Ez a bók / zaklatás a hugicámmal történt poénkodás volt. H hogy döntik el, mi a bók, és mi a zaklatás. Ha Antonio Banderas / Jose Mourinho mondja, h szép hosszú lábam van, az bók. Ha a pókhasó félrészeg a sarkon, az zaklatás. :p
Képzeld, engem meg 1 homo nő zaklatott Bécsben a metróaluljáróban.
(Hím)kurva: hívalkodó, nem az alkalomhoz illő, túlsminkelt. Pl. nem 1 15 körüli kiscsajt láttam, akik ennyi idősen és a gimiben talán mégse ezt az ipart űzik, csak épp úgy voltak öltözve. Én se vagyok slampos, csak épp tudom, hova mit vegyek fel. Pl. bálba nem szakadtfarmer, lovak közé nem báliruha-szandálka és hivatalba / suliba nem az övnél keskenyebb mini + neccharisnya. Persze büntetendő nincs benne, de ha nem +felelően öltözködsz, vállald a következményeket (a körberöhögéstől a fintorokon át a lábközépcsonttörésig)
Nagyon kedves, hoyg - már többedszer - elmeséled az életedet, de sikerült pár embert itt megrágalmaznod, meg hát pár kérdés is elhangzott, és én spec örömmel várnáma választ.
1. Tehát az kiderült, hogy "a magukat liberálisnak vallók" alatt a Szadi felső vezetését érted. Ez jó, megnyugodtam, csak kérlek, legközelebb írd is ezt, nem sokkal hosszabb, nem tűnik majd vádaskodásnak, és nem fogom legalább magamra venni. Eddig ugyanis én is azt hittem, hyg liberálisnak vallom magam, és kissé rosszul esett.
2. ha felmerül, hoyg valaki meleg, vagy egy kérdésben, hogy "ha meleg pár költözne melléd", akkor hogy veszed a bátorságot, hogy az "ablakod alatti dugást" hozod szóba? Ha valami alpári,akkor ez az, és nem a melegfelvonulás, már elnézést.
3. Honnan van ez az OM infó? Mert én se hallottam róla, és ezzel is megvádoltál pár embert - konkrétan egy egész minisztériumot.
Az már csak bónuszkérdés, hoyg ki az, aki "A cigánymeggy szón felháborodnak, de véletlenül se vegyülnének el a cigányokkal" - tehát nyilván ugyanarról az emberről van szó. Ki volt ő?
"A zsidózáson felháborodnak, de másokat ők zsidóznak le." - ki volt ez, aki először felháborodott, aztán lezsidózott másokat? Kész vagyok tiltakozni ellene!
"Az arabokat és a terroristák közé egyenlőségjelet tesznek, artistáznak." - kik? Mikor? Mi az hogy "artistáznak"???? :-)))))
"De a magukat liberálisnak vallók a legkevésbé azok. " ha ezt részleteznéd. szted kik azok akik csak liberálisnak vallják magukat egy olyan országban, ahol ez szitokszó?"
Lassan tényleg meg kellene különböztetni a szadesztól, hiszen nem lenne az jó, ha a libsik nem vállalhatnák magukat. Én is libsi vagyok pld:)
Kérdez a fene. Ha közterületen csinálják, szimplán kihívom a zsarukat. Vagy felveszem és eladom :p
Szomszédságomról már írtam lejjebb. A ruszkikat elviselem. Ugyan egész nap rikogatnak, nekem meg k... nehéz vizsgákra + gyak.okra kellett egész eddig készülnöm, de ezek után nem hívom át őket likőrözni / borozni meg vizsga utáni gőzkiengedő partira. Ellenben a szerb majdnemszomszéd mikor tárt ablaknál zenét hallgat és látja h dögfáradtan jövök haza az egyetemről, kikiabál, h lekapcsolj-e. Na, őt áthívom borozni, CDt cserélünk, és hivatalos volt vizsga utáni piálásra is. És a ruszkikkal sem az a gondom, h ruszkik (nem is biztos, h azok, de mikor Bécsben megkérdezed vkitől németül, h nem halkítana-é a ricsajon, ami a magnójából jön, és visszakérdez, h beszélsz-e oroszul, mert nem érti, amit mondasz, akkor +lepődsz).
