Keresés

Részletes keresés

Allia Creative Commons License 2008.04.11 0 0 612
Ha eltartanak hosszabb ideig (20-40 másodperc), akkor tessék felhívni a dokit, és valszeg be kell menni ellenőrzésre. Ha nem rendszeres, és nem tartanak hosszú ideig, akkor tekinthető jóslónak. 38 hetesen már bármikor megszülethet a csemete, nem kell aggódni. A barátnőm másfél éve pont ilyen tünetekkel szülte meg a kisfiát néhány óra alatt. :-) Hajrá, jelentkezz majd!
Előzmény: Törölt nick (610)
adrenka Creative Commons License 2008.04.11 0 0 611

Szia!  Igen létezik. Akár a görcs, akár a derék fájás lehet jósló, DE lehet jele is a szülés indulásának. Figyeljétek az időt. A nagyok szerint amíg nem rendszeres addig valszeg jósló!

Írj ha asszonyka felébredt! Drukkolunk!

( 38,4-nél pedig már akár jöhet is, még akkor is ha az első! )

Előzmény: Törölt nick (610)
páncél Creative Commons License 2008.04.09 0 0 609
Isten éltesse az 1 éves nagylányt!
Előzmény: Szekiné (608)
Szekiné Creative Commons License 2008.04.08 0 0 608
Gratulálok Gonoszkának Sári babához!!!Aki azon a napon született mint a mi Vikikénk csak ő egy éve.Elrepült egy év,mert bizony már egy évesek vagyunk!!mostanában ritkán van időm benézni,akkor is inkább csak visszaolvasok mert költözünk szombaton és őrületes dobozolás,pakolás van.Majd jövök
Egy kép a lányokrol: "esti csendélet"Niki & Viki
csitah Creative Commons License 2008.04.08 0 0 607
Isten hozta Sári babát!!!Sok puszit küldünk Ádival!:-)
pannni Creative Commons License 2008.04.08 0 0 606

Gratulálok én is Gonoszkának és az egész családnak!!!

Igaz, csak RO-ban, de végigizgultam  én is az utolsó napokat :)

Mensi témához: ez szerintem borzasztó egyéni, én óvatos duhaj vagyok :)

Nekem is azt mondta a doki, hogy ha csak szoptatok, akkor első 6 hónapban nem kell védekezni, de épp elég ilyen történetet hallottam, hogy inkább ne bízzam a véletlenre :)

Viszont jó tudni, hogy ezek szerint gyerkőcönként is változó lehet, ne lepődjek meg nagyon, ha esetleg másodjára jóval hamarabb visszatér.

bobka2006 Creative Commons License 2008.04.08 0 0 605

Sok szeretettel GARTULÁLOK Gonoszkának és Sárinak :)))

(na végre :))) És persze az egész családnak :))

Előzmény: Caitlin (564)
malacy Creative Commons License 2008.04.08 0 0 604
Oké, és még1x köszi!
adrenka Creative Commons License 2008.04.08 0 0 603
Így már érthető, hogy izgultok!! Itt szerintem mindenki szorítani, fog, hogy minden rendben legyen!!!!! Azért majd jelentkezz ám!!!!!!
Előzmény: malacy (602)
malacy Creative Commons License 2008.04.08 0 0 602
Köszi, aranyosak vagytok! Pénteken esedékes az újabb uh és már nekem is csomóban a gyomrom, képzeljétek a vizsgálat alanyát....
Tudjuk, hogy ha nincs különösebb tünet az nem feltétlen jelent rosszat, csak a tavalyi eseményekből kiindulva, amikor a 12 hetes uh derült ki, hogy nincs szívhang, már örülne az ember, ha "okádnánk" egész nap.....
Előzmény: adrenka (601)
adrenka Creative Commons License 2008.04.08 0 0 601
No para!!! A hölgy mázlista. Nem mindenkinek vannak szokványos tünetei. Nekem mind a három más volt. Nem rég írtam, nekem a második majd félidőnél derült ki! ( Még szerencse, hogy egészségesen éltem, és jártam dokihoz! )
Előzmény: malacy (599)
Chipie Creative Commons License 2008.04.08 0 0 600

tök normális is lehet, meg hát szerintem az éhség és az álmosság is tünetek, nem feltétlenül a hormontól, amit beszed, én legalábbis mindhárom terhességemnél egyedül az álmosságot érzékeltem, mint tünetet, semmi mást, mégis lett 3 egészséges gyerekem.

Szóval szerintem nyugi, mindenre és mindennek az ellenkezőjére is volt itt már példa, én olyat is olvastam, amikor már elhalt a terhesség, és még mindig megvoltak a tünetek, szóval ez így önmagában nem jelent semmit, ha nem vérzik, görcsöl, akkor nincs baj, a dolog egy része sztem simán lehet pszichés is. Drukkolok nektek!

