Keresés

Részletes keresés

V-Man Creative Commons License 2007.03.18 0 0 32
valakinek van már eredménye? köszi
skyvóker Creative Commons License 2007.03.18 0 0 31
Ma este is kérdezd meg Palibától,tudni fogja :-))) Nem lesz semmiféle fuzió a Sparival,az a csarnok nem olyan vonzó azért :-) Főleg annak tudatában,hogy Óbudán csarnokot szeretne épiteni a Goli... Amúgy a Sparinak nem szabad eltűnnie,se jelentéktelenné válnia,mindkét klubbnak önállóan léteznie KELL. Azért Hajrá Goli!
Előzmény: Leki (30)
Leki Creative Commons License 2007.03.18 0 0 30
Most beszéltem Pali bával, azt mondta ő ilyenről nem tud!:)
Előzmény: skyvóker (16)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.03.18 0 0 29
Először is negatív hangvételű írásom ellenére semmi bajom a Spartacus-szal.

Kedves Gega1 ! Te elég jól informált vagy Spartacus ügyben ezért valami valóságalapja lehet amit leírtál.
Egy-két ponton azért sántít ez a "fúziós elmélet" Pl. nem egészen egy éve ha jól tudom kimondottan budai klubbot keresetek meg a Goli vezetői.

A következő mondatok feltételesek természtesen egy esetleges fuzió esetére érvényesek :)

Elég szánalmasnak tartom ha egy ember aki képtelen szponzorokat találni esetleg olyan embert leültetni a kispadra aki benntartsa a csapatát az első osztályban, egyesülni próbál egy feltörekvő csapattal.

A csarnokkal kapcsolatban pedig tényleg nem a legjobb állapotú ráadásul nagyon kicsi.A Szombathely elleni meccsünkön amikor ott játszottunk sokan nem jöttek el mégis teltház volt. Egy esetleges fúzió esetén A Spari drukkerek mellett ott lennének a Goli drukkerei, elképzelhető hogy nem mindenki férne be annak ellenére, hogy jó páran nem járnának a Kőér utcába ( én sem). Első osztályba szerintem már nem lesznek ingyenesek a meccsek szóval jegypénzekből fizethető a bérleti díj.Remélem a PLER példáját se követjük, hogy egyszer itt egyszer ott lesznek a meccsek.

Abban igazad van, hogy Spari játékosokkal erősödne a Goli de szerintem ez is kevés lenne az NB1-ben maradáshoz !!!

A fuzió esetén én is ettől a "Gödöllő effektustól" tartok, eltűnik egy majdnem olyan patináns klub mint a Spartacus.

A tulajdonosok és az idő eldönti.

Ja, ne legyen igazam de ha nem sikerül a feljutás akkor borul a terv igazából.
Előzmény: Gega1 (28)
Gega1 Creative Commons License 2007.03.18 0 0 28

Én is hallottam egy pletykát, de lehet, hogy marhaság, nem akartam ideírni a nyilvánosság elé, de ha már szóbakerült: szóval én fúzióról hallottam.

Mit nyerne ezzel a Szpari? NBI-es tagságot. Pazár is még néhány év elfoglaltságot a nyugdíja mellé, Víglási állást (mondjuk továbbra is mint ifiedző) a gyermeke mellé.

Mit nyerne a Goli? Az említett utánpótlást, a csarnokot (ami elég szar, de nem kellene pl bérleti díjat fizetni), no és azért néhány Szpari játékos csak erősítené ezt a Golit. Erre mondta valaki, hogy ez a legolcsóbb igazolás és a két társaságból össze lehetne gyúrni egy az NBI-ben megkapaszkodni tudó csapatot.

Persze a legfontosabb ilyenkor a tulajdonosok, szponzorok érdeke, elsősorban anyagi érdeke, ezt meg aztán mi kívülállók egyáltalán nem látjuk.

Ismétlem, lehet, hogy csak találgatás, nem magas szintről hallottam. Mondjuk Pazár nagy túlélő, azt biztos, olyan, mint egy keljfeljancsi, képtelen kiesni az NBI-ből. Egyszer már csinált egy hasonló fúziós bentmaradást a Gödöllővel, utána hívták a Szparit egy darabig Spartacus GSC-nek.

