Hát itt azért jobban állsz a 12 helynél:) Sőt megsúgom, hogy hetediknél rosszabb nem is tudsz lenni, még ha akarnál sem. Viszont: küzdjél, mert a csillagok állása szerint meg van a lehetőséged a 3. helyre is!
Gratulálok! Bátor vagy én ilyenekkel meg sem próbálom felvenni a küzdelmet. Bárt néha elborul az agyam, amikor a várható ezüst fénye elhomályosítja, de alapállásban ismerem a korlátaimat. Úgy időben, mint tudásban.
A mai küzdőtéri szereplésem is úgy alakult, ahogy mostanában többnyire szokott.
Délelőtt 10 játékost hívtam ki. Ebből nyolcat nyertem, hármat veszítettem. Két 10 *-os birkózott le, Orosz és Sutyik, valamint az 5*-os Mester.
Este mikor beléptem a labirintusba, a következő várt. Engem szintén 10 játékos hívott ki. Ebből csak két nyerésem volt, két döntetlen és a többi hat vesztés. (:
Persze, hozzáállás kérdése az egész. Végül is meg vagyok elégedve, hogy nem mind a tízet vesztettem el. :)
A bajnokságban viszont nem az elvárásomnak megfelelően alakulnak a dolgaim. Még a négyes csoportban is jobban szerepeltem, ott 12. lettem.
Akkor azért arról is emlékezzünk már meg, hogy Te állsz a legelőkelőbb helyen. Bajnok sajnos már nem lehetsz, de szerencsés esetben még akár a harmadik helyet is megszerezheted.