Előzmény: malacy (599)
malacy Creative Commons License 2008.04.08 0 0 599
Sziasztok!
A párom most 7. hetes, és nagyon parázunk, mert egy-két hete szinte semmilyen tünete nincs. Két hete voltunk dokinál, uh-n már látszott a petezsák, írt fel utrogestant meg vitaminokat. Még a doki előtt volt neki mellfeszülés, émelygés, és a méhét is érezte. Mióta szedi a hormont szinte semmi nincs, kivéve, hogy állandóan éhes és álmos, de ez gondolom a hormon miatt van. Nagyon félünk, mert már egy babát elveszítettünk tavaly. Nyugtassatok meg, hogy a tünetnélküliség is lehet normális ebben az időszakban.
Celtic Moon Creative Commons License 2008.04.07 0 0 598

Jaaj. Épp mondom én is a páromnak, hogy szexelünk itt szabadon a világba, mondván, hogy szoptatok és nincs peteérésem erre megjön... na még jó, hogy nem lettem terhes egy két hónapos mellett. Viszont most, hogy ezt mondod... azt hiszem elmegyek a dokimhoz. Amúgy is most trehány vagyok, mert még nem voltam kontrollon.

Előzmény: adrenka (594)
Celtic Moon Creative Commons License 2008.04.07 0 0 597

Virág is többször. Kicsit utána olvastam és azt mondják az okosok, hogy bármi megtörténhet. Meg olyat is mondanak, hogy ilyenkor megváltozik a tej íze és esetleg elutasíthatja a baba.. na nem az enyém.

Hát így jártam. A harmadikat 16 hónapig szoptattam és utána még eltelt 2 hónap mire megjött. Ezért is olyan meglepő most ez nekem.

Előzmény: Shiro (593)
4tissimo Creative Commons License 2008.04.07 0 0 596
Éjjjen-éjjen! Gratula az egész családnak!
Előzmény: Törölt nick (579)
Pelle381 Creative Commons License 2008.04.07 0 0 595

Drága Gonoszkám! Szívből és nagyon!!!!+++++   Legyetek nagyon boldogok a tündérkétékkel!!!! nagyon szép méretek, igazi bombázó! Gyere és mesélj minél hamarabb!!!

Menzi: szerintem ez az, ami senkinek nem hiányzik vissza:-) 

adrenka Creative Commons License 2008.04.07 0 0 594

Van ez így! Én az elsővel voltam hasonló szituban. Menses 14. napra, de a tejem meg jött, babóca ette, szopi alatti fogigátló, menzi újra megjön,  kölök szopizik....... aztán egyszer csak valaki mozgott a pocómban  ... 19 hetes voltam akkor!!!!!!!!

Előzmény: Celtic Moon (591)
Shiro Creative Commons License 2008.04.07 0 0 593
Én egyik szülés után sem tudtam elmenni a 6 hetes kontrollra, mert menstruáltam... 7 hetesen voltam mindhárom alkalommal... sajnos lehetséges. Először arra fogtam, hogy nem volt tejem, nem szoptattam, biztosan ezért. De a második napi 8x szopott akkor még... a menstruáció alatt meg mégtöbbször...:o(

S.
Előzmény: Celtic Moon (591)
babaja Creative Commons License 2008.04.07 0 0 592
OOOOOOOOOOO de jo!! Vegre !
Nagy gratula Gonoszkaeknak!!( Uram atyam milyen parameterek, ez igen. )Es tenyleg mily formas kis csajszi!Turelmet, kitartast, egeszseget nekik!
Celtic Moon Creative Commons License 2008.04.07 0 0 591

Képzeljétek, két napja menstruálok. Nem is akárhogy.

Teljesen ki vagyok akadva. Virág még csak 10 hetes. Hogy lehet ez?

Napi 5x, néha 6x szopik. A többi gyereknél csak az elválasztás után jött az első mensi. Én ezt nem értem.

Celtic Moon Creative Commons License 2008.04.07 0 0 590
Ó de nagyon jó ez a kép. Gratula a kisfütyihez :)
Előzmény: KisTiggrincs (584)
Allia Creative Commons License 2008.04.07 0 0 589
Frissítettem az indexesbabak.uw.hu oldalt, szóval Sára Paula ott is megtekinthető. Formás, szép, nagy kislány. :-)
Titanilla_202 Creative Commons License 2008.04.07 0 0 588
Gratulálok Gonoszkának a várva várt Sárához! :)))
páncél Creative Commons License 2008.04.07 0 0 587
Még egy szavazat a kis korkülönbségre! Nálunk bejött:)))))
Előzmény: Aiiaiiyo (562)
páncél Creative Commons License 2008.04.07 0 0 586
Szeretettel gratulálok ehhez a szépséghez!
adrenka Creative Commons License 2008.04.07 0 0 585
Ez egy nagyon tuti kép!!!!! Büszke lehetsz a kishercegre!!!!!!!!
Előzmény: KisTiggrincs (584)
KisTiggrincs Creative Commons License 2008.04.07 0 0 584

Nagyon szép Sára baba! :) Még egyszer gratula! :)

Allia: módosítanád a táblát? Doki szerint ez a gyerkőc biza fiú :) Szóval Zalán Ákos :)

Ime egy kép:

adrenka Creative Commons License 2008.04.07 0 0 583

Nekem 13 hónap volt a nagyok között, és én meg csak néztem bambán, hogy mi ezzel a gond. Mindenki a családból pánikolt......... Na de kérem az ikres szülők is megoldják!!!!

( Jó azt bánom, hogy a lányom első karácsonyát a kórházban töltöttem a fiam születése miatt, de már bepótóltuk!!!!!!   :-)    )

Előzmény: Aiiaiiyo (562)
adrenka Creative Commons License 2008.04.07 0 0 582
Nagy-nagy gratula! Hatalmas és csodaszép a bébiSári!!!!!!  Jó egészséget a családnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!