cure0731: még csak annyit, hogy ha nem megfizethető a cucc, valszeg 1-2 ember veszi meg, és lemásoljuk. Ezen nem sok hasznod van. Kicsit korrektebbül és kevesebbért, gondolkodás nélkül megvenném én is és sokan, pedig én sem rajongó sem követő :) nem vagyok. Ez igy kicsit kényszer, ha Elvakult Hivo lennék és egyben volna is ennyim, akkor kiszolgáltatott lennék az ajánlatnak. De köztünk elég kevesekre illik mindkét állitás. De komolyan, azt hitted, hogy rajtunk fogsz meggazdagodni? Az évszázad üzlete? :) Sem te, sem mi nem vagyunk hülyék..
Ha pedig egyszeruen te magasabb oradijhoz vagy szokva (jol keresel, drága az időd stb), akkor ne vágj olyasmibe, amit nem lehet eladni. Senki nem fog drágább hamburgert venni, mert 2diplomás ember csinálja. Én is meg tudok itt szerezni lemezeket stb olcsón, és kereshetnék darabján ezret, de annyiért nekem nem éri meg a postáig elmászni. Ezért inkább elmegyek ingyen, és nem használom ki a barátaimat. És ne vedd támadásnak, én csak megpróbálom világitani a helyzetet, és az is lehet, hogy rosszul látom.
nagyjából igazat adok Dora neked.
én azt mondom, jo, ne legyen ingyen, de azért egy ésszerű racionális ár az kb. 800-950 ft max.
per db. szóval mondjuk 2ezer az még reális.
"itt valódi, szivvellélekkel rajongók vannak"
ez igy majdnem tökéletes mondat, de nem rajongója vagyok a cure-nak, hanem követője:-)
Inkább egy kicsit több információt adhattál volna, és ide is beirhatsz néha, arrol, hogy miért és hogyan vetted fel, milyen rossz volt ott állni az esőben, és hogy egy tokban jár az egész. Hogy tudjuk. És akinek nem tetszik az bekaphatja. :)
nézd, te árulod, xy megveszi. Ez a te dolgod. Hogy ha mi kört szervezünk és lemásoljuk egymásnak, a miénk. Azért ne felejtsd el, hogy amit csinálsz, noha valóban jo dolog, és munkád volt vele, alapjában véve törvénytelen és bizonyos fokig erkölcstelen is (legalábbis a Cure szemszögéből,. őket se felejtsük el).
Itt senki nem hibáztat érte, hogy felvetted a felvételt, és hogy némi hasznot is vársz a munkádért és a postára rohangálásért, az is teljesen érthető, de a másik oldalt is figyelembe vehetnéd az arányok megválasztásakor: itt valódi, szivvellélekkel rajongók vannak, akiknek talán sokkal többet jelent a felvétel mint neked, és igen, egy borito talán illett volna, másrész sokaknak igenis nagyon nagy pénzt a 4000 ft. Ezt pedig senkinek nem vághatod a pofájába, mint ahogy egy kicsit éreztem ...
A pálya szabad volt, senkinek nem volt megtiltva hogy felvételt készítsen a koncertről. ja hogy nincs mivel, meg nincs akarat? Utólag könnyű pofázni.
Boritós és szitázott bootlegek pedig 6000 ft-nál kezdödnek itthon (lasd Musicland, Tabbo Rec és csapata).
Polgári köröket meg lehet szervezni a beszerzésre 100 Ft-os belépővel, csak azért ne nézzétek már ennyire hülyenek a másikat. Akkor köszönöm, el van a felvétel a polcon, nem kér enni.
Egyébként a hangminőségre meg senki se panaszkodott (sőt inkább áradoztak) és szerintem ez a lényeg.
na, reggel mindig hujebb vagyok mint mindjar az espresso utan, szoval, nem kéne egy cure klubot alakitani alacsony tagdijjal, mondjuk 100 ft? akkor mindig telne egy közösre az ilyen rablóktól(bocs). nade azt nem tudom, hogy.
Clips of The Cure at Roskilde 2001 will be on MTV tomorrow:
"MTV broadcasts the Roskilde '02 show this week!
A Festival Odyssey - the Roskilde Edition is shown on Thursday, September 5 at 15.00 and on Saturday, September 7 at 23.00. Furthermore, Roskilde Uncut is shown on Friday, September 6 at 15.00 and on Saturday, September 7 at 01.00.
In addition, MTV will refresh your memories from Roskilde '01 on Thursday, September 5 at 13.00.
Check also MTV's site http://www.mtve.com/nordic.asp"
Tegnap jött meg cure20020731-tôl a szigetes koncert 3500+postaköltségért. Neki üzenem (akárki legyen is), hogy kicsit szégyelje már el magát!!!
2 Philips CD (1 tokban)=400 Ft, haszon: 3100 Ft... Azt gondoltam, hogy ennyi pénzért legalább borítója lesz, de még talán meg is lessz szitázva a korong. (A legutóbbi bécsi koncert egy magyar sráctól ezerrel olcsóbbért így van meg.)
A minôsége viszont élvezhetô, úgyhogy azért mindent összevetve köszi.
mindenki nyugodjon meg, nem kö kiadni 4ezret. majd ha a külföldi kolléga elkütte, mindenkinek baráti 5 kiloért per db átveszem. no. nem kö itten pelusért kiabálni.
Szigi dobj meg egy mailel és talán tudok segíteni azon ,hogy eddig még nem láttál koncert videót :) Mondjuk egy videokazit és posta ktg-t küldesz és van máris
Woww, kösz, Gallup! :-)
Akkor már én is kérdezek: szinte fejből nyomom az albumkritikáidat a darksite.ini.hu-ról, nem akarsz még nyomni párat? (pl. WMS-ről... :-) )
Love Cat: köszi, mondom én ált. Cure-témában szólok hozzá a topichoz (még a DM topichoz is DM témában, pedig ott mindenki búráját ismerem már, itt meg senkijét, leszámítva természetesen Starway-t, aki most írt alattam ide). Nem sértettség mondatta velem az előző hozzászólást, csak érdekességként írtam be.
Amúgy a Cure-ral még mindig inkább csak ismerkedő stádiumban vagyok, pl. nem láttam még egy koncertvideót sem, néhány B oldalast nem ismerek, és a Faith még továbbra sem tetszik... :-) úgyhogy még messze járok tőletek...
Akit erdekelne a Bp-i Diakszigetes Cure koncert az dobjon meg egy mail-el.Tokeletes minosegben persze.VAgyis nem kozonseg kozul minidisc-el lett felveve.
Hahó, fiatalság!
Hát nem iskolába kell járnom?
Már nagyon elegem van belőle, várom a nyarat. :) Egyéb iránt, gallup: nagyon nagyon köszönöm a leveleket, Isten tartsa meg a jó szokásodat, hogy küldessz nekem ilyeneket :)
Szabad perceitekben néha érezzetek velem együtt, hogy én épp akkor a suliban poshadok!!!
irtam a linket, ennel melyebbet nem lehet beszurni,mert minden oldal a fooldalra tesz ki, magadtol kell odatalalnod 2-3 klikkelessel..
amugy milyen kepekrol beszelsz? mert ez sok es szep kep, es nemtudom, miertelme van a mennyisegre hajtani,hogy legyen robertrol 300 db tokegyforma homalyos keped szembol az mire jo?