Him6kurvának öltözve, nos kérdés mit is értesz alatta?
Szomzédod volt már ilyen, és általában hol is találkoztál ilyennel?
Még valamit nekem Te ne akard elmagyarázni, hogy mi a zaklatás!
Én még egyetlen heteró hapsit sem zaklattam, de engem már több heteró is.
Most jól értem, ha egy nő bókol neked: Milyen jól nézel ki ma szomszéd! Ezt elfogadod. Ha ugyanezt a meleg szomszédod mondja, akkor zaklatásnak veszed?
Nem hiszem, h a liberalizmus szitokszó lenne (vagy ha igen, kik tették azzá?) Mondjuk en bloc az SZDSZ felső vezetésére gondoltam, vmint pár hozzájuk közel álló újságíróra és egyéb sajtómunkásra. Mondjuk kifejezetten irritál Német(h?) Sándor "Egy arab először terrorista, csak utána ember" (remélem, pontosan idéztem) Aztán TGM, aki először azon riadozik, h "őket Dunába akarják lőni", majd felburogatná az újságosbódékat, csak úgy toleránsan, más véleményt eltűrve. Aztán idézhetném Kuncze kérdésemre adott válaszát, miszerint ők aztán nem mondtak olyasmit, h az "Orbánné megellett" és h pont az ilyesmi szélsőséges kiszólások miatt (Kövér és a kötél) szeretnék leváltani a Fideszt. Majd a viszontkérdésre, h és akkor az MSZPnek szabad szélsőségesen kiszólni, már néma csönd és hullaszag volt a válasz. A cigánymeggyel Gerő Évának volt baja. (A rákosrét viperával meg Rákosi Mátyásnak, messzemenő következtetéseket ne vonjunk le.)
Szted gyorsíró vagyok? Különben az is zavar, ha heterok dugnak az ablakom alatt. 1szerűen együttélésről van szó. Én se a parkban szoktam mindenki előtt intézni nemi (némi) életem.
OM = Oktatási Minisztérium Jó kérdés, h mikori, de emléxem, eléggé ki voltunk akadva, h azért intőt kapunk, ha koleszból 10 percet késünk esti házibaráttal-sétálásból, de ezt meg lehet... Megpróbálok utánanézni, de nem tom, h csak sajtóban jelent meg, vagy törvényjavaslat is volt-e.
Ööööö... és ezt nem érzed egy kicsit sértőnek (és most megint finoman fogalmaztam). Ha melléd költözik egy cigány házaspár, azzal fogadod, hoyg "amíg nem loptok, nem lesz konfliktus", ha melléfd költözik egy meleg pár, ezzel fogadod, hoyg "amíg nem az ablakom előtt dugtok"?!?!?!?....
Sokemindenben nem értünk egyet, de ENNÉL többet feltételeztem rólat. Kulturáltságból.
Egyébként volt itt pár konkrét kérdés korábbról, vádaskodási vonalról. Nincs kedved nekifutni?
A kérdés csupán annyi, hogy mennyire tolerálnád ha egy melegpár lakna melletted?
Hogy általánosságban mennyire tolerálják, arról nyilván nekem van több tapasztalatom, és arról is van, ha a környezetemet nem "botránkoztatom" azzal, ahogy melegpárommal viselkedek, általában akkor sem változik semmi.
Érdekes, szal ha a más nemzetiségű kisebbségek viselkednek saját természetük szerint azt elfogadod, ha a melegek azt nem?
"Az igazi liberálisok szerint. De a magukat liberálisnak vallók..."
