ÁÁÁÁÁÁHHHHHHHH!!!! :-))))))))) JAAAAAJJJJJJDEJÓÓÓ! Annyira örülök, V1, annnnnyira nagyon! Te is már olyan régóta szeretnéd, és VÉGRE sikerült!!!! Jajj, nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen veled!!! :-)))))) Jajistenem, az egész hetem más megvilágításba kerül. Olyan rossz napnak néztem elébe: késett a vonat, helyettesítek, közben a saját munkámba is belefulladok, de most már kitérdekel?? Jajj, tényleg nagggggyon örülök, és HATALMAS GRATULA NEKED! :-))))
Zsebi, azóta még nem voltam a festékboltban, nem jártam arra, de meg kellene keresem...
De mondddddd már! Ugye nem??? Tesztet mikor csinálsz?? Ne csigázz! Megkaptam az sms-ed, de bent hagytam a telefonomat, és csak most válaszoltam, de VÁLASZOLTAM!
Zsebi, a Nők Lapján megint babátszeretnék van, ezúttal 2-es számmal, de mi történt? Mi van a Baráti körrel?
Ma délelőtt elég hézagosan leszek, mert a főnöknőmnek 625987 táblázatot és kimutatást kell megcsinálnom.
Zsebike, dehogy zavarsz Múlt héten kicsit morci voltam, de nem vagyok haragtartó :))))
V2, megkaptad tegnapaz smsem? Amíg én Clostyt szedtem, nekem is volt olyan, hogy elfelejtettem, és egyszerre 2-t vettem be. Persze a dokibácsimat erről nem tájékoztattam :)))))
Sziasztoooook! :-))) itt vagyok én is, egy kicsikét, amíg még láááájtos a csapat itt bent. V1, azonnnalbeszámolnihogymivan!!!! NNNNNAAAAAA!!! Olyan kíváncsi vagyok! :-)))
Zsebi, persze, hogy jöhetsz! Én örülnék, ha minél többen lennénk megint!
Lányok, tegnap elkezdtem a Clostyt, de olyan lüke vagyok, mert kétszer egyet kell beszedni naponta és én ELFELEJTETTEM reggel bevenni. És csak 7 után érek haza.... úgyhogy az egyiket kb. 7-kor, a másikat mondjuk 10-11-kor tudom bevenni. Ez nagyon gáz szerintetek?
Mindenkinek jó reggelt!:)
Ma megint én vagyok a legkorábbankelő láncszem.
Rövid összefoglaló rólam:még nem jött meg.:(((
Hő 36,7, és semmi különöset nem érzek.
Tegnap éjfélig vasaltam, ma a tisztálkodószereket rakodom össze, holnap pakolás a bőröndökbe, csütörtökön bevásárlás és csüt. éjjel indulás!:)))))
Ja és ma dokihoz is megyek...
Csokicica, a hétvégi házunk Sárváron van.
Ja és egy jó hír a végére: ma jön Veró!:))))))))
Pont Te jósoltad meg, hogy megjön, mert leesett a hőm. De előtte is leesett 1-2-szer, és azóta is összevissza ugrál. Előtte egy nappal halványbarnás lett a fehérfolyás, ilyen azelőtt nem volt. És nagyon fájt, ilyen sem volt azelőtt.
Szerintem tényleg ne izglj ám, mert a doki is megmondta, hogy 4-6 hét még bőven normális.
Még itt vagyok félfüllel...:) Ügyi vagy, Csokicica, hogy ilyen gyorsan végeztél! Holnap párom is meszeli a csöpp kis nyaralónkat, de csak oltott mésszel, úgyhogy semmi extra.Ő holnaptól szabin, úgy néz ki, hogy csak ma kellett bejönnie a szabija alatt, ugye.:(
Shaki tutkó, hogy nem haragudott meg, ne aggódjál emiatt!:)
Te csokicica, Neked hány napra jött meg a küret után? És volt vmi jele? Vagy egészen más volt, mint a terhességed előtt?
Csokimacs, ügyes vagy! Milyen színűre festetted végül?? - mondtad, hogy a fehéret nem szereted.
Én általában este 6-ig itt vagyok, de ma nincs főnököm (ez abból is látszik, hogy egész nap itt lógtam a fórumon), úgyhogy most egy barátnőmet várom, és elmegyünk vásárolgagni :)))) szerintem még egy fél órát vagyok, de úgy látom, a többiek már elszivárogtak :)))))
Hahó!
Megint visszajöttem és KÉSZEN VAN AZ ÖSSZES FAL!!!! Most már "csak" a takarítás van hátra.
Látom, Shaki elment. Pedig én is szerettem volna megmondani neki, hogy dehogyis megharagudásból írtam én! Csak már inkább úgy vagyok, hogy tudni akarom, mi várhat rám a dokinál, mert bár nagyon jó orvos, de annyi dolgot másképp gondolnak a dokik, és én legközelebb mindent meg akarok tenni a babómért!
Na, majd meglátod!:) Neked más dolgod nincs is, csak lelkesen akciózni, de ez, gondolom, nem túl megerőltető...:))
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Roxi, hol található ez a babapléd?
Andorrka, próféta beszéljen belőled, ha ez tényleg így lesz, én leszek a földkerekségen a legboldogabb :)))))))))
És természetesen az összes "dugi gólyámat" nektek adom :))))))
Azér, pici Zsit, mer egészségeseknél is 4 hónap a szerencsés átlag, hogy összejöjjön a bébi.:)
Erre fórumos példát is tudok mondani, pl. Bee.
Tehát, Neked áprilisban megoldották a problémádat, ciklusod rendben, tehát vagy ebben a hónapban, vagy a következőben össze fog jönni a csecsemő.XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Na, megnyugtattalak?***