Előzmény: tommy d'angelo (27)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.03.17 0 0 27
Micsoda ???????
A Goli tulajdonosai szereznek tehetős támogatót a Spartacusnak?
Ilyenről még nem hallottam. Nálunk ennyire rózsás lenne a helyzet, hogy a konkurenciát erősítjük? Csak lesz valami ellentételezés mondjuk utánpótlás poszton, ha az náluk annyira jó.
A felnőtt Spari játékosokból köszönöm nem kérek !
Előzmény: skyvóker (25)
Gega1 Creative Commons License 2007.03.17 0 0 26

Pali bácsi ''rendes'' neve Nádori Pali bácsi, a szakma nagy öregje. A Szparihoz is szoros szálak fűzték valamikor, de ma már csak a Goli meccsein látom. A fia is több évig edzette még a ''kerék utcai'' Golit.

Bár még nem vagyok Goli drukker, de gondoltam már arra, hogy beszerzek én is egy világoskék pólót. Ha netán megszűnne a Szpari, kell egy új csapat, és Fradi vagy Vasas szurkoló nem leszek. De olyan ez a drukkerség, mint a szerelem, nem józan elhatározás, hanem szív és érzés kérdése. Szóba jöhet még a Csömör, hozzájuk lakom legközelebb (Árpádföldön) és jó kis csapatot hozott össze Elek Gábor, de ők egyelőre biztosan nem lesznek NBI-esek, úgy néz ki.

Én is hallottam, hogy 14 csapat lehet esetleg az NBI-ben, de biztos forrásból tudom, hogy lefújták. A nagycsapatoknak sem tetszik már a rájátszás (régen a 14 csapatos rendszerben ugye nem volt rájátszás, csak egy oda-vissza kört mentek a csapatok), nagyon leterheli őket pont a nemzetközi kupák finisében +  a válogatottnak is több idő jutna. De lekerült a napirendről, sajnos.

Előzmény: tommy d'angelo (24)
skyvóker Creative Commons License 2007.03.16 0 0 25
Én is jobb csapatnak tartom a Nagyatádot,úgy általában,függetlenül attól,hogy az Atádot kétszer legyőztük,Veszprém meg levert,mint vak a bögrét.De attól még tény,hogy most a Veszprém a veszéyesebb ránk.Milyen furcsa is ezt leirni,hiszen a télen meg leirtuk őket... :-) Na jó,nem irtuk le,tudtuk,hogy még "vannak". Hosszú még ez a bajnokság,ne találgassunk,mindig a következő meccset kell megnyerni :-) A Sparit pedig azért nem kell félteni,mert úgy tudom,hogy éppen a Goli tulajdonosai fognak rá "vevőt" hozni (vagy hivjuk tehetős támogatónak ), szóval a Spari is meg fog hosszútávon menekülni,az tuti.A megtisztuláshoz meg nem árt,ha belekóstolnak a másodosztályba,az még nem tragédia.Egyébként PALI bácsi fogalom,mindenki ismeri,ő a technikai igazgató,ha hozzáfordulsz,szerez mindent az öreg! 
Előzmény: tommy d'angelo (24)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.03.16 0 0 24
Kedves Skyvóker ! Én nem ismerem "Pali bácsit" valami elérhetőség ? Meccseken hogyan ismerhető fel ?

Minden csapat kerülhet hullámvölgybe. Kinek hosszabb kinek rövidebb ideig tart. A Nagyatád most az alján van. De én jobb csapatnak tartom az Atádot és biztos vagyok benne, hogy 10 meccsből 9-szer hazai pályán legyőzné a Somogyi alakulat a Veszprémet, de pont ez volt a tizedik meccs..............
Továbbra is lehet velük számolni lehetnek még bajnokok.

Azonos pontszám esetén mi a fontosabb ? A gólarány vagy az egymás elleni mérleg ?