Segíts nekem! Én liberális vagyok vagy "magamat liberálisnak valló?" Azért lenne jó tudnom, mert ha esetleg kiderül, hogy libeerális, akkor utána vigyáznom kell majd, hogy ne "valljam" magam libeálisnak, mert akkor ugye nem leszek már liberális (csak magát "annak valló"). Ha viszont kiderül, hogy "magamat liberálisnak valló" vagyok csupán, akkor majd nem szabad azt mondanom, hogy "liberális" vagyok - bár annak vallaom magam - mert az egy másik kategória. Huh... kicsit belebonyolódtam. Segítesz?
*
Korábban már írtam , hogy a legrosszabb (ha kicsit indulatosabb lennék, azt is mondhatnám, hogy a legaljasabb, legtámadóbb, legigazságtalanabb, de jobban bírklak annál) vitamódzser, mikor a partnerünk szájába adunk dolgokat, és azokat ziccerként jól lecsapjuk. Itt ráadásul ÁLTALÁBAN sikerült megrágalmazni egy embercsoportot - hiszen tudjuk: MINDEN magát "liberálisnak valló" ezt vagy azt mondja, MINDEN mag. lib. val. KÖTELEZ arra hogy melegeket bámulj csókolózás közben és így tovább.
Ha valaki megbántott, ha valami borzasztót olvastál, mondd el - de egyenesen: "a Kuncze azt mondta, hogy...."; az a rosszcsont mBálint a topikban azt követeli az xxxx számú hozzászólásábanm, hogy..." - és így tovább.
Ez az "ezek mindig azt mondják" - bocsáss meg, de - nagyon buta "érvezléstechnika". Mondd meg, ki, mikor, érteni fogom és fogok rá tudni válaszolni. Feleslegesen ne bántsunk meg mindenkit akinek más színű a sapkája. (Vagy mert van rajta - vagy pont mert nincs.)
Igen. Az igazi liberálisok szerint. De a magukat liberálisnak vallók a legkevésbé azok. És itt most konkretice nem csak erre a topicra gondolok. A cigánymeggy szón felháborodnak, de véletlenül se vegyülnének el a cigányokkal. A zsidózáson felháborodnak, de másokat ők zsidóznak le. Az arabokat és a terroristák közé egyenlőségjelet tesznek, artistáznak. Ok nélül náciznak mindenkit, aki velük nem ért egyet. Persze van pár kisebbség, akiket jól fel lehet használni jelszavak szintjén. Mellesleg ezzel pont nekik ártanak a legtöbbet. Konkrétan a homoszexuálisokra, a zsidóságra és a cigányságra gondolok. Valahogy a moszlimokra, arabokra, törökökre tett pejorativ megjegyzések ezeket a fő-toleránsokat nem hozzák úgy lázba. Sőt, az se, h pár indexes olvtársnál a sváb a neonáci szinonímája lett. Persze a fent említett 3 csoportnál is csak szavak szintjén megy a kiállás, az, h pl annak a cigányasszonynak segítsenek, aki 4 gyerekét taníttatja 1edül (özvegy), közűlük 3at egyetemen, az luxus, persze 40 aláírás pár bűnözőnek valljuk be, sokkal olcsóbb.
A homok-homokdomb példádra. Homokként definiálod, ugye, nem pedig 823 894 homokszemként?
Pl. ott van a Caramel-Palcsó Tomi-s reklám (ha jól azonosítottam a szereplőket. Lehet, h marha érzékeny lelki világom van, de nekem olyan agresszív-nyomulósnak tűnik, h száminkérik, h "És te mit tettél azért, h együt tudjunk élni?" Ez olyan "szégyeld magad, h nem váltottad még meg a világot". Pedig lehet, h vannak a TV előtt több 100an olyanok, akik bizony többet tettek 1 közös éneklésnél. Vagy kevesebbet, de azt úgy, h kivívják maguknak a tiszteletet a cigányok körében.
