Végh nagyon gyenge kapus, nem 1 szörnyű meccse volt már. szvsz egyáltalán nem megbízható, pláne nem nemzetközi meccsen. Hajdú is szörnyű dolgokat művelt, a Szántai meg rutintalan.
én esélyt sem látok olyan karakteres kapus megszerzésére, mint pl. Gáspár, Zsiborás (rip) vagy Babos voltak. ez komoly baj lesz a nemzetközi porondon.
a védelem is katasztrófa, s bár nagyon nem szeretem a játékhoz való hozzáállását, de Dragó elég megbízható. Sebők Viliről ugyanez a véleményem, ha jól tudom most ő is szabadon igazolható.
Zováth, Sowunmi, Jovic pedig egyértelműen ne jöjjön! ! !
Halmainak örülnék bár gondolom rutinja miatt a védelem tengelyében is bevethető lenne.
középpályával eddig se volt sok gond, remélem az ősszel Rednic (ha marad) és Cicó is csúcsformában lesz, mert akkor nagyon jók. Béla, Zava, Jezdi is ott van.
csatárjaink szintén elég haloványak. oké, Béla ott is bevethető, de jobban örülnék két vérbeli támadónak. mint pl. volt a Kenő - Orosz Feri kettős. Silva, Ferenczi nagyon lassú a nemzetközi porondhoz...
összességében (bár Torghellén és Véghen kívül egyelőre semmi biztos nincs) én nem látom oly rózsásnak a helyzetet.
a bodajki fiatalokra pedig max a bajnokságban lehet számítani. talán. már ha egyáltalán jönnek.
Ha Hajdu visszavonul és Végh + Szántai lesz a két kapusunk, ugyanott leszünk, ahol most: ha Végh valami miatt nem védhet, marad Szántai. Ha képes viszonylag gyorsan fejlődni, akkor jó is lehet. A két közel azonos képességű kapus problémák forrása is lehet, lásd mikor Vlaszák és Végh nálunk voltak.
Hát azért Végh annyira nem jó,hogy ő legyen az első számú kapusunk,akkor igazolni kellene valaki jobbat.Vlaszák mondjuk visszajöhetne,kár volt eladni:((
Szili Attila otthagyja a Fradit és visszatér az MTK-hoz.
A zöldeknél, mint kölcsönjátékos játszott eddig, de Garami nem tart rá igényt a továbbiakban.
Hajdú Attila viszont lehetséges, hogy visszavonul. Bár a műtétek jól sikerültek, az orvosi stáb állítólag nem tanácsolja egyöntetűen a visszatérését a pályára. Ezt a hírt látszik alátámasztani az is, hogy Fülöp Feriék visszahívták a Videotonnál kölcsönben játszó kapust, Végh Zoltánt.
Szilinek örülök, jó középpályásnak tartom, ha csak a cserepadra fér, akkor is erősítést jelent. Jó szabadrúgáslövő, tud irányítani, passzokat adni. Ha beleszokik a játékrendszerünkbe sok örömet fog szerezni nekünk.
Attilát sajnálom, jobbulást kívánok neki.
Végh Zoli remek kapus, ha ő fog Hajdú helyett védeni és Szántai lesz a cserepadon, a kapus kérdések meg is oldódtak.
Szilit én is hallottam. Állítólag nála is mentális gondok vannak.
Bodajk abszolút!
A fehérváriaktól kérdeztem, milyen volt Végh Zoli náluk, és az egyik srác szerint a csapat legjobbja volt.
A NS levél jó, de hiányolom belőle erősen a bocsánatkérést VG-tól. Meg a játékosoktól.
(Jó példával járok elől: BOCS)
Persze VG se tett sokat, hogy eloszlassa a, khm, kételyeket.
Jovic nyisson sörözőt vagy csináljon amit akar, csak hagyjon minket békén. Zováth, Sovunmi max cserepadra, de leginkább oda se. Dragan menjen a francba. Szili tuti hogy visszajön?
Bodajk, Bodajk, és még egyszer Bodajk!!!
A BKV-ból kell hozni Kovacsicsot és a többi fiatalt!Én személy szerint örülnék Halmainak,Rósa testvéreknek.Kanta testvéreknek pedig nálunk a helyük!Nem is tudom SZabolcsot miért kellett visszavinni Bodajkra.Szerintem nagyszerűen játszott és eléggé gyors volt!Szili meg jó,hogy jön vissza:)))
Hajrá MTK!
