Keresés

Részletes keresés

realfan Creative Commons License 2006.05.31 0 0 1429
Ma kezdődik a bajnoki döntő. Talán Pakson most lesznek ezren is! :) Sokat kritizált szurkolók mától bizonyíthatnak, milyen teljesítményre képesek a legfontosabb pillanatokban. Már ha persze a paksiak a bajnokság megnyerése után legalább hat percig szándékoznak a csarnokban maradni... :) Na, bocs a gonoszkodásért, grat a döntőbe jutáshoz és szurkoljatok!!! A vendégblokkból sem csak a dobot akarjuk hallani!
mögb Creative Commons License 2006.05.27 0 0 1428
Ilyen pl a Jász Árpi és cimbije is.....
Előzmény: echris (1427)
echris Creative Commons License 2006.05.27 0 0 1427

De miért nem rugdostátok ki őket? :)

Az ilyen csiribiri emberekre senkinek sincs szüksége,akik mindig oda állnak ahonnan éppen a szél fúj!Valaki tudja már eldönteni könyörgöm,hogy kinek akar szurkolni!

BYE,BYE öreg Henrik!

Előzmény: realfan (1425)
realfan Creative Commons License 2006.05.26 0 0 1426
Szóval akkor a mi elődöntőnkről.

1. meccs

Az MTE Ultras kisbusszal, a többi mintegy száz piros-fekete hívő autókkal ment Paksra. A tábor lényegi része – néhány kivétellel – ott volt (a meccsre a szokásos kocsmából indult együtt a banda), de így is a jelenlévők fele amolyan divatszurkoló. Az első félidőben végig jól nyomtuk, teljesen jogos volt a másik félnek címzett „nincsen hangotok”. Mindez annak ellenére, hogy az ASE vezetett az egész meccsen. Egy-két bírói ítélet borzolta nálunk az idegeket; a jv-ken kívül az egyszerűen pénzéhes qrvának nevezett Czigler kapott még tőlünk szépeket. A szünetben gyakorlatilag mindenki kiment levegőzni, az egyik vezérszurkolónknak talán benn kellett volna maradnia; mindenesetre igazoltatás, majd rendőrség és meccs utáni kiengedés – állítólag – karlendítés miatt. Feleslegesen sok rendőr az adófizetők pénzéből. Itt jegyezném meg, ha nálunk alakulna egy amolyan szurkolói szövetség féleség, és a klubvezetőkkel, „főrendőrökkel” le lehetne ülni szezononként kétszer, az senkinek sem ártana… Persze ez csak álom. Csak hát pajzsok, gumibotok stb. – teljesen érdemtelenül. A második félidőben a csapat játéka és a bevitt szurkoló hiánya miatt elég gyengék voltunk, néhányszor azért persze lehetett minket hallani. Meccs után viszont még kb. 10 percig tőlünk zengett a csarnok.

Az AB hozta az átlagot, úgy húszan szurkolgattak becsülettel, ám a kb. 600 nézőt ezúttal kevésbé sikerült lázba hozniuk. A túloldal inkább felénk mutogatott, mint a csapatával foglalkozott volna. Az ingyenbusz – sajnálom, de – nálam majdhogynem elfogadhatatlan, de erről tényleg kár lenne vitázni. Meccs után néhány paksi megtapsolta a körmendi szurkolókat, majd azokkal, akik tőlünk erre vevők voltak, kezet fogtak és pár mondatot váltottak.

Hazafelé kötelező programként Simontornya szerepelt.

2. meccs

Szombat volt, ingyenbusz volt, de kevesebben voltak a paksiak, mint mi szerdán idegenben. Szurkoltak végig, de hozzánk nagyon ritkán jutott el a hangjuk. Mindenesetre néhány – Körmenden szerintem először járó – paksi igen „bátran” mutogatott mindenfelé.

Nálunk semmi extra, aki járt már itt, tudja milyen a playoffhangulat… Csabesz képei talán jó illusztrációk. Igazából az AB ezen a napon nem volt ellenfél.

Meccs után tíz-tizenöt körmendi szúrós szeműen nézett néhány paksira, akik közül néhányan falfehér arccal araszoltak a rendőrök mögött. De nem volt itt se nem mű, se nem igazi balhé, a rendőrök egy valakit el akartak kapni, azt nem sikerült, így bevittek egy másikat. Logikus, nem?

3. meccs

Blumo az MNK-n, Laci a bckormend-en már leírta a lényeget, szenzációs második félidő tőlünk, illetve ünneplés meccs után.

