Keresés

Részletes keresés

big l Creative Commons License 2005.09.02 0 0 450

a mostani spurs helyzet csöppet más mint az akkori bulls-os !!

Ebben a spursben több "sztár " játékos van min t a Bulls-ban volt !

Luc Longley mint sztár ? Vagy akár Harper , vagy R.Brown ,S. Kerr ??

Azért ezen a mostani Spurs kispadján erős 20as pont átlagú playerek is ülnek .....

Na mind1 ...

Előzmény: kgabo (449)
kgabo Creative Commons License 2005.09.02 0 0 449
A Bullst is sztárjátékosokból rakták össze anno, és nem is lehetett őket sokáig letaszítani a csúcsról. tehát nem okvetlenül baj ez még.
Előzmény: Doktor Toka (434)
big l Creative Commons License 2005.09.02 0 0 448
chandler marad a seggén
COVY Creative Commons License 2005.09.02 0 0 447
ja megérdemelték volna, a Pacerst ők is lenyomták volna a döntőben
igaz Rukawa? :)
Előzmény: dunmer (446)
dunmer Creative Commons License 2005.09.01 0 0 446
És a 'semmire sem mentek vele' is elég gáz így visszaolvasva, hisz főcsoportdöntőig mentek.

Csak arra emlékeztem, hogy nem nyertek, pedig illett volna.

(ez nem az én napom)
Előzmény: dunmer (445)
dunmer Creative Commons License 2005.09.01 0 0 445
Az az. Na, nekik is oda lehetett volna adni a bajnoki címet előre. Bár mondjuk mégsem ugyanaz, mert ők azért szoros meccsen nyaltak ki, nem úgy mint a tavalyelőtti Lakers, akik mondhatni simán.

És basszameg, sosem írtam még el ezt a két nevet, olyan büszke voltam rá... :((
COVY Creative Commons License 2005.09.01 0 0 444
nem arra az évre gondolsz mikor a Blazers főcsoportdöntős volt és a Lakers csak 7. meccsen tudta lekinlódni őket pár ponttal? hú de jó csapat volt az...
Előzmény: dunmer (441)
Rukawa Creative Commons License 2005.09.01 0 0 443
Derek Andersont hagytad illetve JOt (bár akkor még role player volt)
és te is elkövetted azt a hibát amit én is elszoktam, Stoudamire és Stoudemire nem ua! :D
Rukawa Creative Commons License 2005.09.01 0 0 442
az utolsó mondat tetszik nekem ;)

bár ugyis a Pacers lesz a király :P
dunmer Creative Commons License 2005.09.01 0 0 441
Igaz, hogy elb*szta ezt a nyarat a Heat, nincs semmi épkézláb kintről dobó emberük. De tavaly úgy játszottak hét meccset a Pistonsszal, hogy Wade és Shaq is sérüléssel bajlódott. És még sok idő van a deadline -ig, az alapszakasz annyira nem fontos. A Lakerst nem bírom, abban a szezonban sem nekik szurkoltam, egyébként nem ők az egyetlenek, a Blazers is így járt, mikor összeszedett egy ilyen csapatot, hogy Sabonis, Sheed, nemtudom, Steve Smith, Stoudemire és semmire sem mentek vele. Amúgy a Pistons (Billups miatt) és a Cavs (LeBron miatt) a kedvenceim.

COVY: Szoktam meccset nézni, de azt látatlanban megmondom, hogy kevesebbet, mint te.

Mondjuk teljesen mindegy, felesleges itt egymást győzködni, úgyis kiderül nemsoká, hogy melyik csapat mit ér.
Rukawa Creative Commons License 2005.09.01 0 0 440
most honnan tudod hogy Abramovic nem tett Finleynek zsebre + 10 milkát? :D

honnan vannak neked ilyen business adatok ? gyere ide vele!!! :D
forbesről van?
Előzmény: Törölt nick (432)
COVY Creative Commons License 2005.09.01 0 0 439
ott biztos nem lesz gond, mert Pop simán a padra teszi őket
Előzmény: Ciani (435)
COVY Creative Commons License 2005.09.01 0 0 438
akkor gondolom nem szoktál meccseket nézni
Előzmény: dunmer (433)
COVY Creative Commons License 2005.09.01 0 0 437
bazzeg mindössze 2,5ért?
Előzmény: Törölt nick (432)
COVY Creative Commons License 2005.09.01 0 0 436
ezt azért ne döntsük el előre, majd meglátjuk mi lesz
Előzmény: dunmer (430)
Ciani Creative Commons License 2005.09.01 0 0 435
Egyetértek. Talán a Spurs is kicsit túlvásárolt, de ott mondjuk jó edző van, lehet, hogy nem viseli meg a csapategység Finley és NVE behúzását.

A Suns GM-jével meg vagyok elégedve, szerintem nagyon jól dolgozott a nyáron, már depth is van a csapatban, és még a def is javulni fog. JJ-t nem lehetett itt tartani (fiatal még a srác, később rájön, hogy nagy pénzt azután is kereshetett volna, hogy gyűrűért játszott)
Doktor Toka Creative Commons License 2005.09.01 0 0 434

Hagyjál már ezzel a meghatározó csapattal... Nem láttad a tavalyelőtti Lakerst (Shaq, Kobe, GP, Malone)? Biztos te is odaadtad nekik előre a trófeát, aztán mi lett? Egy sztárok nélküli, de igazi csapatkosárlabdát játszó Pistons szó szerint megalázta őket. Előbb tenném a pénzemet a Pacersre, de még a Pistonsra is, mint a Heatre. Meg aztán? Walker és White Chocolate csapatai hova jutottak eddig? Nem túl messzire. A Heat részéről ez a nyár teljesen hülyeség volt. 2 sztárnál több nem kell egy csapatba, csak pár role-player kellett volna, egy defender, egy-két dobó aztán kész. A Cavs meg 5-8. helyen jut a PO-ba. Talán...