Pécs? Kemény dió lesz a biztos. Ha behúzzuk azt a meccset és a Veszprém ellenit akkor 95 %-ot adok a Goli aranyérmére !
Én vitatkoznék veletek. Nem hiszem ,hogy egy Pécs elbírna egy minőségi első osztályú kézilabdacsapatot. Ne feledjétek ott elsőosztályú foci van a női kosárlabda mellett ráadásul a férfi kosárlabda is nagyon jó az utóbbi időben, és ha jól tudom a férfi kézilabdásaik se rosszak, feljutásra esélyesek.
Pécset összehasonlítani Fehérvárral...........
hát....... Sz.fehérvár kisebb mint Pécs de Budapest és Győr után a második leggazdagabb város. Nagyságrendekkel több pénz van ott élsportra.
A Veszprémmel kapcsolatban meg nekem is furcsa, hogy a világhírű férfi kézilabda nem húzza maga után a női szakágat.

A Sparit én is nagyon sajnálom. Rossz nézni egy ilyen patináns nagy múltú csapatot vergődni. De idén nem menti meg őket semmi a kiseéstől hacsak nem emelik meg az első osztály létszámát ami szerintem ajánlatos lenne több okból is.
skyvóker Creative Commons License 2007.03.16 0 0 23
Ja,amúgy a Pécset nem értemÉn elhiszem,hogy ott minden a női kosárlabdáról szól,de hát a hazai bajnokság ott tök érdektelen,ez nem tűnik fel? Milyen jó lenne egy jó pécsi női kézilabda,persze úgy,hogy olyan sokan járjanak ki,mint kosárra,hiszen a magyar női kézilabda-bajnokság összehasonlithatatlanul izgalmasabb a kosárnál,ahol a megszokott két csapat küzd egymással,max még Miskolcon nézik a DKSK-t... Szóval igazad van,elbirna a város egy női kézit.Nézzétek meg Székesfehérvárt,hány csapatra áldoz...
Előzmény: Gega1 (21)
skyvóker Creative Commons License 2007.03.16 0 0 22
Maximálisan egyetértek minden szavaddal!Ma a feljutás kérdése mindig vitákat gerjeszt,mindig jön a cikizés,hogy ez meg sem üti az NB I szintjét,stb.De hát könyörgöm,csak a vak nem látja,hogy alig van a "piacon" szabad első osztályú játékos,a feljutó csapat vagy abból főz,ami van,vagy megpróbálja az NB I/ B legjobb játékosaiból feltölteni magát ( lásd Makó esete ), vagy próbál máshonnan csábitani kispadon ülő játékost,de ahhoz meg mélyen a zsebébe kell nyúlnia.Ezért én is nagyon becsülöm a Sparit,mert vállalja a várható vereségek ellenére is.Az más kérdés,hogy ennek a nagy "bevállalásnak" a játékosai isszák meg néha a levét,mert hamis igéretekkel odacsábitják őket,aztán előbb-utóbb elfelejtik kifitetni.Tud valaki olyan játékost,aki onnan távozott és ne tartozna neki a Spari? :-) Ettől függetlenül a Spari az Spari,ezt mindenki elismeri,de most igen keserves időket él meg...
Előzmény: Gega1 (21)
Gega1 Creative Commons License 2007.03.16 0 0 21

Miért van az, hogy a pécsiek most már visszatérően alszanak ősszel és csak tavasszal ébrednek fel? Feljutásra esélyes csapat lehetnének, ha egész évben a tavaszi formájukat hoznák. Vagy ők sem akarnak már sosem feljebb lépni, mert megunták a két osztály közti ingázást? Nem létezik, hogy egy közel 200 ezres város nem bírna el egy első osztályú kézicsapatot. Persze nekik a kosár az első, bizonyos szempontból érthetően.

A Veszprémmel ugyanaz a helyzet, mint a Nagyatáddal. Voltak már elsők, de nem éltek a lehetőséggel. Olyan ez, mint amikor az unatkozó kakas farkast kiált, aztán mikor tényleg jön az ordas, nem hisz már neki senki. Magyarul: úgysem akarnak feljutni, csak kicsit közelebb mennek a Golihoz. Bár csípkedik magukat a játékosok mert nyilván szeretik ezt a játékot, de a küszöb előtt megtorpannak majd.

