hat azert lesz penteken csak a bejelentes, hogy most a te kerdesedre senki se tudjon valaszolni :))
---
az elmult heten a kedvencek kozott volt az MTK mellett mind a Fagyi mind a Loki topikja! es mit vettem eszre? legnagyobb bannere a Lokinak, masodik legnagyobb a Fradinak van es csak ezutan jon a mienk!
Kár, hogy elmegy a Csipa, szerintem hiba elküldeni. Ahogy hiba volt anno Zsivótzky, csertői, Kenesei, Erős, Kuttor elküldése is, ezeknek mind a CSAPAT látta kárát :(
"illetve azok a vandál állatok, akik fradistának álcázva magukat balhéztak"
bocs, h kicsit itt sajátmagunknál offolok, de már több helyen felmerült ez. szerintem a legnagyobb baj épp az, hogy ezek tényleg Fradi drukkerek...
amugy gratula a Bodajki srácoknak! nagyon szép teljesitmény. igazából én 'visszavárnám' Kantát is a csapatba, amikor tavaly játszott nagyon meggyőző teljesítményt mutatott, csak a végére elfáradt, talán most már érettebben megint nagy hasznára lehet a csapatnak. Persze a kisebbik srác is kaphatna lehetőséget. Minél több fiatalt a csapatba! (ha már VG nem volt épp bőkezű velünk. talán most kicsit az lesz)
Más: ebben a szezonban nem sikerült jó idegenlégiósok szerződtetni (Silva jonak tünik, nehogy nagy csalódás legyen majd). Lita, Andronic, Dragan. Persze lehet, hogy csak több játéklehetőséget kellett volna, hogy kapniuk bizonyos időszakokban. Meg lehet, hogy több meccsre kellett volna kimennem megnézni, hogy mit is tudnak...
Ami meg meglepett egy kicst, h Madarnak absz nem ajánlott a vezetés szerződést. igaz, hogy az utobbi időben amikor játszott nem nagyon beszélhettünk briliáns teljesítményről, de most amikor kellett nagyon hajtott (ő is), szoval megérdemelte volna szerintem. (hacsak nem igazol a csapat nyáron annyi játékost, h még a Hungária körúton is sorba álljanak, ha edzésre akarnak bejutni. legalábbis idén nagyon nagy probléma volt a kis keret.) Ráadásul nekem meg ugy tünt, h ő is csalódottan nyilatkozott az NS-ben... mindenesetre köszönjük Csabi!
Gratula az aranyhoz! Életem egyik legszebb napja volt a pénteki, mert az MTK aranyon kívül a LOKI bronzérmes lett. Amikor a megyeri úti meccset lefújták, már biztos volt a 3. hely, de még izgultam, hogy az MTK arany is legyen meg.
Egyet sajnálok, hogy nem Béla lett a gólkirály. Mindegy, szerintem akkor is ő az év játékosa.
Köszi az ÚTE feletti győzelmet.
Gratulálok a csapatnak, jó volt látni, mennyire őszintén tudtak örülni a fiúk, Hajdú attilának pedig jobbulást kívánok.
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy VG megerősíti-e egy kicsit a BL-re a csapatot, vagy inkább az UEFA-t fogja favorizálni. Mindenesetre ezzel a mentalitással a Fradinak most nem sok keresnivalója van Európában.
A fiatalok sikerének én is nagyon örülök, remélem néhányukkal hamarosan találkozunk a Hungária körúton.
Gratulálok az aranyéremhez! Megérdemeltétek, mert a fontos meccsen ti idegenben is tudtatok győzni, míg a Fradi a tartalékos Loki ellen is képtelen volt gólt lőni.
Sok sikert a BL-ben! Remélem legalább akkora sikereket értek el, mint mi tavaly! (de inkább nagyobbakat!)
Ha Várszegi elmenne, ne sajnáljátok mert több bajotok származott ebből a kettős tulajdonlásból, mint amennyi jó. Bár a történtek után kérdéses hogy melyik csapatot adja el (át)...
Mégegyszer gratulálok az egész éves teljesítményetekhez!
Pajor-Gyulai L. vasárnapi NS cikkével értek egyet, nem Verebes Józsi bácsival.
Itt elsősorban nem a játék az, ami taszítja a nézőket (persze, az sem BL-szint), hanem amit pénteken látott ország-világ.
NS 2003.06.02.:
"Verebes József, az MTK korábbi sikeredzője: – Nem szeretném bántani az MTK-t, de véleményem szerint ez az aranyérem nem csillog valami fényesen… Hogy miért mondom ezt, és miért vagyok ünneprontó? Nos, bármennyire is sajnálom, de lesújtó véleményem van a mai magyar labdarúgásról. Nincs néző, nincs színvonal, már csak a botrányokról tudunk beszélni. Annak idején, amikor én ültem az MTK kispadján, nem egyszer tíz-tizenötezer ember jött ki a csapat meccseire, ezzel szemben manapság jó, ha ötszázan nézik a kék-fehérek találkozóit. A produktum a lényeg, és kár, hogy ezt kell mondanom, de ez az MTK nem nyújtott olyan produkciót, ami ötszáznál több szurkolót vonzott volna. Elszomorító, de ez van…"
Khhmm, szegény Józsi bácsi memóriája már nem a régi... Akkoriban se volt 3-4000 nézőnél több egy átlagos hazai MTK meccsen, de még egy "nagy" fővárosi csapat ellen se jöttünk össze 8-9000 főnél többen. Persze ennek a 75 %-a nem az MTK-nak szurkolt... (Azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy a Fradi után az MTK vendégjátéka vonzotta ki a legtöbb nézőt idegenben.)
Tényleg, emlékszik még valaki arra a csapatra?
Gáspár, Turner, Talapa, Híres, Kovács J, Szalai, Szeibert, Lőrincz, Balog T, Horváth A, Petry, Kékesi, Bognár Gy, Katzenbach, Boda, Jován, Balog G, Turtócky
Köszönjük.
Az átadás szvsz névleges, de ha már befektetett ennyi pénzt a Fradiba, tőzsdére akarja vinni, akkor egyértelműen őket tartja meg.
Gratulálok a Bodajknak!
Hajrá MTK!
(Azért furcsa, hogy 5 fordulóval a vége elött nyolcpontos elöny birtokában elfelejtettek a Fradijátékosok focizni. Úgy tünik "visszakaptátok" a tavalyi bajnokságot.)