Erről van szó, bele a közepébe..
Szóval, Editke és én VERS MINDENKINEK!!!
Persze, a tanuságot is szívesen vállalom, ha akarod. B@romi nagy megtiszteltetés lenne..:)))
BBEA, az jó, ha kéreted magad egy kicsit, de nem kell nagyon sokáig, mert a fiúk úgy van összerakva, hogy egy ideig türelmesek, de csak egy kis ideig. Aztán addig kell a vasat ütni, amíg fóró...szal..ha most akar vmit, akkor..
tzuiop: már megint takargatni akarsz???????
tegnap ott volt a ragyogo lehetőség..majd szétfagytam..igazán karjaidba zárhattad volna reszkető testemet...:))
na most akkor tényleg ki kéne osztani a szerepeket:
Editke:
Gika:
Shana:
Tomajer:
Lacafaca:
természetesen az utólagos jelentkezőket is szívesen fogadjuk
Ki lesz a tanum??
Milyen minőségben akarod betakarni a Beát? Moszkvai hóesés és takaró voltál, ha jól emléxem. Most egy kicsit kreativabbnak kell lenned, mert ez itt már nem elég.
Strapásak vagytok, esküvőre akarok menni, bulizni, naaaaaa. Gyerünk, hol az a leánykérés?
Ez azt elosztható nászajándék nem rossz ötlet, de azért én kikérem az ifjúpár véleményét is:
kedveseim, mit szeretnétek..!!!
E-ditke: mikor ülünk össze verset keresni???
Shana: nagyon jók a gondolataid,ebből tényleg válás lesz!
azt hiszem megcsal egy vörössel :((((((((((((
a dalt most nem tudom meghallgatni
mindjárt megyek haza,ma csak 3-ig vagyok,legközelebb meg már csak kedden leszek
szóval szedd össze magad!
és jöjjön a lánykérés!
:))))))
Itt vagyok, próbálom feldolgozni a történteket, tényleg a városban voltam, nászajándékot kerestem, de valami olyasmire gondoltam, ami válás esetén felezhető. :-)
Sajnálattal kell közölnünk,hogy a kért klipp még nem készült el...ezért a Vigyázz rám!-ot játszanánk le,ha megfelel.
BBEA-t felhívtuk és azt üzeni,hogy írjál neki,mert várja.
mindent félreértesz!!!!!!!!
a folyt.köv.-re én azt értettem,hogy válaszolok a leveledre....
de akkor itt mindenki színe előtt kijelentem,hogy TALÁLKOZHATUNK!!!!!!!!!!!!!!!!
érthető voltam Drága???????
ti meg gyertek ide!
úgy látszik házassági tanácsadásra szorulunk...))
pszichiáterek előnyben
nem volt túl hosszú
megfelelő:))
mert Ákos /az énekes/ a példa!!!
a favorit!!!
és a kedvenc fiúnevem!!!