Sokat lovagolok a feljutás témán, de fáj, hogy kis országunkban még jelentős vidéki városok (végülis Veszprém egy megyeszékhely!) sem tudnak többet áldozni erre a sportra, pontosan pl. a Veszprém esetében a női szakágra. Én vagyok a legboldogabb, amikor egy-egy új ''igazi'' bajnokaspiráns felbukkan valahol az országban néha. Másrészt az egész másodosztályú küzdelemsorozat nem ''éles'', ha szinte nincs olyan csapat, amely tényleg feljebb óhajtana lépni. És ugyanez a helyzet a kieséssel is. Hány papíron NBII-be eső csapat marad bent pusztán azért, mert ''vállalja'', és hány, a táblázaton előbb végző csapat kezdi mégis az új idényt az NB II-ben, mert nem tudja ''vállalni''. És ugyanez elmondható az NBII-re, lásd pl. Göd vagy XVII. kerületi Lakóhely SE, melyek voltak már NBII-es bajnokok és mégsem jöttek vissza az NBIB-be. Nem teszi ez kicsit komolytalanná az egész másodosztályú bajnokságot?

Sokan kritizálják és gúnyolják az évek óta vergődő Szparit, hiszen jóformán pontszerzésre is képtelen, és bár általban még vereségnél is helytállnak a lányok, néha azért kapnak egy-egy borzasztó nagy zakót, mint pár hete a Fraditól a Kőbányai úton. Egyik Vasas drukker (egy játékos apja) mondta nekem egyszer: azt becsüli a Szpariban, hogy minden nehézség és gond ellenére még ott vannak a NBI-ben, küszködve, izzadva, de ott vannak, sőt kimondottan jó utánpótláscsapatuk van minden évben, amelyből más, jobb csapatok is táplálkoznak.

Én is udvarolok Neked Leki: Ti, azaz a Marcali voltatok olyan vagány legények (csajok), hogy anno lenyomtatok, ha jól emlészem, két évet a legjobbak között, és mint Tóth edzőtök nyilatkozta egyszer egy iszonyú Kőbányai úti vereség után, szabadon idézve több év távlatából: legalább elmondhatjuk, mi szakvezetők és a lányok, hogy volt alkalmunk tétmeccset játszani Magyarország egyik legjobb csapatával a kézilabda egyik szentélyében.

skyvóker Creative Commons License 2007.03.15 0 0 20
A magam részéről örülök,hogy egy kicsit "sűrűbb" lett a bajnokság,úgy értem,hogy már több csapat is háromesélyes meccseket képes egymással játszani.Pécs nem életbiztositás,azt mi is tudjuk,de hogy egy kicsit udvaroljak :-) Marcali sem az... Szóval győzni szeretnénk Pécsett,de hát tavaly durván elcsalták a Goli meccset,tartok ettől is.De hol van még Pécs? Szerintem a vasárnapi meccsünk sem lesz könnyű,el lehet csúszni az ilyen meccseken is.Még azt sem nyertük meg,ne igyunk előre a medve bőtére...
Előzmény: Leki (19)
Leki Creative Commons License 2007.03.15 0 0 19
A Marcali sajnos Veszprémben játszik a tavasszal, ott meg elég nehéz nyerni ezt tudjuk, otthon még csak-csak sikerülne, de Veszprémben csak akkor nyersz ha minimum 5 góllal vagy jobb... Persze még mennek Pécsre, Győrbe meg a Golihoz, máshol elképzelheteten, hogy pontot veszítsenek. Mondjuk a Pécs most senkinek se életbiztosítás...
Előzmény: skyvóker (17)
Leki Creative Commons License 2007.03.15 0 0 18
Na mondjuk a Golinak ez a rosszabb verzió, mert Veszprémben kikaptak, nem is akárhogyan! Elég nehéz lesz az egymás ellenit a maguk javára fordítani, így max. 3 pontot veszíthetnek el a továbbiakban a jelen helyzet szerint!
Előzmény: skyvóker (17)
skyvóker Creative Commons License 2007.03.15 0 0 17
Gyerekek,új üldözőnk van! A Nagyatád otthon kikapott a Veszprémtől 27:22-re, ez idén négy meccsből három vereség.Szépen szétestek.A hirek szerint egymást okolják a kudarcért,belső hatalmi harcok dúlnak,lelkileg is kivannak..Sajnálom,mert én még mindig jó klubbnak tartom őket,a csapat szimpatikus,a sportcsarnok gyönyörű,és hát meg tudnák tölteni a szurkolók,ha úgy hozná a sors...De hát még ezen a sorsdöntő meccsen is alig voltak atádi nézők, inkább a veszprémiek hangját lehetett hallani.Viszont a gond az,hogy a Veszprém bejelentkezett az első helyért,szerintem nem lehet félvállról venni a dolgot...Szerintetek?
skyvóker Creative Commons License 2007.03.15 0 0 16
Goli mez és sál ügyben Pali bácsinak kell szólni,ugy tudom ő szerez ( ingyen!! )
Előzmény: tommy d'angelo (15)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.03.13 0 0 15
A kötelező győzelmek a legnehezebbek :)
Különben meg úgy értettem, hogyan játszott volna olyan játékosok ellen akiket nagyon jól ismer.