Az AB pedig talán nem tartotta olyan nagy sikernek a döntőbe jutást…

2-1-re nyertük a párharcot… :)

realfan Creative Commons License 2006.05.25 0 0 1425
Az kétségtelen, hogy ez normális dolog; én azt nem bírtam, amikor 2003-ban az egyébként Falco-meccsekre járó (és ott az "emeleten" álló) egyének megjelentek a meccseinken, otthon és idegenben egyaránt a Kaposvár ellen - a mi szektorainkban, elvileg nekünk szurkolva. Következő szezonban meg Falco-mezben áléáléáléáléóóóztak ellenünk... Tudom, hogy ezek nem az ún. táborból kerültek ki, de attól még az nagyon nem tetszett.
Előzmény: echris (1421)
Bird33 Creative Commons License 2006.05.25 0 0 1424
:-)))))))))
Előzmény: olajbogyó (1422)
CSabesz Creative Commons License 2006.05.25 0 0 1423

Igen, öregszem...

Amúgy melyik viccet nem értettem?

Előzmény: redmiller (1420)
olajbogyó Creative Commons License 2006.05.25 0 0 1422

Madarat tolláról...

:)

Birdet meg a táblájáról.

Előzmény: echris (1421)
echris Creative Commons License 2006.05.25 0 0 1421

Van pár barátunk az ASE táborban,meg volt beszélve,hogy lemegyünk egyet szurkolni velük.

Előzmény: realfan (1417)
redmiller Creative Commons License 2006.05.25 0 0 1420
Mi van? Öregszel... Már a viccet sem érted?
Előzmény: CSabesz (1418)
realfan Creative Commons License 2006.05.24 0 0 1419

Szerinted aztat ő aztán komolyan gondolta? :) Ha egyedül törleszteni akar az ellen a tíz körmendi ellen, rendőr meg nincs a közelben, akkor vagy hülye vagy egy kis atomerőmű van a kezében, amivel lesugározza az MTE Ultrast... De matteo87 olyan ruhában és maszkban menne, hogy "az ellen is véd" és lekaratézza említett személyt.

Előzmény: CSabesz (1418)
CSabesz Creative Commons License 2006.05.24 0 0 1418

Hm, Pakson B.Lőrincz törleszteni akart a szombati megkeresés miatt?

Itt meg semmi?

realfan Creative Commons License 2006.05.24 0 0 1417

Kicsit később bővebben írok az ASE elleni párharcokról.

De echris miért is voltál te a paksiak között?

mögb Creative Commons License 2006.05.24 0 0 1416

Valamelyik kolléga írta, hogy Szolnokon 81-ben volt először szúrkolás. Ekkor már 3 éve vagyunk azután, hogy Szűcs Józsi eligazolt Zeg-re. Én mint kosarascsemete a kispad végénél ültem az apám lábánál és úgy emlékszem, hogy már régóta ment szervezett szúrkolás, éneklés. Szedtük a Szűcsnek és Rózsásnak bedobált aprópénzt, a kereplőmet ez időtájt dobták be a most klubirodaként működő B-közép helyéről...

CSabesz Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1415
Sőt, Oroszlányt se feledjük...
Előzmény: U.O.B (1413)
pepy Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1414

Ez így már korrekt, átgondolt, nem is tudok belekötni:)))

Az utolsó sorral pedig kifejezetten egyetértek! Milyen jó lenne, ha több nagyobb létszámú tábor lenne!

Előzmény: U.O.B (1413)
U.O.B Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1413

Nálunk azért még elég sokan maradtak a régiekből, csak már nem a főlelátón foglalnak helyet. Szerencsére. A csapatunkat mi sose hagytuk el. Látom jót tett a "nyolcvanas évek rigmusai" beírás, de ez csak válasz arra, hogy nálunk azért nem most alakult ki a szurkolás, csapat szeretet. Nem kell minket senkivel sem hasonlítgatni. Akinek én válaszoltam az valószínű nem emlékszik az Olaj-ASE B-csoportos derbikre, mert már akkor, régen is elég komoly létszámmal vettünk részt Pakson. Sőt.... Azt hiszem neki információt kellene gyűjtenie a régi dolgokról. Azért az elmúlt több mint húsz évben az Olaj tábor letett valamit az asztalra. Nem a többieket kicsinyítem, csak azért legyenek már helyén a dolgok. Régen azért volt egy-két jó tábor(ZTE,MTE,Szolnok, de akár még sorolhatnám a DMVSE-t és a Vásárhelyet is), jó lenne ha ma is több és komolyabb nagy létszámú tábor lenne.

Előzmény: pepy (1397)
saabee Creative Commons License 2006.05.22 0 0 1412
Mondták, hogy megy itt a fájgt...

Első reakcióm az volt, hogy nem válaszolok. Lehet ehhez kellene tartanom magam, de úgy látom én szólítattam meg...Szóval.

