20-an utaztunk le Csabára a végére sajnos csak 19-en maradtunk, hihetetlenül izgalmas mérkőzés volt, az egész csapat csodálatosan játszott de szeretnék 3 embert kiemelni, az első Fenyvesi Norbert aki az egész mérkőzést végig játszotta mind off. mind def. mind.spec.t. és futott 3 TD-t a yardokat nem tudtam követni, a 2.tóth Dániel Mátyás aki a DEF. vezére volt és a viszahordásainak az átlaga 45-50 yard ami félelmetes :), a 3. pedíg Morocz Gergő,az első félidőben kétszer kiugrott a válla de nem volt hajlandó a padon ülni és sajnos a második félidőben bokatörést szenvedett és leszúrta a capattársait hogy a karjukban vitték le a pályáról mert ő kiugrott vállal és eltört bokával is lemegy a saját lábán, azt hiszem ilyen egy igazi LB.
kb 10 másodpercel a vége előtt még 27-20 volt a raptorsnak, megcsináltuk a TD-t és mivel szolnoki vagyok nekimentunk a 2-pontosnak, power az 5-ősre, fumble, az irányítónk rávetődött pár centivel a gólvonal előtt, szóval így jártunk ez a mecs tényleg egy inchen múlt :) ezért gyönyörű ez a játék
Nekem nincsenek arénás fényképeim. Talán Deli igérte hogy a barátnője csinált sok képet. A scrimmage jövőhét szombaton lesz, indulás 12.00kor az interspartól. Az arénás még maradhat hisz még csak 21 nap telt el azóta.
Ja értem már melyik kiskapura tetted... Nem nincs meg mert mire kiderült hogy hol is van addigra lenyomták a villanyt és nem láttam semmit neked valami padot mondtak.
Dehogy vittem ki még bent a terembe (ott is volt kiskapu az ejtó mellett közvetlenül) hagytam majdnem ott a hol találtam csak egy kicsit láthatóbb helyen.......tényleg nincs meg?vagy most te szoptsz engem