De egy ideje úgy tekintek rájuk, mint honvédőkre - akik úgy kezdték a honvédelmet, hogy betörtek egy idegen országba, rátörtek álmukban a kibuclakókra, részint megölték, részint elrabolták őket. ahogy a bulizókat is. lelked rajta, ezek után hogy tekintesz rájuk.
Olvasni tudóknak nem kellett külön kiemelni, miután a szöveg kifejezetten a Hamász rablásairól szólt.
A szöveg egyébként egy idézet, aminek megadtam a forrását is. Úgy, ahogy illik, linkkel. És mellesleg én nem szoktam se hazudozni, se hamisítani, mint te.
tudod jól, hogy mi a véleményem gavrielről. ez nem változott egy csöppet se az idők folyamán. de tőle teljesen függetlenül az tény, hogy a hamasz rendszeresen lenyúlja és lenyúlta a gázaiaknk szánt adományokat, legyen szó élelemről, építőanyagról, üzemanyagról, gyógyszerekről, satöbbi. ficereghetsz, amennyit akarsz, ez akkor is így van, maga az unwra is fogcsikorgatva, de beismeri - na nem mindet, csak egy töredékét, de beismeri.
Margarita nem ezt írta. Rablást a Hamász csinált, a saját népének szánt segélyszállítmányokból. Ezen, általa végzett rablás közben ölt a Hamász a segélyért sorban álló civileket. A saját népéből.
mármint a hamasz rabolta el a civileknek szánt adományokat, és e békés működésükben a civilek megzavarták őket, tehát szegények kénytelenek voltak odapörkölni.
hamaszos forrás nincs. izraeli van, margarita az előbb rakta be, azt meg nem hiszed el.
hát így jártunk. ki miben hisz, abban üdvözül. én abban hiszek, hogy baráti tűz mindig, mindenhol, minden háborúban előfordul, te abban, hogy igen, előfordul, de a hamasznál még véletlenül se.
Az UNWRA saját adatokkal is rendelkezik az állítások igazolására, melyeket korábban nem közöltek.
Izraeli források már korábban is említették, hogy az ENSZ-nek juttatott szállítmányok azért nem jutnak el a palesztin lakossághoz, mert a Hamász eltéríti vagy megcsapolja ezeket. Október végén például a terrorszervezet 36,000 liter üzemanyagot "foglalt le" az ENSZ raktárából, amit katonai célokra használt fel, és a lakosságnak nem jutott belőle.
Emiatt is vált szinte lehetetlenné a gázai kórházak áramfejlesztőinek működtetése. Hasonló esetek történtek a lakosoknak szánt szállítmányokkal is.A rablások során a tolongó civilek közül többeket megöltek.