Újat már nem tudok/akarok mondani.
Amit te mondasz abban is van igazság. Meg jó adag ferdítés is - Pl.: folyamatosan törekszünk a változatosságra, a megújulásra nóták, rigmusok terén. Úgy gondolom, ezen a téren nem is állunk rosszul (összehasonlítva az 5 évvel ezelőtti repertoárunkkal az idei szvsz sokkalta több színű).
Mint Gabby is említette ezzel a "nincsen saját..." történettel elég rendesen lyukra futottál. Kreatívak vagyunk mink, kérem :) Nem egy saját szerzeményt jegyzünk Dzsííí spanommal (peace G.! :)) )

No, nem ez a lényeg. Azt már Gabby és Pepy írásában úgyis megtalálhattad.

Továbbiakban is lehet gúnyolodni, meg fikázni, de szerintem ennek a nagyja úgyis félre megy, mert nem azokat kell megtalálni, akit próbálnak tenni valamit a szurek érdekében...

"Utál minket mindenki!" :-)

"Mindegy, meg úgy láttam, hogy te tudatosan kivontad magad az elemzésekből, stb, gondolom te is unod."

Ott a pont!
Látom figyelsz.
Előzmény: OazIs (13) (1396)
pepy Creative Commons License 2006.05.22 0 0 1411
Visszatekintve a TT-s cuccosaidra, azt hittem valami ütősebb szöveget találsz ki a Pólóban viselt piros-kék pólódra Te vizipólós!
Előzmény: belfera (1407)
CSabesz Creative Commons License 2006.05.22 0 0 1410

Akinek nem inge.....

Előzmény: Törölt nick (1405)
CSabesz Creative Commons License 2006.05.22 0 0 1409
Ahogy ismerlek, te a Pólóból már nem érnél ki olyan állapotban a csarnokba, hogy ott bármit is megfigyelj...
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.05.22 0 0 1408
 őőő végülis ja... Tedd ezt!!   :O)
belfera Creative Commons License 2006.05.22 0 0 1407
A következő bajnokságban elmegyek a Paks szolnoki meccsére piros-kék szuzukis pólóban, és utána függetlenül megszakértem a hangulatot.
Már rohadt kíváncsi vagyok, hogy van-e lárpúrlár buzizás Tiszapartiában, vagy nem-e van, és milyen arányban áll a saját csapat buzdításával.
Előtte Póló, aztán a meccsen megszámolom Csabeszt.
OazIs (13) Creative Commons License 2006.05.22 0 0 1406

Ez korrekt, szerintem itt legyen vége. Zárszónak pont jó hozzászólás.

Persze nem elfelejtve, hogy a paksi tábor úgy szar ahogy van. Kevesen vagytok, szarul énekeltek, szar a létszám, szar minden :)))). Nyugi csak vicceltem, tök kulturáltan szurkoltok meg baró sokan és változatosan :).

Előzmény: Törölt nick (1405)
CSabesz Creative Commons License 2006.05.22 0 0 1404
...vagy ha utánfutóval jössz ki a Ligetbe...:-)))
Előzmény: OazIs (13) (1399)
CSabesz Creative Commons License 2006.05.22 0 0 1403

Jaja, szombaton Körmenden szólt egy ősrégi paksi rigmus is:

"Mutassuk meg!"

:-)))

Nagggyon eredeti...;-)

Előzmény: U.O.B (1392)
CSabesz Creative Commons License 2006.05.22 0 0 1402

" előbb-utóbb még a paksi ingyenbusznak a tükrére is rákennek egy cicakakit. "

BAROM!!!

:-)))))

Előzmény: OazIs (13) (1391)
pepy Creative Commons License 2006.05.22 0 0 1401

Nyugi, láttam képeket, hogy hol is tombolod ki a Jágereket meccs közben:)

Csak cukkolásnak írtam.

Említett személyt személyesen ismerem. Ha így folytatod, jövőre már oda mersz menni hozzá autogrammért:) 

Előzmény: OazIs (13) (1399)
luipotter Creative Commons License 2006.05.22 0 0 1400

ott volt mindkét rájátszásos meccsen, a B-középben...

(és nem volt színjózan  :o)))

Előzmény: pepy (1398)
OazIs (13) Creative Commons License 2006.05.22 0 0 1399

Idén egyszer voltam a palánk alatt, tavaly egyszer-kétszer. Egyébként B-közép. Idegenben meg B-közép homlokfala :). Általában akkor húzódom vissza a palánkok mögötti világba, ha  előző este iszonyatosan bebombázok v. valamelyik idegenbeli játékos számára személyes közlendőm adódik (ilyen Henrik, Kálmán és Gráczer, iszonyatosan bunkónak tartom őket, és ezt tudtukra is adom :)), tavaly meg inkább az előtt Mészáros... Ismered? :)

Pl ebben az évben nem is éreztem szükségét, hogy Zacsival közeli kontaktusba kerüljek, hiába, javul a srác, meg én is :).

Előzmény: pepy (1398)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!