Vh1-en minden nap van vmi slágerlista, és a 3. szám kiírása alatt felcsendül a Prayers for rain pár akkordja.Bár nyáron nagy unalmamban a Vad _Angyal nevű multikulturális szappanopiba is bele találtam nézni,és elképedéssel vettem észre, hogy a Wrong number, ill. a Gone nyitányát belesűrítették 2 gagyi "párbeszédbe".Dél-amerika...Na, ide is eljutottak, ezért már +érte;))
Yours forever in love:Blossom
Nem tüntem el itt vagyok csak vannak dolgok amik miatt nem mindig. Nem tudom miért kellene ki Moderálnom magam. Amúgy ahogy írtam elég sok helyen megfordultam igy az elmúlt másfél évtized alatt s ez lehet sok lehet kevés ennyi. Magam részéről azért egy korszaknak tartom. Egy olyanak amiből a mai napig nem nöttem ki peddig sokan mondták már, hogy váltani kellene. Szemléletet. Amúgy poénkádásom minden sorában van igazság csak olvasni kell a sorok között. Bár mondjuk ha valaki nem tud.
Nekem a Cure zenéje gyógyitó hatású. Teljesen másért hallgatom a Cure-t és másért a Depeche Mode-ot. S miért ne lehetne a Robert olyan mint egy (számomra nagyon tisztelt) sámánok éneklése, kántálása. Ami szintén lehet nagyon pozitív erejű bármennyire is lassú szagatot. Plusz amint tudjátok a Cure egy Angol banda tehát szigetországi. A benszülött dologgal kapcsolatban peddig a kifestést értettem hisz ha megnézed a Cure képeket főleg azokat amik fehér alapzókkal készültek hasonlatósak az indiánok, sámánok arcfestéseihez S ez vonatkozik a tupirozott hajra. Amúgy valamikor a 89 körül nyilatkozta a Robert Smith, hogy érdekli ez a témakör.
Denevérségem meg valamikor 85 tájékáról való. Egy osztálykiránduláson megmentettem egy Denevért s mivel már akkor tudták, hogy vonz a horror és a misztikum ezért elneveztek denevéresnek majd ebből egy év és pár fekete lyukas buli után lett a Denevér. Valósznű aki jár a Woodooba vagy aki járta Lyukba tudja kit takar a név. A hármas szám meg azért van a nevem mögött mert az a szerencse számom már elég rég óta viszont sajnos a rendszer nem akarta ezt tudomásul venni. Igy lett belőle 3 db. Tehát üdv minden Cure-osnak Darknak meg Zenerajngónak. A helyesírási hibákért meg bocs!
Suzuki megtelt! Ha esetleg last minute van, akkor arra meg Lovecat-Snakepit kettős élhet elővásárlási jogával.
Minidisket úgy néz ki kapunk kölcsön, majd megpróbálunk nem pofázni közben.
Az ülő és az állóhelyek ugyanannyiba kerülnek, bízom benne, hogy csak lesz átjárhatóság a kettő között. Ha netán eluralkodna rajtam valami ifjonti hevület...(elsétálokakeverőpultigmerottalegjobbahangkép)
Áh, első sorban ülni:))
Igazad van, ha felpattansz tombolni, egy stadionnyi ember üvölteni veled.. Már látom leki szemeim előtt:))
Én ki nem bírnám ülve, biztos ott őrülnék meg, és vihetnének el kényszerzubbonyban:))
off
galp., olvass vissza a free dialup beszélgetésunkhoz, regisztráld magad máshova, állitsd be és felejtsd mar el a freemailt(mint betárcsa). es ne varj mindig mindent masoktol. bocs. hajrá.
on
szerintetek hamar elfogynak a jegyek? mert még tépelődöm rajta..
"Vajon megtanulja-e Robert a Lovesong szövegét, vagy a DVD-n is "párizsiasan" fogja énekelni?" Nem tanulja meg, de lehet, hogy épp nem fogja keverni.
"Visel-e majd parókát kedvenc frontfaszink?" Nem.
"Lefogyasztják-e RS-t, vagy marad a "szélesvásznú" változat?" Nem marad, tovább hízik, és egymaga betölti majd az egész színpadot!
"Az egyes albumokat a korabeli/eredeti felállásokkal adják elő?" Ezt a Cure allstars dolgot tavaszra tervezik.
"Valóban megjelenik a DVD, vagy ez csak a szokásos hírverés?" Szerintem ez csak a megjelenések előtti szokásos hírverés, de úgyis majd csak utólag ill. idővel derül ki biztosra!