Előzmény: dunmer (433)
dunmer Creative Commons License 2005.09.01 0 0 433
Artest tényleg nagyon jó, de nem látom bennük, hogy idén miért lennének a MIA-hoz hasonló, keletet meghatározó csapat.

Mert mondjuk a Netset értem...
Előzmény: Rukawa (431)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.01 0 0 432
Michael Finley, who will make about $2.5 million in San Antonio, rejected offers from the Heat, Suns, Pistons and Timberwolves.

ehhez nem kell abramovics...;-)

sőt, Cubantól fogja megkapni a hátralévő 52 milláját...

ja, egyébként naotnéztem, mikor láttam, Cuban kb. kismiska Abramovicshoz képest... hát, ilyen ez a világ, a gettóban nem nő virág...
Előzmény: Rukawa (431)
Rukawa Creative Commons License 2005.09.01 0 0 431
Ha Phil Jacksonnak nem sikerült akkor SVGnak mért sikerülne? Shaq mindig is középpontban akart lenni, nem beszélve Walkerről meg a Fehér csokiról (bár ő egészen megváltozott mióta elment memphisbe). Bár ilyen játékosok mellett sztem megint a régi lesz :D. WAde az egyetlen aki MÉG nem jutott oda hogy másokat ne türjőn.

Lehet hogy most ez a Pacers szív erősen dobog bennem, de ne írjuk le az Indyt plíz. Ron Ron az egyik legkompletebb játékos az egész ligában, no question...

A Cavs még nem kész, kiváncsi vayok mi lesz ebből a Hughes-Bron párosból. Nem mondok most semmit, majd meglátjuk.

A spurs meg szemét, abramovic keze biztos benne van az egészben :DDD
Előzmény: dunmer (426)
dunmer Creative Commons License 2005.09.01 0 0 430
A Pistons Brown nélkül már nem tudja hozni a tavalyi és az azelőtti formáját.

Ha meg a Miami a legjobb keleten, máshogy nem tudom berakni a Cavs-t a hozzászólásomba :))
Előzmény: COVY (427)
lightningman Creative Commons License 2005.09.01 0 0 429
Finley leigazolt a cserepadra? áááá bazz
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.01 0 0 428
Associated Press

EAST RUTHERFORD, N.J. -- Free agent forward Robert Traylor failed a physical and will not join the New Jersey Nets this season.

Team president Rod Thorn declined to announce further details Tuesday.

idén 'jókat' igazolt a necc...
COVY Creative Commons License 2005.09.01 0 0 427
az Indiana akkor le7 erősebb ha ARtest jáccik idén
a Pistonsról pedig megfeledkeztél
Előzmény: dunmer (426)
dunmer Creative Commons License 2005.09.01 0 0 426
Az Indiana Miller nélkül nehogy már erősebb legyen, mint tavaly...

Viszont a Mimaira egyáltalán nem mondhatod, hogy sok ott a sztárallűrös játékos, max. Walker az, Shaq ugyanis mióta eljött Kobe mellől tök normális (mondjuk szerintem mindíg is az volt), Wade-re meg max. viccből lehetne ezt mondani.

Tény, hogy irtó durva lesz a Spurs nyugaton, keleten meg MIA-Cavs döntőt várok továbbra is.
Előzmény: progress (425)
progress Creative Commons License 2005.09.01 0 0 425

Hát igen, a következő szezon nyugaton max a 2-8. helyről szól ezek után...

Én sajnálom, mert ha a Sunsba megy, akkor hihetelen nyugati döntőt láthattunk volna valószínűleg. Azt viszont megértem, hogy miért nem a Miamit választotta. Ő már első kézből tapasztalta, hogy nem biztos, hogy jó egy olyan csapat ahot úl sok a sztárallűrös játékos (Dallas, amikor Walker is ott volt).

Azért jó a Spurs, mert amellett, hogy sok jó játékosuk van, Duncan az egyetlen sztárjátékos. Még Ginobili sem képzeli magát annak. Ezt könnyebb lesz összehozni újra, mint a Walker, Williams, ONeal, Wade, + mondjuk Posey ötöst...

Azért Chad Forddal ellentétben én azt mondom mégiscsak a Miami a favorit, ha nem is annyira egyértelműen mint nyugaton a Spurs, mert azért keleten az Indiana is nagyon erős lehet.

Előzmény: COVY (423)
Doktor Toka Creative Commons License 2005.09.01 0 0 424

Spurs.

Ez már szánalmas.

COVY Creative Commons License 2005.09.01 0 0 423
basszus, hát ez durva
télleg kiállít6na A és B csapatot is a Spurs mostmár
bár persze Finley csak pados lesz Popnál
Előzmény: Nagyvad (421)
dunmer Creative Commons License 2005.09.01 0 0 422
pff

én még azt hittem, hogy a Miami lesz a legvonzóbb a FA-k számára.

Túl durva lesz a Spurs, azért Van Exel nem rossz, még ha nem is védekezik. Azt úgysem szokott mindenki :))
Nagyvad Creative Commons License 2005.09.01 0 0 421

Finley a Spursben.

Lesz MIA-SAS nagydöntő?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!