Hát igen, elvileg áprilisban sikerült átjárhatóvá tenni mind a két petevezetőt, de ennek ellenére nem akar jönni az a baba :((
Úgyhogy most már tényleg nem tudom mi a hézag :((((
dehogyis haragszunk!:)*****
Inkább maximálisan becsülünk, hogy ilyen lelkes vagy, pedig mögötted is van már jópár fájdalmas dolog.:(**************************
Én úgy gondolom, hogy szerencse, hogy ma már vannal ilyen hormonpótlók, meg lombikprogram és azok is anyucik lehetnek, akiknek nem jön össze olyan könnyen, nem?
Drágáim mennem kell, mert tök szar a kocsim, folyton lerobban és holnap pestre megyek. Ma még a szervizbe kell vinnem.
Szerdán jövők, addig is mindenkinek szorítok és puszpusz !
Na hála istennek.:)))))
Ha beszélsz vele, mondd meg neki, hogy ha ráér, igazán összefuthatnánk. Tel: 0630/385 3217.
Persze csak ha akar...
És nem haragszol,hogy ilyen közvetítgetésekkel terhellek?
Persze Andorrka és Csokimacs, teljesen igazatok van. Ne haragudjatok ! Én is láttam a monitoron a három 8 sejtes babánkat és utána két hét múlva eltüntek, nekem is szörnyű vol. Hát még 7 hét után, szívhang hallgatása után. Az sokkal nehezebb lehetett. De bízzatok a dokitokba, biztos mindent meg fog tenni, hogy megmaradjon a kisvacak.
huhh, dehogy!
Szerintem csokicic se úgy gondolta, csak jobb, ha az ember már viszonylag felkészül ilyen dolgokra. Én pl. ha nem fórumoznék, el is hinném, hogy semmi gond, csak a véletlen meg a természetes szelekció, meg ilyesmik.
Csak olyan nehéz elhinni, hogy a héthetes UH-n még minden rendben, szívhang, meg minden és akkor elkezd visszafejlődni és eltűnik...:8 Ezért gondolom én, hogy valami a babának hiányzott odabenn. Hogy vitamin meg kaja nem, az tutkó, uis tömtem a zöldséget, gyümit meg tejcit meg az Elevitet. Ezért gondolok a hormonhiányra.
Shaki, hát persze, hogy egyikünk sem szeretne!
De hát éppen ez a probléma, hogy el sem jutunk odáig, hogy megfoganjon vagy megtapadjon az a babóca :(((
Shaki, mivel nemrég volt egy vetélésem, szeretnék minden infót összegyűjteni, amit lehet. Nem akarok még egy babát elveszteni.
A hormonvizsgálatok csak ezután lesznek, tehát még nem tudom, mennyi a prog.szintem. Ha rendben van, természetesen semmilyen bogyót nem fogok beszedni. De egyesek szerint a terhesség alatt megváltozhat az ember hormonszintje.
Csak azért írtam le ezt, hogy ne izgulj: nem fogok beszedni mindenféle hormonbigyót. Abban teljesen igazad van, hogy a legtöbb babóca sajnos nem emiatt megy el, hanem mert beteg.
Régebben már meséltem, talán emlékeztek is arra a barátnőmre aki anorexia miatt két évig nem menstruált, nem volt peteérése sem, a doki semmi esélyt nem adott arra, hogy a közeljövőbe terhes legyen, sőt még méhszájseb műtéte is volt, össze vissza vérzett a sebe. Egyetlen egyszer nem védekeztek....... gyönyörű a kicsi bébi és tök egészséges.
Andorrka, ezek a terhességmegtartó hormonbigyók engem is nagyon érdekelnek! Csak ritkán tudok ma benézni, de ha lesz valami információd róla, ugye megírod mailben? Köszi!
Beültetés után mi kapunk, mert a lombikos megtapadásnak is ugyanannyi az esélye csak ,nekünk sokkal nehezebb addig is eljutni. Én hüvelyi uton kaptam napi 3x2 tablettát, closty valamit, most nem jut eszembe a pontos neve, de azt csak ugy nem adják a dokik, mert ha egy baba nem marad meg annak legritkábban van hormonális oka. Állítólag, de én még nem végeztem el a doktorit, szoval csak azt mondom amit az en dokijaim mondanak nekünk.
Igazság szerint én tudnám a legkönnyebben elérni, mivel ő is szhelyi, meg tudom is, hol dolgozik, meg kb. 5 percre lakunk egymástól, de még sosem találkoztunk személyesen, és azért az olyan gázos lenne, hogy bekopognék és közölném, hogy én vagyok az Andorka, megismersz, Jafikám?:)))))
Kész röhej.
Persze, lehetséges, csak az a legritkább, amikor emiatt hal el a kisbabab. neke mazért nem maradt meg valószinűleg , mert a szervezetem még nem találkozott ilye "kis csodabogárral" ( VALÓSZINŰLEG SOHA NEM VOLT MÉG MEGTERMÉKENYÜLÉSEM) és ezért bekebeleztem a kicsiket, azaz felszippantotta őket a szervezetem... hát valahogy így mondta a fődoki... de a hormonszinteket nagyon könnyen lehet javítani és azok lehetnek átmeneteti állapotok is, azaz hónapról hónapra változnak. Pont ezért csúszok egy hónapot mert a mostani 3. napi szintem trök más lehet mint áprilisban.
Köszike, Roxika meg Anyóka!****
Hát én is pont erre gondoltam. És ha van rá mód, hogy kezeljenek, akkor igenis tegyék meg. Ha holnapig nem jön meg, akkor elmegyek a dokihoz, mivel csak kedden rendel, és megkérdezem tőle.
Roxika, Te mindkét fórumon gyakrabban jelen vagy: Jafikáról azóta sincs hír? Múlt héten mondtátok, hogy valszínűleg táppénzen van, azóta se jelentkezett?
Ugyan nem értek hozzá (és nem is engem kérdeztél :-) ), de szerintem ez logikusan hangzik, meg hallottam többetektől is, hogy valamit szedni kellett a fogantatás után, hogy biztosan megmaradjon a baba, mert különben meg nem lenne elég magas a hormonszint...
Én is tök várom már a talit!:)))))))
Shaki, szerinted lehetséges, hogy vkinek elég a hormonszintje ahhoz, hogy megfoganjon a baba, de ahhoz meg nem, hogy meg is maradjon? Írtam a házipatikás dokinak és azt írta, hogy a magzatelhalás hátterében, főleg hogyha nem az elején, hanem majdnem a 3. hónap körül történik, többnyire sárgatestelégtelenség áll.
Ezért vagyok én úgy berezelve, mert az én dokim meg mindig azt hajtogatja, hogy ez egy "egyszeri, szerencsétlen félresiklás."