Az az. Na, nekik is oda lehetett volna adni a bajnoki címet előre. Bár mondjuk mégsem ugyanaz, mert ők azért szoros meccsen nyaltak ki, nem úgy mint a tavalyelőtti Lakers, akik mondhatni simán.
És basszameg, sosem írtam még el ezt a két nevet, olyan büszke voltam rá... :((
nem arra az évre gondolsz mikor a Blazers főcsoportdöntős volt és a Lakers csak 7. meccsen tudta lekinlódni őket pár ponttal? hú de jó csapat volt az...
Derek Andersont hagytad illetve JOt (bár akkor még role player volt) és te is elkövetted azt a hibát amit én is elszoktam, Stoudamire és Stoudemire nem ua! :D
Igaz, hogy elb*szta ezt a nyarat a Heat, nincs semmi épkézláb kintről dobó emberük. De tavaly úgy játszottak hét meccset a Pistonsszal, hogy Wade és Shaq is sérüléssel bajlódott. És még sok idő van a deadline -ig, az alapszakasz annyira nem fontos. A Lakerst nem bírom, abban a szezonban sem nekik szurkoltam, egyébként nem ők az egyetlenek, a Blazers is így járt, mikor összeszedett egy ilyen csapatot, hogy Sabonis, Sheed, nemtudom, Steve Smith, Stoudemire és semmire sem mentek vele. Amúgy a Pistons (Billups miatt) és a Cavs (LeBron miatt) a kedvenceim.
COVY: Szoktam meccset nézni, de azt látatlanban megmondom, hogy kevesebbet, mint te.
Mondjuk teljesen mindegy, felesleges itt egymást győzködni, úgyis kiderül nemsoká, hogy melyik csapat mit ér.
Egyetértek. Talán a Spurs is kicsit túlvásárolt, de ott mondjuk jó edző van, lehet, hogy nem viseli meg a csapategység Finley és NVE behúzását.
A Suns GM-jével meg vagyok elégedve, szerintem nagyon jól dolgozott a nyáron, már depth is van a csapatban, és még a def is javulni fog. JJ-t nem lehetett itt tartani (fiatal még a srác, később rájön, hogy nagy pénzt azután is kereshetett volna, hogy gyűrűért játszott)
Hagyjál már ezzel a meghatározó csapattal... Nem láttad a tavalyelőtti Lakerst (Shaq, Kobe, GP, Malone)? Biztos te is odaadtad nekik előre a trófeát, aztán mi lett? Egy sztárok nélküli, de igazi csapatkosárlabdát játszó Pistons szó szerint megalázta őket. Előbb tenném a pénzemet a Pacersre, de még a Pistonsra is, mint a Heatre. Meg aztán? Walker és White Chocolate csapatai hova jutottak eddig? Nem túl messzire. A Heat részéről ez a nyár teljesen hülyeség volt. 2 sztárnál több nem kell egy csapatba, csak pár role-player kellett volna, egy defender, egy-két dobó aztán kész. A Cavs meg 5-8. helyen jut a PO-ba. Talán...
Ha Phil Jacksonnak nem sikerült akkor SVGnak mért sikerülne? Shaq mindig is középpontban akart lenni, nem beszélve Walkerről meg a Fehér csokiról (bár ő egészen megváltozott mióta elment memphisbe). Bár ilyen játékosok mellett sztem megint a régi lesz :D. WAde az egyetlen aki MÉG nem jutott oda hogy másokat ne türjőn.
Lehet hogy most ez a Pacers szív erősen dobog bennem, de ne írjuk le az Indyt plíz. Ron Ron az egyik legkompletebb játékos az egész ligában, no question...
A Cavs még nem kész, kiváncsi vayok mi lesz ebből a Hughes-Bron párosból. Nem mondok most semmit, majd meglátjuk.
A spurs meg szemét, abramovic keze biztos benne van az egészben :DDD
Az Indiana Miller nélkül nehogy már erősebb legyen, mint tavaly...
Viszont a Mimaira egyáltalán nem mondhatod, hogy sok ott a sztárallűrös játékos, max. Walker az, Shaq ugyanis mióta eljött Kobe mellől tök normális (mondjuk szerintem mindíg is az volt), Wade-re meg max. viccből lehetne ezt mondani.
Tény, hogy irtó durva lesz a Spurs nyugaton, keleten meg MIA-Cavs döntőt várok továbbra is.
Hát igen, a következő szezon nyugaton max a 2-8. helyről szól ezek után...
Én sajnálom, mert ha a Sunsba megy, akkor hihetelen nyugati döntőt láthattunk volna valószínűleg. Azt viszont megértem, hogy miért nem a Miamit választotta. Ő már első kézből tapasztalta, hogy nem biztos, hogy jó egy olyan csapat ahot úl sok a sztárallűrös játékos (Dallas, amikor Walker is ott volt).
Azért jó a Spurs, mert amellett, hogy sok jó játékosuk van, Duncan az egyetlen sztárjátékos. Még Ginobili sem képzeli magát annak. Ezt könnyebb lesz összehozni újra, mint a Walker, Williams, ONeal, Wade, + mondjuk Posey ötöst...
Azért Chad Forddal ellentétben én azt mondom mégiscsak a Miami a favorit, ha nem is annyira egyértelműen mint nyugaton a Spurs, mert azért keleten az Indiana is nagyon erős lehet.