Commons License 2004.10.30 0 0 241
Nem erre gondoltam, hanem az old guysos részére...
Előzmény: Törölt nick (240)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.30 0 0 240
Na ja, valami ilyesmi derült ki abból az alapos interjúból is, amit korábban linkeltél. Ezentúl a Mustaine lemezek legfeljebb nem Megadeth néven jönnek ki, na bumm... :)
Előzmény: deliriousnomad (239)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!