Goli mezt, sálat, stb lehet valahol venni?
Előzmény: Leki (14)
Leki Creative Commons License 2007.03.12 0 0 14
Azért nem hiszem, hogy a Cornexi II.-től kéne tartania a Golinak, akkor nagyon nagy gond lenne!
Előzmény: tommy d'angelo (13)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.03.12 0 0 13
Na végre ! Gyorsan frissül a honlap !
Viszont nincsenek igazán jó hírek.
Sajnos Tápai Andi eltörte egyik ujját. A sérülés mindig rosszkor jön de most pont a Cornexi meccs előtt különösképp ( egyáltalán játszhatott volna ellenük ? ) Mielőbbi felépülést kívánok neki !
skyvóker Creative Commons License 2007.03.11 0 0 12
Igazad van,tényleg nagyon izgalmas és szerintem jó meccs is volt,azóta,hogy tudom,a Nagyatád kikapott,még értékesebbnek tűnik.Valóban volt egy két idegborzoló birói itélet mindkét oldalon,és jól mondod: az egyik fél a sok hetest,a másik a sok kiállitást nehezményezi.Itt senki nem érdemelt vereséget,és igazából elégedettek lehetünk,a Golis lányok akaratával nem volt baj.A második félidőben mi futottunk az eredmény után,és én azt hittem,már nem is tudunk egyenliteni.A sorstól azonban még azt is megkaptuk,hogy az igazi utolsó támadást mi vezethettük,akárcsak Nagyatád ellen.Túl szép lett volna,ha ezt is belőjük.Szóval ez a meccs talán még az Atádi elleni találkozónál is izgalmasabbra sikerült, sajnálhatja,aki kihagyta :-))) De Tommy, ne búsulj,helyetted is szurkoltunk,ismét hazai hangulat volt,a helyiek inkább csak tapsoltak a góloknál.
Előzmény: Leki (11)
Leki Creative Commons License 2007.03.11 0 0 11
Köszi, de én ezt vártam ettől a meccstől, nem véletlenül mondtam, hogy tavasszal senki se mehet biztosra a Marcali ellen.
Az első félidőben rendre a Goli vezetett 2-4 góllal, Matus szinte mindig betalált, Huszák meg Kévést próbálta fogni, aki nem is csinált sok mindent, de Huszákot azért kétszer kiküldték róla. A Marcaliban Balogh Piroska góljai tartották a lelket. A félidő vége előtt sikerült is kiegyenlíteni de két buta hiba miatt 2 gólos előnnyel fordult a Goli.
A második félidő rémálomszerűen kezdődött a fővárosiak számára: zsinórban 4 gólt lőtt a Marcali ezzel rögtön meg is fordult a játék képe. Kévés is többször betalált végre, igaz ehhez a vendégkapus segítsége is kellett, de a gól a lényeg. Balogh Manyival szemben viszont kimondottan jól védett a Goli kapusa, látszott is rajta hogy a végén már nem mert kapura lőni! Mindkét oldalon volt egy-egy játékos akinek kimaradt ziccerei eldönthették volna a mérkőzést: Pék E. illetve Krivokapics. A második félidő nagy részében tehát a Marcali vezetgetett 1-2 góllal, de a Goli nagy erőket mozgósítva kiegyenlített az utolsó percre, amiben még vezethetett egy hosszabb támadást a Goli, de nem sikerült gólt szerezni, ahogy az időntúli szabaddobással befejeződő kontratámadásból sem.
Meccs után sok szurkoló sérelmezte hogy jóval több büntetődobást ítéltek a Goli javára, igaz kiállítást is többet kaptak. Én az osztályhoz képest kimondottan jó színvonalú mérkőzésnek ítéltem meg, gondolom a Nagyatád ellen nem játszott ilyen jól a Goli. Tudom sokmindent kihagytam, de majd leírják a szakavatotabbak.
Előzmény: tommy d'angelo (10)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.03.11 0 0 10
Leki ! Tudnál egy részletesebb beszámolót írni ? Biztos jó meccs volt - bár számomra csalódás az eredmény. Mindenesetre gratulálok csapatodnak és további eredményes szereplést kívánok !