Nagyon jó a Sportban az MTK-szurkolók levele, bár tudnám, ki írta ... A szöveg egyébként zsír.
Én erősen kiakadnék, ha tényleg idehoznák Jovicot. Kicsi, kövér és még gusztustalanul is viselkedik a pályán. Inkább a mi fiatal csatáraink! Egyébként is, lesz Sylva, Ferenczi (ha zseniális orvosaink végre képesek lesznek egy húzódást kezelni), Roland (Roland!, Roland!, Roland!). Dragan szerintem nem marad, de pl. a tarcsiból Simon jöhetne!
ami a bannert illeti: tudom, hogy a tartalom a lenyeg. nem is gondoltam komolyan az egeszet, csak ugy hirtelen megutotte a szememet :)
szerintetek van eselye a csapatnak a BL-selejtezoben? meg az erositesekkel egyutt is... de most komolyan kerdem, nem azt amit a szivetek mondtat veletek, mert azt en is tudom. az hogy a valogatottnak relativ jobban megy (mondjuk a par evvel ezelotti szintet nehez alulmulni) vajon adhat barmi remenyt nekunk? tudom, h a valogatottban nem sok MTK-s volt (ami szerintem nem tul realis, foleg ha Gyepes belefer a keretbe pl.(aki ugyan lehet, h tehetseges, de engem csak idegesit (es nem csak azert mert zold))) de...? vagy csak en meselem be magamnak, hogy ha lassan is, de lendul felfele a magyar foci?
Szó van róla, hogy a fradiból Kiss, Zováth, Sowunmi és Leandro érkezik, és felmerült Tököli neve is, ha nem jut külföldi szerződéshez.
Több fiatal esélyes, hogy felkerül a felnőtt keretbe, köztük a Kanta testvérek
Halmai Gabi a izraeli és osztrák ajánlatok mellett a fradi és az MTK ajánlatán gondolkozik, de nem hinném, hogy péntek után még felmerül benne a fradi.
És a legújabb "zuhanyhíradós" infó: állítólag az MTK tárgyal Dragonerrel.......
Akár a játék kedvéért ezekből a játékosokból egy csapatot is össze lehetne állítani:
Kár, hogy ezek közül max. 3-4 érkezik ténylegesen, és remélem még mások is, akik tényleges erősítést jelentenek.
Szerintem Dragonerre, Zováthra, Leandrora, Sowunmira pl. semmi szükség nincsen nálunk...a többiek jöhetnének!
www.sportolok.hu -n volt fent ez a cikk múlt héten:
"Welton Silva három évre aláírt a tegnapi nap az MTK Hungária csapatához. Ezt menedzserétől Grósz Józseftől tudtuk meg. Silva nagyon jól érzi magát a Hungária körúton, s úgy érzi, hogy nagyon korrekt szerződést kötött a bajnokesélyes csapattal. Az MTK-hoz kapcsolódó hír, hogy tegnap nem csak ő, hanem Torghelle Sándor is aláírt, aki a Kispestet hagyja el."
Az Újpesttől rögtön megvált pár szponzor,amikor a fradi elleni balhé volt.Az FTC-nél szarnak mindenre.Remélem a fele játékos elhagyja a csapatot.Várszegi is inkább jobbnak látja azt támogatni,aki szídja,mint a bokrot minden meccsen.Azért igazolhatna nekünk is valami játékost.Ha megússzák a pénteki balhét nagy büntetés nélkül,akkor ki fogok akadni!De biztos elintézik egy kis ejnye-bejnyével,mert az MLSZ tele van fradistával.Meg Várszegi is közbeszól tuti.
Pénteken fog sajtótájékoztatót tartani VG és a Fotex.
Állítólag azoknak a Fradi játékosoknak a nevét is nyilvánosságra hozzák, akik nem akarnak többet ott játszani.
Pletyka szinten tudni vélik, hogy a Westel nem szponzorálja tovább a zöldeket + lehet, hogy VG is távozik ebben az esetben, ugyanis a Fradiban öt játékos is 50 milla felett keres évente, és ezt egyedül nem akarja állni.