V1, nemáááár, erre most gondolnod sem szabad!! A kis picurka angyalkátok vigyáz majd rátok!!! :-)) Így lesz! Nagggggggggyon szorítunk, muszájjj mindennek rendben lenni! :-))
Ó, csokimacs, köszönöm :)
Igyekszem itt is lenni, bár én még mindig a régi fórumunkat szeretném vissza... Azért is, mert nagyon szeretném nemsokára lecserélni a jelemet együttélősre :))) aztán meg majd vaníliáskarikára..
Szia Ally! De jó, hogy te is itt vagy, a te példád tartja bennem a lelket, hogy nekünk is sikerül végre. Annyira jó lenne, ha az első házassági évfordulónkon a = teszt lenne a meglepi... :-)
Ááá, jól látok? Timi? De hová lett az A betűd? Újraegyesülés tőlem is oké.... :-)
Most értem ide, és alighogy elkezdtelek Titeket olvasni, el is bőgtem magam az örömtől!!!!
ECSV, GRATULÁLOK!!!!!!
Ez csodálatos! Kismami lettél, icikepicike babókával a pociban!
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nagyon megérdemelted!!!!
Szóval tüneteim voltak már egy ideje, csak azt hittem beduma. Reggel - este émelygés, de csak kicsit, nem olyan erősen mint az elsőnél. Csütörtökön volt a 28. napom, és nem jött meg. Tesztet ma reggel csináltam, és II lett rajta :)
Nem tudom, még, hogy Emberkének hogy mondom, el, de Ő is sejti :))
Egyenlőre még nagyon félek, nem is nagyon akarom elmondani senkinek a 12. hétig.
Itt vagyok! Ez a sz.r net megint vacakolt! Remélem ez nem annak az előszele, hogy letiltanak végleg, mert akkor a kardomba dőlök.
Na megprószálok egy kicsit visszaolvasni!
Ha úgyis mindenki mindenkivel mindent megoszt, és mindenki kíváncsi Veró tüneteire, érzéseire stb., akkor nem lehetne, hogy újraegyesüljünk? Olyan jó lenne! :-)
Szia Ally! Te is tudod, mikor kell jönni :-))) Örfülök, hogy jól vagytok! Még mindig semmi hányinger? - Veró nem haragszom kicsit sem ám. Talán egy pici reményt is ad, hogy tényleg türelmesen kell várni. Érzel valamit? Jajj, gyorsan fejezzd be már azt a dolgozást! Kívácsiak vagyunk!!!!
Ecsv, nagyon-nagyon gratulálok!!! Úgy örülök a jó hírednek. És igenis, légyszi osszál meg velünk további részleteket! Hogy vagy (tünetek, lelkiállapot!), tesztelés stb. Akkor most előveheted megint a szakkönyveket, ugye? Na persze csak miután megosztottad Apával a szenzációs hírt!
Seashell, a Clostyn ne aggódj, nem lesz gond, ha este elosztod a kettőt. Egyébként nekem csak napi 1-et kellett szedni, és tessék...
Amúgy mindenkinek üdv, továbbra is jól vagyok, tünetek alig, pedig már a 10. héten járok. De remélem, minden rendben. Holnapután UH. Ha sikerült, beszkenneljük majd a fotót, és küldöm Anyónak. Múlt héten nyaraltunk a Kolping Családi Hotelben Alsópáhokon (www.kolping.hotel.hu), mindenkinek nagyon ajánlom, különösen, ha lesz baba! De így is jó volt. Klassz a medence, jó volt a rendszeres vízitorna. Itt Bp-en is elkezdenék járni valahova, de félek a fertőzésektől. Nincs jó tippetek tuti tiszta uszodára?
Jó ebédet Nektek, Verától várjuk a részleteket! :-) A.
Na ugye.:)))) Hát szoktam én hazudni?:)) NEM.
Ha van egy megbízható dokibácsid, akit kedvelsz, szerintem felhívhatnád ám! Biztos nem küldene el, meg lehet, hogy adna vmi tapadást segítőt, vagy ilyesmit, ha szükség van rá.Ő csak tudja, ismeri az előzményeidet.
De nem akarok ám beleszólni!:)))) Úgy csináld, ahogy jónak látod!******