A Nagyatád kikapott Pécsett 5 góllal. Ennek örülhetünk mert a döntetlenünk ellenére nőtt a két csapat között a különbség, viszont 2 hét múlva mi megyünk Pécsre - nagyon nehéz meccs lesz de ha a lányok sikerrel veszik a pécsi és a rá következő hazai Veszprém elleni mérkőzést akkor nagyon nagy lépést tehetnek a bajnoki elsőség felé.
Leki Creative Commons License 2007.03.10 0 0 9
Hatalmas mérkőzésen igazságos döntetlen:
Marcali VSZSE-Óbudai Goldberger 25-25 (13-15)
Az első félidő a vendégeknek a második a hazaiaknak sikerült jobban, hajtós változatos meccs volt!
Leki Creative Commons License 2007.03.10 0 0 8
Kék melegítős Goli játékosok lepték el Marcali városának utcáit és az Árkád kávézót!:) Azért kemény meccs vár rájuk! HAJRÁ MARCALI!!!
Leki Creative Commons License 2007.03.05 0 0 7
Jópár ifiteket ismerem, aki még a csapatnál vannak, pár éve voltam is kinnt velük a Quirinus Kupán Düsseldorf-Neuss -ban, akkor egy kis marcali erősítéssel ifi korosztályban bronzérmes lett a Goli! Azóta is jó kapcsolatban vagyok id. Pali bával!:)
Előzmény: skyvóker (5)
Leki Creative Commons License 2007.03.05 0 0 6
Kösz a bíztatást, sajnos nincs elég elkötelezett híve a Nyugati csoportnak (nem csak csapatnak), hogy valóban széleskörűen tájékoztasson az a topic, de a magam részéről megteszek mindent az ügy érdekében, de ugye ez korántsem lehet teljeskörű!
Előzmény: skyvóker (5)
skyvóker Creative Commons License 2007.03.05 0 0 5
Nagyon örültem,hogy egy szurkolói külön fórum jött létre,mert néhány dolgot valóban itt " illik " megbeszélnünk.Nem mintha ez valami titkos oldal lenne,de gondolom tényleg zavarhatja a többi szimpatizánst,hogy Goli-oldalt csinálunk a Nyugati csoportból..Az viszont más kérdés,hogy attól még,hogy mi ott irkáltunk,más szurkolók is hozzászólhattak volna,de nem tették.Félő,hogy igy lassan Leki sporttárs beszámolóiból fog csak állni az oldal,de sebaj :-))) Köszöntök mindenkit,aki jószándékúan szól itt hozzá,mégha esetleg kritikusan is!Egy valami azért történt idén : már beszélhetünk Goli-szurkolókról,és egyre többen leszünl.Amit én hiányolok: alig van hir az utánpótlásunkról...
Előzmény: tommy d'angelo (-)
tutubaba Creative Commons License 2007.03.04 0 0 4
Írnátok a Spari meccsről?

Előzmény: tommy d'angelo (3)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.03.03 0 0 3
Idén 80 éves a Goldberger mint egyesület, ez az évforduló. Ennek a megünneplése volt a Vasas elleni kupameccs de gondolom a hab a tortán vagy a pont a "i"-n az lenne ha a lányok erre az évfordulóra kiharcolnák az első osztályban való indulás jogát.

Az elmúlt évek vegetáláshoz képest igenis szárnyal a Goli ;)
Előzmény: Attila G. (0)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!