namm a részletes besorolás szerint pedig a 2. körben kezdünk tényleg. hát akkor biztos. nyilván az kavar itt, h a Milan, mint cimvédő megy és nem, mint 3. helyezett...
én épp ugy értelmeztem, h ezekszerint az első körben :( legalábbis az van oda irva, ha 27. helyre vagy annál lejebb rangsorolt országok bajnokai az első körben kezdenek. namost Magyarország a 27.
Na, azért Dragi sem a Nesta, Ádám szerintem egy hangyafasznyival sem rosszabb nála. Még Kitekat mondta az első ankétján, hogy szerinte az MTK-ból egy srác viszi majd vmire, és az Komlósi. Ezt akkor nem nagyon értettük, de tényleg sokat fejlődött, és jó védő lett belőle. Megértem, ha ez neked nem tetszik:)
Nem látom értelmét így "genyának" lenni, de jogod van hozzá ...
1. Komlósi.
2. "remélem a selejtezőben kiestek 500 néző előtt"
Én az Fradi ÖSSZES nemzetközi kupameccsén ott voltam és drukkoltam nektek. Ez a különbség.
Ha jól tudom Mohamed Aida és a kenusok,kajakos nagy többsége is MTK színekben versenyez és gondolom MTk drukker is.Szerintem,ha kimenne pár jó nő a meccseinkre biztos több lenne a nézőszám
:))
A Magyar Labdarúgó Liga Fegyelmi Bizottság hat mérkőzésre eltiltotta az ex-ferencvárosi Tököli Attilát, mert a videófelvételek tanúsága szerint szándékosan összeütközött Kassai Viktor játékvezetővel az MTK elleni örökrangadón.
Végre!!! Bár ha külföldre igazol, akkor nincs túl sok értelme ennek az eltiltásnak.