Mellesleg a részletek engem is érdekelnének: voltak/vannak-e tünetek (bocs), mikor mész doktorbácsihoz, hogy érzed magad, stb. Legalább az elején egyszer mondd el légyszi, közkivánatra! :-)
Úgy látszik, igaza volt Andorkának, és nyerő a 15. szám :) Hallod ezt Krampika? Te is a 15-ben vagy, ugye? Pedrusnak már írtam reggel, és Bspusnak is :)
Dokihoz a jövő héten vagy 2 hét múlva megyek csak. Nem akarok semmit elkapkodni. Nagyon bennem van a félsz, nehogy úgy járjak, mint az elsővel.
Veró!!!!!!!!!!!!! De jó! Nagyon örülök! Ez fantasztikus! És 15. hónapban. Nem is tudom mit mondjak, csak pityergek itt (kicsit ciki:-) Megírhatom Pedrusnak? Nagyon gratulálok! Vigyázz nagyon magadra! Mikor mész dokihoz? Beszéltél már Vele?
Már megint nem volt net:( Kicsit idegesítő! Akkor vagy legyen, vagy ne legyen! Ggggrrrrmmmmrrrrr!
És most szeretnék egy üzenetet továbbítani:
"Sziasztok Lányok! Köszönöm érdeklődéseiteket és nekem is nagyon hiányoztok. Anyó kedves közreműködésével írok most Nektek. Nem is tudom mikor voltam utoljára a NLC-ban, mert itthonról valahogy ritkán netezek, de augusztustól olcsóbb lesz, Ti is bizti hallottátok! Egyébként jól telnek a napjaim, mindig megyünk valahova hétvégén, hétközben meg anyu szokott szórakoztatni. Most azzal fog telni az idő leginkább, hogy anyuval felváltva vigyázunk a nővéremre, aki a 34. hétben van és elég nagy baba, így bármikor megszülhet már. Ő Érden lakik és az megy vele be szülni, aki épp a soros
vigyázó, mert a párja sokat dolgozik, meg nem bírja a szülést, meg azt, hogy a kedvese ottan szenved. Szóval izgi lesz. Nagyon sok puszi mindenkinek és ígérem, hogy hamarosan jelentkezem "élőben" is!!! Nagyon hiányoztok! Jafi"