Aztán nem tetszik, mert felém ugyanezt a mondanivalót sugározza az om ötlete, miszerint csokólózó homo-páros plakátokat kéne elhelyezni a sulikban. (Lett belőle vmi?)
Ne haragudj, de nagyon nem értjük egymást. Ki lehet forgatni minden szót, ha mindenáron azt szeretnéd, de egyszerűen nem azt írom (írjuk) amire reagálsz. Nem lehetett könnyű gyerekkorod, ha - úgy látszik - MINDENRŐL a széthúzás, az egymásnakesés jut az eszedbe. Sajnálom. De még fiatal vagy (ha jól sejtem a nickedből), remélem lesznek jobb élményeid. Kívánom neked.
Talán mert közösséget kupac kisebbségként definiálni eleve nem teljesen komplett dolog?! És ha eleget hangoztatjuk a különbözőségeket, akkor lehet, h 1másnak is ugranak?
'hanem az folyna a a csapból is, h "szeresd, különben nem vagy toleráns"'
Ezt hol hallottad? Elmondod?
'De mivel nem szeretem, ha 1 csókolózó homo párocskát látok, inkább elfordítom a fejem. Akkor kezdek kiakadni, ha megmondják nekem, h nézzem csak, mert akkor vagyok igazán elfogadó '
Megmondod, ilyet ki mondott? Nem játhatsz túl jó társaságba, ha ilyesmiket hallasz.
"Szétverni minden létező közösséget, stb, stb, stb..."
Mondd már meg ezt hol olvastad???? Ahogy Gitana is "széthúzó" közösségekről kezdett egyből beszélni - azaz így ferdítette el ő is utulien gondolatát. Miért?
Az érvelés legalja - szerény meglátásom szerint - mikor úgy vitatkozom, hogy az ellenfél szájába adom a legvadabb rágalmakat, majd azt magas labdaként lecsapom. Gratulálok, szép sport.
Tehát álljon itt mégegyszer:
SENKI nem beszélt szétvert, széthúzó közösségekről. Ja bocs: rajtatok kívül.
Nekem is az tetszene legjobban, ha nem lenne téma, hanem az folyna a a csapból is, h "szeresd, különben nem vagy toleráns" Hát nem. Akkor vagy toleráns, ha elviseled azt is, amit nem szeretsz. Én pl. egész jól tolerálom ruszki-török szomszédaimat, pedig hajnali 5től éjjel 2ig visítanak, kiabálnak, kárálnak, rikoltoznak. Ellenben a szerb cigány majdnem szomszédomat nem tolerálom, hanem szeretem, mert kitűnő beszélgetőpartner, jó humorú, kedves, segítőkész. Mindazonáltal tisztában vagyok a hibáival is. Iszonyat hiú, ha vmit akarsz tőle, futnod kell 3 kört. Ezeket a hibáit pl szintén tolerálom, bár, tudj' Isten, még jól is áll neki :p
Így pl tolerálom azt is, ha vki homoszexuális. De mivel nem szeretem, ha 1 csókolózó homo párocskát látok, inkább elfordítom a fejem. Akkor kezdek kiakadni, ha megmondják nekem, h nézzem csak, mert akkor vagyok igazán elfogadó, ellenkező esetben kirekesztő / homofób / náci / stb vagyok. Az meg, ha vkik (hím)ringyónak öltözve felvonulgatnak, a szépérzékemet sérti.
Ez egy tipikus szadeszos-globalista-kozmopolita agyrém. Szétverni minden létező közösséget, stb, stb, stb... Az ilyen idióták szerint a szabadság=sehova sem tartozás, többség nincs, csak kisebbségek halmaza... Érdekes módon azonban mindig a demokrácia bajnokaként tetszelegnek, pedig a demokrácia szabályai szerint ha a többség akar (vagy nem akar) valamit akkor annak úgy kell lenni. Ha pl megszavaztatnák az embereket, hogy akarják-e látni ezeket a gusztustalan izéket az Andrássy úton felvonulni, szerintem 99,9%-os nem jönne ki eredményül.
