Rendben, akkor jelzem a jelenlétünket, remélem még nem késő. Viszont szerintem kellene a létszám, valaki jó volna összefogná a jelentkezőket. Hányan leszünk?
25. én, valószinű én is ráérek. Ha kellek, elmegyek szívesen.
Nem tudom ki tartja a kapcsolatot a dabasiakkal, de fent maradt a buszon a kabátom,(bőrkabát szerű)! Ha valaki tud velük beszélni, jelezzék már hogy az enyém. Előre is köszi.!
Jó gondolat, a sport kipróbálásához legegyszerűbb ha szerdán lemész 18.00-ra a Széchenyi műfüvesre és keresed Hoksári Bélát vagy a legközelebbi sisakos, vállvédőstől megkérdezed ki a főnök, ki tartja az edzést. A részleteket tőle megtudod, a szükséges papírokról pedig a honlapunkon (www.szolnoksoldiers.hu) találsz információkat. Sportosan menj szerdán, mert ha tetszik, már gyűjtheted is az erőt és a tapasztalatot!
Már régóta gondolkozok azon hogy elkezdem az amerikai focit. Most érett meg bennem, úgyhogy azt szeretném megkérdezni hogy hol,mikor és milyen keretek között lehet elkezdeni ezt a sportot... :D
A hely szerintem nincs akkora mint egy kézi pálya, talán fele, bár hátrébb van nagyobb egybefüggő ha jól emlékszem, de majd megnézzük a helyszínen és rugalmasan oda igazítjuk ahol férünk vagy ahol többen látnak. Kb a berajzolt rész lehet a legjobb, ám nem a legnagyobb helyszín...
Szeptember 25.-én (szombaton) Millér Panzió és Szabadidőpark, Szolnok
A Besenyszögi útról nyílik, a vasúti átjáró után azonnal jobbra az út, de onnan kb. 800~1000m párhuzamosan a vasúti töltéssel.
Van kézilabdapálya, de az salakos, van viszont egy kis füves rész ahol lehet ütközni meg futásokat bemutatni. Szerintem nem meccs szituációt kell hozni, hanem bemutatni mit lehet cselekedni meccseken kb. A fontosabb, ( szerintem ) a jelenlét és az esetleges ismerkedés segíteni vagy támogatni akarókkal, illetve hogy aki akar az pl. fel tudjon húzni egy szerkót egy mezt és ha elég bátor akkor pl. ütközni egy játékossal. Majd tudjátok Ti mit lehet, persze ne legyen sérülés... A képeken látható a járdától jobbra eső részen lehetne villogni, meg toborozni majd!