Szia ECSV! Annyira boldog vagyok, hogy ott van a kis buckafej a hasadban, hogy a kolléganőmmel meg is könnyeztük. Én pedig új reményt kaptam tőled, hiszen mi is most töltjük a 15. hónapot. Mindjárt felhívom az emberemet, mert már nagyon le van törve szegény. Még az is lehet, hogy ő lesz itt az első férfi aki gratulál neked. Nagyon szorítok, hogy hamar és rendben elteljen a 12 hét. Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok nektek, azt hiszem ennél csodálatosabb nem is lehetne! HIP-HIP-HURRÁÁÁÁÁÁ!!!!
Sziasztok, munka közben szakmai tanácsokat kaptam, amit meg kell osztanom Veletek, (remélem a nagy örömködésben nem bántok vele Senkit!):
Egy férfi elmegy a szexológushoz a következo problémával:
- Doktor úr, a feleségem terhes lett, és ezért szeretném megkérdezni Öntol, hogy ezentúl hogyan csináljuk a szexet?
- Hát, kedves uram, az elso hónapokban csinálja teljesen normálisan, ahogy eddig is szokta, majd a terhesség középso szakaszában térjen át a kutyapózra, végül a terhesség utolsó hónapjaiban a farkaspózt ajánlom.
- Farkaspóz? Hát az meg milyen?
- Ül a lyuk mellett és vonyít...
Muszáj "élőben" is gratulálnom Veronak!!!! Remélem nem zavarok senkit...
Ecsv nagyon -nagy gratula mégegyszer!!! Írtam Neked egy mailt. Remélem nekem is ilyen szülinapom lesz decemberben:-)))
Pont most olvastam ecsv múlt heti egyik hozzászólását:
"Olyan pocsék a hangulatom, és jövő héten tuti meg fog jönni".
Elég vicces így, hogy tudjuk, hogy kisvero ott lapul a pocakjában :)
Kamill megkért, hogy tolmácsoljam az üzenetét, íme:
"Kedves, drága ECSV! Nagy-nagy gratulka neked! Kívánom neked a legjobbakat, gyönyörű várakozással teli napokat, heteket és még gyönyörűbb hónapokat! 9 hónap után karodba zárhatod majd azt a Csöpséget, akire ilyen sokat vártatok. Biztos csodálatos Mama válik belőled!!! Puszka Kamill ui: Üdv Mindenkinek és hasonló nyúzokat várunk tőletek, függetlenül a kétlakiságtól:)))XXXXXXXX"
A "sorsszerűségben" én is hiszek, ugyanígy voltam a párommal, amikor egymásra találtunk. A közös babánál is így lesz, érzem. Akkor jön majd, amikor jönnie kell, lehet, hogy most még egy kicsit korai lett volna :)))))))
Szép napos reggelt Mindenkinek! Minden nap ilyen klassz híreket szeretnék itt olvani, amikor érkezem :)))))) Ecsv, kűdtem Neked 2 sort mélben, de itt is szívből gratulálok!!!!! Mi mindannyian tudjuk, hogy érdemes kitartóan várni!!! :)))))))
Ő biztos "tudja", miért most jött. Lehet, hogy ez hülyén hangzik és főleg egy ilyen fórumban, de én hiszek abban, hogy semmi nem történik véletlenül, mindennek megvan az oka, hogy valami éppen miért akkor történik, amikor... De nem kezdek el filozofálni! :-) Inkább örüljünk!!!
Sajna csak nagyon rövid időre tudok beugrani, de muszáj volt, hogy ECSV-nek GRATULÁLJAK!!!!!! :)))))))))))))))))))))
Nagyon ügyik vagytok!
Remélem, hogy hamarosan mindannyian követjük a példádat! :))))))))))))))))))
Emberke még nem tudja, mert már nem volt otthon, mikor felkeltem, és nem akartam telefonon megmondani. Majd délután :))) Tegnap volt a szülinapja, az enyém meg szombaton lesz. Jó kis szülinapi ajándék :))))))))))
Én is nagyon gratulálok ecsv !!!! Ja, jó reggelt ! Bár nekem nem túl jó, mert ma megjött ! De legalább nem a nyaralás alatt ! Biztos nem lesz semmi baj és Te már nagyon megérdemelted ! De meséld el a részleteket is ! Hogy volt a teszt, apa mit szólt, meg minden !
Seashell! De ha átjön mindenki (mert örülnél, ha minél többen lennénk(tek)), akkor megint ott lennénk, ahol a "part szakad". Nem lehetne visszacsinálni ezt az egészet? (Ezt csak félve kérdeztem...)
Szísell:XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX**
Na, remélem, ennyi elegendő lesz, meg még egy-két gólya is a biztonság kedvéért...:)))))Hesssss!
Jaaj, Vero, erre ne is gondolj! Kétszer nem lépsz ugyanabba a bajba! :-) Nagyon szorítok érted! Az segít ám! :-)) XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Ahááá, értem már az új fórum indítását. Jaaajj, lányok muszáj mennem dolgozni, mert már 9 óra! :-(( De káááár! Annnnnnyira maradnék most, főleg most, de tényleg muszáj. Puszi, és délután benézek, kb. 2 körül, jó?
NAGYON GRATULÁLOK V1! Szorítsatok, hogy bejöjjön a Closty, olyan jó lenne, ha az első házassági évfordulónkra én is pozitív teszttel szolgálhatnék ajándékul! :-)
Jajistenem, Veróka!:))))))))) Ez aztán a szuperjó hír,édeském!***************************
Látod-látod, csak odaértek azok a francos gólyák!
Szerinted mennyi idős lehetsz? mikor akarsz dokihoz menni?
Csak annyi történt, hogy új emberkék úgy találták, hogy arra a fórumra szükség van, de mivel az elsőn már túl sok hozzászólás van, nem találják az információt, így indítottak egy újat.