"1 közösséget nem lehet széthúzó kisebbségek halmazaként definiálni."
Így van - csakhogy a "széthúzó" szót mát te tetted bele utulien gondolatába, önkényesen. ;-)
A családos példád nagyon jó: valóban "többségileg" határozza meg magát a legtöbbször egy embercsoport - "egy család vagyounk" - mondja a te öt embered. Csakhogy egy közösséget, egy többséget nagyon szépen jellemez az is, ahogy a kissebségeivel, a különbözőkkel, a gyengébbekkel bánik.
Teszem azt hiába egy család az előbbi öt ember, ha kigyullad a ház és a beteg, mozgásképtelen nagymamát feledve kirohannak, és őt hagyják bentégni, akkor egyszerűen nem méltóak a "család" szó használatára. És ez nem azt jelenti, hogy CSAK a nagymama számít, hogy CSAK ő az egyedül fontos, hanem hogy ő IS - függetlenül attól, hoyg mozgásában korlátozva van és rosszul lát.
Csak hogy egész didaktikus legyek: én se meleg nem vagyok, se a közeli baráti körömben nincsenek melegek, de borzasztó rosszul érzem magam, mikor az országban, ahol élek, szemrebbenés nélkül elhangozhat velük kapcsolatban a dunába lövetés, betiltás - és a többi, vissza lehet olvasni a topikban.
Még didaktikusabban és továbbmenve: nem szeretnék ezzel kapcsolatban betiltani semmit (ahogy már kaptam ilyen vádakat), egyszerűen az lenne jó, ha erről normálisan lehetne, indulatok nélkül beszélgetni. Vag ymégjobb lenne, hogy ha nem is kéne róla beszélgetni, nem lenne téma.
*
Szóval egy közösséget nagyon szépen le lehet írni összetartó emberek - ha úgy tetszik kisebbségek halmazaként...
Általában a többség-kisebbség viszonyokat 1 témára szokták vizsgálni. Pl. ha a nappalinkban ott ül öt azaz 5 db ember, 1szerűbb úgy definiálni, h 1 4tagú család + 1 vendég, mint úgy, h 2 férfi, 3 nő. Vagy 1 apa, 1 nemgyermekes férfi, 2 fiatalkorú nő meg 1 anya (így valóban kisebbségek halmaza). Valóban kisebbségben vannak az országban a sváb nemzetiségűek éppúgy mint a gekkótartók, csak mondjuk az állattartókról készült statisztikai kimutatásban az előbbiek külön kategóriaként nincsenek nyilvántartva. Így pl a homoszexuálisok a heteroszexuálisokhoz képest kisebbségben vannak, az asparger kórban szenvedőkhöz képest valszeg nem, de miért velük kéne őket hasonlítgatni. A heteroszexuális emberek meg kisebbségben vannak az osztódással szaporodó baktériumokhoz képest, de ez az összehasonlítás is felesleges. 1 közösséget nem lehet széthúzó kisebbségek halmazaként definiálni.
Egy amerikai cég leépít, ki kell rúgni egy embert az irodából.
Mondja az egyik: -Én nő vagyok, ha engem rúgtok ki, megyek a feminista klubba és holnap minden újság azzal lesz tele, hogy itt diszkriminálják a nőket.
Mondja a másik: -Én zsidó vagyok, ha engem rúgtok ki, megyek a rabbihoz és holnap minden újság azzal lesz tele, hogy ez egy antiszemita cég.
Mondja a harmadik: -Én néger vagyok, ha engem rúgtok ki, megyek a jogvédőkhöz és holnap minden újság azzal lesz tele, hogy itt fajgyűlölők vannak.
Mondja a negyedik, egy jóképű fiatalember: -A francba, most muszáj buzinak lennem, különben engem rúgnak ki...
Tényleg, a többségnek vannak még valamilyen jogai?