Én még mindig sajnálom hogy Rédei abbahagyta. Az okok máig sem világosak. Annak idején őt akarták "hosszú távra", elengedték Erdélyit, és tessék, Erdélyi megint itt van, DE MINEK?????
Ez valahol várható volt. A junior a játékerőt nézve nagyságrendekkel gyengébb volt, mint a bodajki csapat. Az ifi A-ból kiöregnek folyamatosan a játékosok, de még nem látni rajtuk igazán, hogy mi és mennyi van bennük, lehetőséget kell kapniuk komolyabb meccseken is (pl. a junior bajnokikon). A mostani tarcsiról szerintem nagyjából kiderült már, hogy mennyi van a bennük, így a "szükségetelen" spílereket el kell, hogy adják, mert egyszerűen nincs helyük. A jobbakat szerintem így is megtartják (2-3 játékosról van szó).
Hááát, ez nem kezdődik jól. Pető Zoli megy (neki megköszönhetjük, hogy SPORTEMBER volt) + a teljes junior csapat kölcsönbe, vagy végleg el. Ha az ebből befolyó összegből megveszik Raúlt, akkor OK ...
Így igaz! A fiatalokat is be lehet vetni!
Primadonna ide, vagy oda, Tököli szvsz jöhetne. Én Fehér Mikinek is örülnék, úgyis most akarja otthagyni a Benficát:)
Szerintem a tehetségeket (pédául Kovácsot és Fülöpöt) nem kell tovább tartogatni. Annak idején Van der Saar is fiatal volt az Ajaxban, mégis nagyon jól védett. Ha nem védetik őket, nem is tudnak rutint szerezni.
Mert nekik sincs túl sok rutinjuk. És ha esetleg előáll az az abszurd eset (amit nem tartok valószínűnek, de megeshet), hogy Végh sérült, Szántait meg (ne adj Isten) kiállítják...
Emlékszel Ivan Cvetkovra? Szó volt a megszerzéséről, hirtelen meg is jelent a neve. Szavazták rá többszázan, holott én is nagy utánakereséssel tudtam csak kideríteni, hogy kiről is van szó. Aztán amikor elálltak a megszerzésétől, le is került a neve a listáról a majdnem 1000 szavazatával együtt. Jót derültem rajta. :)
Isten mentsen Dragónertől, Sebőktől, Jovictól, Kisstől és Tökölitől. Ezek után még Kabátot kell szóba hozni, és sírva fakadok. Nem az MTK-ba valók. Szvsz kapus is kéne, mert azért 2 nem valami sok, ráadásul Szántainak rutinja sincs sok. Nekem Balogh a kedvencem (már csak azért is, mert csak 2 nappal fiatalabb nálunk, ergo egyidősek vagyunk :))) ), szerintem fradi ellen jól védett, volt egy néhány bravúrja. Zováth meg Sowunmi pedig... nem igazán tartom jónak egyiket se. Torghelle meg alapból nem szimpi. Na nekem akarjon megfelelni egy focista... Bodajkról meg a BKV-tól kéne felhozni a legjobbakat, mondjuk a Kanta testvérek, Vörös Peti.
Nekem Sebők Viliről mindig is lesújtó volt a véleményem, ez azóta sem változott. Nem hiszem, hogy az MTK-nak szüksége lenne rá. Ki helyett? Nem fut. Alibizik. Agyatlan. Mentálisan katasztrófa, morálisan botrányos. Nincs benne alázat. Bár nem én vagyok az edző -meglepő módon- , most nem raknám még cserepadra sem, nem hogy akkor, amikor a sérültjeink felépültek.
Ha jól emlékszem Madar Csabi a Fradi ellen volt - hosszú idő után - kezdő, és nem nagyon örültem neki. Nagyon kellemes csalódás volt akkor a játéka és úgy láttam azóta is megtartotta a lelkesedését és a formáját a maradék fordulókon. Ennek tükrében nagyon sajnálom, hogy nem hosszabbítottak vele szerződést.
Üdv, mindenkinek
megmondom őszontén, nem hittem volna.
(Nem a bunda, vagy valami ehhez hasonló baromság miatt, hanem hogy a Loki így odateszi magát)
Végh jó kapus. Szántai meg szvsz a legnagyobb tehetség, belőle lehet a legjobb MTK-kapus Babos óta. Gabinak nagyon drukkolok, de ha az Ajax ellenlábasához szerződik, annak nem örülnék...
Dragi és Sebők hiába nem rossz játékosok, nem szeretném, ha nálunk ordibálnák a faszságaikat a pályán. Középre ott lehet Smilja, Ádám, Halmai, Győri Jani és persze Juhász Roli. Csatárt ide!
Hajdú Attilának - akárhogy alakul az élete - sok sikert és egészséget!
Bajnokcsapat!